Monday 6 May 2019

RO - EN - Mon 06 May 2019 18:17:37 - 208624807

COMENTARIU Ion Cristoiu: Cum a devenit Viorica Dăncilă din Proasta lui Dragnea, Deşteapta lui Juncker

Jurnalistul Ion Cristoiu publică, pe blogul cristoiublog.ro, un editorial în care vorbeşte despre reevaluarea publică a premierului Viorica Dăncilă şi spune că presa anti – PSD o prezintă schimbată în bine din creştet până în călcîie.

Mon, 06 May 2019 16:03:46 GMT

Un oficial de la Caracas spune că Venezuela este pregătită să facă faţă oricărui atac din partea SUA

Ministrul venezuelean de Externe, Jorge Arreaza, a declarat luni, la Moscova, că autorităţile de la Caracas sunt pregătite să răspundă oricărui atac pe care Statele Unite l-ar putea lansa împotriva Venezuelei, potrivit Al Jazeera.

Mon, 06 May 2019 15:47:11 GMT

Preşedintele CE, Jean-Claude Juncker, dezbate miercuri viitorul Europei cu 300 de tineri, la Sibiu

Preşedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, va participa miercuri, la Sibiu, alături de preşedintele României, Klaus Werner Iohannis, la o dezbatere despre viitorul Europei cu 300 de tineri din statele membre ale Uniunii Europene.

Mon, 06 May 2019 15:47:15 GMT

Senatul a adoptat tacit OUG care prevede înlocuirea indicelui ROBOR pentru dobânzile creditelor în lei

Seantul a adoptat, tacit, proiectul legislativ pentru aprobarea OUG 19/2019, care prevede înlocuirea indicelui ROBOR din contractele de credit dominante în lei cu rată variabilă de dobândă cu un indicator calculat exlusiv pe baza tranzacţiilor interbancare.

Mon, 06 May 2019 15:20:57 GMT

Când vor juca Simona Halep şi Sorana Cîrstea, singurele românce rămase pe tabloul de la Madrid/ Mesaj emoţionant pentru Begu

Simona Halep şi Sorana Cîrstea sunt singurele românce care au rămas pe tabloul principal la simplu de la turneul de la Madrid. Dacă Irina Begu a pierdut în primul tur, Mihaela Buzărnescu a fost învinsă luni, 6 mai, în al doilea tur al competiţiei.

Mon, 06 May 2019 17:10:00 GMT

Motuvul pentru care Angelina Jolie a REFUZAT să joce rolul unei celebre cântăreţei într-un film biografic

Actriţa americană Angelina Jolie a refuzat să apară într-un film biografic despre cântăreaţa canadiană Celine Dion din cauza programului extrem de încărcat, relatează contactmusic.net.

Mon, 06 May 2019 15:13:00 GMT

Motivul pentru care relaţia dintre Madonna şi copiii săi mai mari este deteriorată

Cântăreaţa americană Madonna susţine că telefoanele mobile sunt vinovate de deteriorarea relaţiei cu copiii săi mai mari, relatează The Guardian.

Mon, 06 May 2019 16:54:29 GMT

Code Red Warning of Windstorms Issued for Ialomita and Calarasi Counties

Romanian meteorologists issued a code red warning of windstorms for the Calarasi and Ialomita counties, in southeastern Romania, predicting torrential rain, strong winds and large-scale hailstorms on Monday afternoon.

Mon, 06 May 2019 17:11:52 GMT

Cimitirul Eroilor de pe Valea Uzului, pentru care UDMR ceruse intervenţia premierului Dăncilă, ţine de judeţul Bacău/ Anunţul autorităţilor

Cimitirul Internaţional al Eroilor de pe Valea Uzului, pentru care liderul UDMR Kelemen Hunor ceruse intervenţia premierului Viorica Dăncilă, aparţine de judeţul Bacău, arată autorităţile locale. În acest context, autorităţile din Dărmăneşti susţin că pot interveni.

Mon, 06 May 2019 16:48:14 GMT

Parlamentul a decis: Profesorii îşi vor putea reduce numărul de ore fără diminuarea salariului

Senatul a adoptat, luni, un proiect legislativ care prevede că profesorii sau învăţătorii care au o vechime în domeniu de peste 25 de ani, pot reduce cu două ore pe săptămână norma didactică de predare-învăţare, fără diminuarea salariului, indiferent de limitele bugetare aprobate.

Mon, 06 May 2019 15:20:00 GMT

Şeful Secţiei de anchetă a magistraţilor, Gheorghe Stan, propunerea PSD pentru funcţia de judecător la CCR – surse/ Senatul a anunţat candidaturile pentru CCR, din partea PSD este Cristian Deliorga

Surse politice au precizat, pentru MEDIAFAX, că PSD îl susţine pe Gheorghe Stan, actualul şef al Secţiei de anchetare a magistraţilor, pentru funcţia de judecător la CCR. Cel mai probabil, acesta va fi candidatul PSD la Camera Deputaţilor, după ce Senatul a anunţat programul oficial de audieri pentru CCR, în care Gheorghe Iancu, fost Avocat al Poporului, apare cu o candidatură de independent, nu susţinut de un partid.

