Wednesday 24 April 2019

RO - EN - Wed 24 Apr 2019 19:27:36 - 105173426

Digicult 12 ianuarie 14 30

Digicult 12 ianuarie 14 30

Cum şi de ce mutilează cenzura chineză filmele şi serialele americane de succes

Partidul Comunist din China a declarat război divertismentului şi elimină din producţiile străine toate scenele considerate „nocive“ pentru cetăţeni, uneori transformând filmele în poveşti fără noimă.

De ce este neconstituțională Legea pentru modificarea unor acte din domeniul siguranței publice

Curtea Constituţională a României susţine că Legea pentru modificarea şi completarea unor acte normative din domeniul ordinii şi siguranţei publice este neconstituţională deoarece nu a fost solicitat avizul Consiliului Suprem de Apărare a Ţării.

Vântul puternic a făcut ravagii la Sibiu. Un brad a fost smuls din rădăcini

Sibiul s-a aflat marți sub atenţionare de cod portocaliu din pricina vântului puternic.

ANTENA3.RO LIVE. Cum ajutăm copiii să treacă peste divorțul părinților sau plecarea acestora la muncă în străinătate, joi, de la ora 15:00

Ne despartim mai repede si mai usor, noi, adultii, decat pe vremuri, dar pentru copii probabil ca lucrurile sunt la fel de complicate ca atunci. Poate doar ca nu mai sunt vazuti ca niste paria, daca parintii lor nu mai...

Primul cuvânt al femeii din Emirate care s-a trezit din comă după 27 de ani. Ce a spus

O femeie din Emiratele Arabe Unite și-a recăpătat cunoștința, după ce a petrecut ultimii 27 de ani în stare vegetativă. Munira Abdulla avea 32 de ani când a suferit o lovitură puternică la cap, după ce mașina în care se afla a fost lovită de un autobuz, scrie Daily Mail. Era anul 1991.

In fata ta 10 martie - invitat Ștefan Mandachi

In fata ta 10 martie - invitat Ștefan Mandachi

Datoria publică a Italiei, la un nivel nemaivăzut după al doilea război mondial

Recesiunea în care înoată Italia de la sfârşitul anului trecut ar putea declanşa o criză financiară de peste 2.000 de miliarde de euro. Situaţia în care este în prezent a treia economie a zonei euro nu are nicio perspectivă concretă de rezolvare. La Roma e un guvern populist care vrea doar să crească deficitele. Încărcătura datoriilor din Italia raportată la PIB a atins valori care nu au mai fost înregistrate încă de la cel de-al doilea război mondial.

Copil luat cu forța de lângă mama lui, la Constanța. E de negăsit de 2 săptămâni

Un angajat al Curţii de Conturi Constanța este căutat în toată ţara, dar a fost dat şi în consemn la frontieră, după ce şi-a luat copilul, de 7 ani, deşi avea interdicţie.

Trei cazuri de meningita menigococica în mai puţin de o săptămână. Ce spun autorităţile

Adolescenta de 15 ani din Vaslui, internată cu o formă fulminanta de meningită, s-a stins la spital. Medicii au crezut iniţial că are o criză de rinichi, dar în scurt timp, fata a intrat în comă şi s-a confirmat faptul că are meningită meningococică.

Judecătoarea din dosarul lui Oprescu a anunțat că va ieși la pensie de la 1 Iunie: „Mă duc acasă să fac prăjituri”

Astăzi ar fi trebui să aibă loc ultimul termen din procesul în care Sorin Oprescu a fost acuzat de luare de mită. Termenul de miercuri a fost amânat deoarece un inculpat a lipsit. Magistratul a anunțat că se va pensiona începând cu 1 iunie și a cerut avocaților prezenți în sală să schimbe judecătorul.

Atentate în Sri Lanka. Ultima poză publicată de o tânără care a murit în atacuri

Cei 8 elevi din Iaşi şi profesoara lor de matematică aflaţi în Sri Lanka în momentul cumplitelor atentate de duminică s-au întors marți în siguranţă în România.

In fata ta 25 noiembrie - invitat Vlad Voiculescu

In fata ta 25 noiembrie - invitat Vlad Voiculescu

Bucureștenii vor beneficia de internet gratuit de mare viteză în spațiile publice

Primăria Capitalei anunță că bucureștenii vor beneficia de acces gratuit la internet WiFi în spații publice precum parcuri, piețe, clădiri publice, biblioteci, muzee etc, după ce Comisia Europeană a acceptat cererea de participare a Municipalității la inițiativa WiFi4EU. Proiectul a fost aprobat în unanimitate de Consiliul General al Municipiului București.

Mesajul unui procuror, după aprobarea modificărilor la Codurile penale: Infractorii ce acum îmi zâmbesc pe stradă vor trece la nivelul următor

„În ritmul ăsta, infractorii ce acum îmi zâmbesc pe stradă, pentru că statul nu mă ajută să-i ţin acolo unde le este locul, vor trece la nivelul următor”. Este mesajul postat miercuri pe Facebook de procuroarea Antonia Diaconu, în ziua în care Camera Deputaţilor a adoptat proiectele pentru modificarea Codului penal şi a Codului de procedură penală.

98% dintre români sunt afectaţi de boala secolului

Stresul este afecţiunea comună de care suferă tot mai mulţi români. 98% dintre oameni suferă din cauza bolii secolului, arată cel mai recent studiu al unei companii de cercetare de piaţă. Relaţiile cu superiorii la locul de muncă şi nesiguranţa zilei de mâine sunt principalele motive de nelinişte ale respondenţilor. Studiul a fost realizat pe un eşantion de o mie de persoane.

EXCLUSIV. Prima reacție a Emiliei Șercan, după ce a fost prins bărbatul care a amenințat-o cu moartea

Jurnalista Emilia Șercan a avut, miercuri dimineață, o primă reacție la informația că sunt percheziţii la Academia de Poliţie Alexandru Ioan Cuza şi acasă la un ofiţer al instituţiei. Colegii săi din IGPR îl bănuiesc pe acesta că ar fi persoana care a ameninţat-o cu moartea pe jurnalistă.

Stelian Ion (USR): Modificările aduse Codurilor îi ajută în mod substanţial pe infractori

Deputatul USR Stelian Ion afirmă că modificările aduse codurilor penale este cea mai gravă situaţie din ultimii doi ani din punct de vedere legislativ, susținând că modificările îi ajută în mod substanţial pe infractori.

Câteva concluzii după modificarea Codului penal. De ce Dragnea va fi mire, nu deţinut

Câteva concluzii de la şedinţa Parlamentului în care PSD a modificat Codul penal cu dedicaţie pentru Liviu Dragnea

Jurnalul de economie, cu Daniel Apostol. Împovărarea în franci elveţieni

Peste 2.000 de oameni au solicitat din 2016 până astăzi să îşi rezolve problemele financiare cu băncile, cu ajutorul Centrului de Soluţionare Alternativă a Litigiilor în Domeniul Bancar, CSALB. Consumatorii...

O femeie s-a trezit din comă după 27 de ani, când a auzit vocea fiului ei

O femeie din Emiratele Arabe Unite și-a recăpătat cunoștința, după ce a petrecut ultimii 27 de ani în stare vegetativă.

Praful saharian ajunge miercuri în România. Zonele cele mai afectate și cum ne influențează sănătatea

Un uriaş nor de praf saharian va ajunge în România. Particulele de nisip au acoperit deja zone întinse din Spania, Elveţia, Malta şi insulele din vestul Mediteranei. Vântul a împins luni praful spre Italia şi Franţa.

Cele mai riscante parole online. Pe listă se regăsesc și numele unor trupe celebre

Numele formaţiilor Blink182, Metallica şi Foo Fighters au fost incluse în lista celor mai riscante parolele online, întocmită de National Cyber Security Centre din Marea Britanie.

Un nor de praf saharian se îndreaptă către România

Un uriaş nor de praf saharian se întinde deasupra Europei, iar în următoarea perioadă va ajunge şi în România.

O bătrână şi-a prins soţul că se uita la filme porno, apoi l-a UCIS! Cazul bizar care dă bătăi de cap poliţiştilor. Ce s-a găsit lângă cadavru

.

Jurnal ora 22.00 23 aprilie

Jurnal ora 22.00 23 aprilie

Noi imagini cu momentele atacului din Sri Lanka - VIDEO

Camerele de supraveghere au surprins momentul în care doi dintre atacatorii sinucigaşi au ajuns în hotelul Shangri La din Colombo. În imagini, se vede cum cei doi indivizi care poartă rucsacuri voluminoase intră î...