Mon, 06 May 2019 16:25:00 GMT

Noul bebeluş regal / Care este cel mai vehiculat nume la casele de pariuri pentru copilul lui Meghan şi Harry

Noul bebeluş regal poate purta numele de Arthur, acesta fiind cel mai vehiculat la casele de pariuri. Copilul ducilor de Sussex, Meghan şi Harry, s-a născut luni şi este al şaptelea în ordinea succesiunii la tronul Marii Britanii.

Mon, 06 May 2019 16:14:43 GMT

Ministrul Mediului: Taxa auto va fi restituită total până în 30 iunie

Termenul de 30 iunie pentru restituirea taxei auto va fi respectat, iar singurul lucru care întârzie efectuarea acestor plăţi este analiza dosarelor, a declarat, luni, ministrul Mediului, Graţiela Gavrilescu.

Mon, 06 May 2019 15:17:28 GMT

Statele Unite, preocupate de activităţile Rusiei şi Chinei în zona Oceanului Arctic

Rusia se comportă "agresiv" în regiunea arctică, a acuzat, luni, secretarul de Stat american, Mike Pompeo, subliniind că trebuie monitorizate şi activităţile Chinei în această zonă.

Mon, 06 May 2019 15:51:33 GMT

ŞTIRILE OREI 20.00 | 6 mai 2019

MEDIAFAX vă prezintă ştirile orei 20.00

Mon, 06 May 2019 17:00:40 GMT

Decizie controversată în alegerile din Turcia: Scrutinul, RELUAT la Istanbul după eşecul partidului lui Erdogan la locale

Consiliul Electoral Suprem din Turcia a decis luni repetarea alegerilor locale de la Istanbul, după ce a admis un apel făcut de Partidul Dreptăţii şi Dezvoltării (AKP), al preşedintelui ţării, Recep Tayyip Erdogan, informează site-ul cotidianului Hurriyet.

Mon, 06 May 2019 17:40:00 GMT

Evaluare naţională 2019 la clasa a II-a | Elevii susţin marţi proba la limba română şi cea la limba maternă/ Calensarul examenelor

Evaluare naţională 2019. Elevii clasei a II-a susţin, începând de marţi, probele scrise la limba română şi limba maternă din cadrul evaluării naţionale, testele fiind de 30 de minute. Probele la limba română (citire) şi la matematică vor fi susţinute în zilele de miercuri, respectiv joi.

Mon, 06 May 2019 15:33:00 GMT

Theresa May se gândeşte la posibilitatea organizării unui nou referendum pe tema Brexit

Premierul Marii Britanii, Theresa May, a purtat discuţii secrete privind posibilitatea organizării unui nou referendum pe tema apartenenţei ţării la Uniunea Europeană, în contextul impasului privind aprobarea Acordului Brexit, afirmă surse politice de la Londra citate de cotidianul The Telegraph.

Mon, 06 May 2019 17:05:00 GMT

Lucrări la Podul Grant: Traficul va fi restricţionat pe o bretea | FOTO

Traficul va fi restricţionat, miercuri, pe breteaua de coborâre pe Calea Giuleşti spre Pasajul Basarb/Calea Plevnei, din cauza lucrărilor de reabilitare şi consolidare a Podului Grant, informează Primăria Capitalei.

Mon, 06 May 2019 15:47:00 GMT

Tragedia aviatică din Moscova: Rusia nu va consemna la sol avioanele de tip Sukhoi Superjet-100, pentru că „nu există niciun motiv”

Ministrul rus al Transporturilor, Evgheni Dietrich, a declarat că Rusia nu va decide consemnarea la sol a avioanelor de tip Sukhoi Superjet-100, în ciuda faptului că 41 de persoane au murit după ce o asemenea aeronavă a luat foc duminică pe aeroportul Sheremetyevo din Moscova, informează Reuters.

Mon, 06 May 2019 16:52:00 GMT


http://aePiot.ro | http://aePiot.com | http://allGraph.ro

Primarul din Mioveni, Ion Georgescu, a spus astăzi într-o conferinţă de presă a PSD Argeş că lucrările de construire a noului spital orăşenesc din Mioveni decurg conform planurilor de până acum, iar pe 20 septembrie se vor muta aici şi secţiile de la spitalul "Sf. Spiridon". Pentru finalizarea lucrărilor şi pentru investiţii este nevoie de 20 milioane de euro, bani pe care primarul a spus că administraţia locală i-ar putea accesa printr-un credit dacă nu va primi până în mai un răspuns favorabil din partea Ministerului Sănătăţii către care a făcut mai multe solicitări de finanţare pe diverse programe. În ceea ce priveşte angajările, Ion Georgescu a precizat că nu primăria se ocupă de acestea, ci Ministerul Sănătăţii. Cei interesaţi trebuie să urmărească ediţiile din iulie şi august ale revistei "Sănătatea" în care vor fi publicate anunţurile de angajare. - ( 05.04.2019 ) ION GEORGESCU, VEŞTI DESPRE NOUL SPITAL DIN MIOVENI | MIOVENI

Stiri aleatoare din arhiva: www.argesulvorbeste.ro

Aveţi grijă! Recomandări de la Prefectură pentru minivacanţa de Paşti şi 1 Mai!

Prefectul judeţului Argeş, Emilian Dragnea, a făcut o serie de recomandări pentru cetăţeni pentru minivacanţa de Paşti şi 1 Mai. Iată care sunt acestea:- În zonele aglomerate din pieţe, gări, autogări, în magazine, fiţi foa...(Citește tot articolul)

Thu, 25 Apr 2019 00:00:00 +0300