Protest în Piața Victoriei după modificarea Codurilor Penale: Ce au făcut manifestanții în fața Guvernului (FOTO) 

Un protest a avut loc miercuri seară în Piața Victoriei, după ce Codurile Penale au fost adoptate în Parlament în forma dată de Comisia Iordache, fiind respinse toate amendamentele Opoziţiei.  Câteva...

„Iepurașul de Paște”, un adevărat justiţiar. Momentul în care ia la bătaie un atacator

Blândul iepuraş de Paşte se poate transforma la nevoie într-un adevărat justiţiar.

ANDREEA MANTEA a cedat! 'S-a aruncat de la etaj!'

Andreea Mantea a rămas marcată după ce, în ediția trecută, un concurent de la ”Puterea Dragostei” a sărit de la etaj. totul a fost o farsă. Concurenții s-au aruncat de la înălțime, dar pe o...

Comisia Europeană: Vom studia cu atenţie măsurile adoptate prin modificarea Codurilor penale

Comisia Europeană a anunţat miercuri seară că va analiza cu atenţie proiectele de modificare a Codului penal şi a Codului de procedură penală, adoptate de Camera Deputaţilor, şi a reafirmat că România trebuie să reia urgent procesul de reformă.
Citește mai departe...

HOROSCOP. Numerele pe care să le joci la LOTO, în funcție de zodie

Vrei să-ți încerci norocul la loto, dar nu știi care sunt numerele tale norocoase? Iată ceva care ar putea să te ajute. Varsator (21 ianuarie - 18 februarie) Esti o visatoare in toata puterea cuvantului, dar ...

Comisia Iordache a adoptat raportul de modificare a Codului Penal. Toate amendamentele Opoziţiei au fost respinse

Comisia specială condusă de Florin Iordache a adoptat azi raportul de modificare a Codului Penal. Teoretic, e vorba de modificari cerute de Curtea Constituţională, însă comisia nu s-a limitat la atât, acuză Opoziţia.

Protest la Los Angeles pentru externarea lui Britney Spears. Cântăreața ar fi internată împotriva voinței ei

Mai mulţi fani ai cântăreţei Britney Spears au protestat luni la Los Angeles cerând ca artista să fie externată din unitatea de tratament, unde se crede că este internată împotriva voinţei ei, scrie news.ro.

In fata ta 24 noiembrie - invitat: Dragoș Anastasiu

In fata ta 24 noiembrie - invitat: Dragoș Anastasiu

Protest inedit în Piaţa Victoriei după adoptarea modificărilor la Codurile Penale

Câteva zeci de persoane au participat miercuri seara la un protest inedit în Piaţa Victoriei, desenând pe asfalt siluete umane ca la cercetările criminalistice.

Emilia Șercan: Mi-e foarte greu să cred că polițistul care m-a amenințat a acționat de capul lui. Cred că el e doar un intermediar (VIDEO)

Bărbatul care a ameninţat-o cu moartea pe jurnalista Emilia Şercan a fost prins de poliţişti. Tânărul a absolvit Academia de Poliţie anul trecut şi se afla în Slatina în momentul în care a fost săltat de...

Să umplem orașul cu artisti!

Dezlănțuie creativitatea!   Magazinul Artiștilor a luat naștere în anul 2013 și este un magazin online cu materiale și accesorii pentru pictură, grafică și desen, modelaj, sketching, produse de...

De ce sunt nevoiți oierii români să arunce lâna

În aceste zile, carnea de miel este, evident, cea mai căutată. Dar multe dintre târgurile de animale au fost închise din cauza pestei porcine. Sunt multe probleme în domeniu, iar producătorii sunt nemulțumiți și de prețuri.

Femeie în stare critică după ce a încercat să încălzească laptele. Elicopterul SMURD, chemat de urgenţă

Femeia în vârstă de 64 de ani a suferit arsuri pe mai mult de 60% din suprafaţa corpului, precum şi arsuri la nivelul căilor aeriene.

Au consumat împreună băuturi alcoolice şi el spera la o noapte de neuitat. Ce i-a făcut tânăra într-un moment de neatenție l-a șocat. Bărbatul a sunat imediat Poliția

Poliţiştii din Baia Mare fac cercetări în cazul unui bărbat care a fost jefuit de o tânără cu care a întreţinut relaţii sexuale, ea fiind acuzată că i-ar fi sustras acestuia, din locuinţă, suma de 4.500 le...

Stelian Ion (USR): Se dezincriminează abuzul în serviciu în forma pentru care a fost condamnat Dragnea

Camera Deputaţilor va da votul final pe cele mai importante legi - Codul penal şi Codul de procedură penală, afirmă deputatul USR Stelian Ion, adăugând că este cea mai gravă situaţie din ultimii doi ani din punct de vedere legislativ, motivând că modificările aduse Codurilor îi ajută în mod substanţial pe infractori.

Avertismentul Comisiei Europene după adoptarea modificărilor la Codurile penale

Reacție de la Comisia Europeană, după ce Camera Deputaților a adoptat modificările la Codurile penale.

Banner cu mesajul „Onoare lui Benito Mussolini“ desfăşurat în centrul oraşului Milano. Autorii, cu feţele acoperite de cagule, au scandat slogane fasciste

Un banner cu mesajul "Onoare lui Benito Mussolini" a fost desfăşurat miercuri, 24 aprilie, la Milano, de persoane care ar putea fi suporteri ai echipei de fotbal Lazio Roma.

V. Ponta, despre soluţia pentru a-i îndepărta pe L. Dragnea şi pe V. Dăncilă. "Altă variantă nu e până în 2020"

Victor Ponta a vorbit la Digi24 despre varianta pe care Pro România o vede pentru resetarea peisajului politic: un guvern de uniune naţională până la alegeri. Totodată, el a explicat că soluţia pentru a-i îndepărta pe Liviu Dragnea şi pe Viorica Dăncilă este de a atrage cât mai mulţi parlamentari PSD din actuala legislatură, chiar dacă există reproşul că Pro România ia PSD-işti, iar aceştia să voteze pentru o nouă formulă. 

Cum a apărut o tânără la un protest. Imaginile au ajuns virale (FOTO)

Fotografia unei tinere femei a ajuns virală după ce aceasta a postat-o pe contul său de Instagram. Tânăra ce poartă un hijab, apare făcând semnul păcii și zâmbind în fața protestatarilor. Shaymaa ...

Un procuror a răbufnit după modificarea Codurilor Penale: Infractorii îmi zâmbesc pe stradă

Reacție surpriză a unui procuror din România după modificarea de astăzi a Codurilor Penale. Antonia Diaconu, procuror la Parchetul de pe lângă Judecătoria Piteşti și co-președinte al Asociației ”Mișcarea pentru Apărarea Statutului Procurorilor”, încearcă să creioneze efectele deciziei luate astăzi de deputați,

Mărturia „golanului“ care a clădit Fenomenul Piaţa Universităţii: „credeam atunci că avem o datorie mesianică“

La 22 aprilie 1990, centrul Bucureştiului a fost declarat „Zonă liberă de neo-comunism“. A fost începutul celui mai amplu protest din istoria României, înăbuşit în sânge după 53 de zile de minerii aduşi acolo de liderii FSN

Ministrul Muncii, replică de ULTIMĂ ORĂ la acuzaţiile grave ale PNL: 'O tentativa cu iz electoral'

Ministrul Muncii, Marius Budăi, răspunde la acuzaţiile lansate de PNL cu privire la lipsa banilor pentru însoţitorii persoanelor cu dizabilităţi.
Citește mai departe...

Bebelușul aruncat de mamă în hazna a murit. Femeia de 33 de ani a mai născut alţi 9 copii

Bebeluşul din Galaţi aruncat de mama sa într-o haznă, imediat după naştere, a murit luni noapte.

Cifrele vorbesc. Codul Penal a fost adoptat cu 13 voturi de la UDMR şi 7 de la minorităţi. Dovada că PSD şi ALDE nu mai au majoritate. Cine a mai trădat

Chiar dacă modificările la Codul penal au trecut de votul Parlamentului, cifrele confirmă că PSD şi ALDE nu mai au majoritate în Camera Deputaţilor. Sprijinul UDMR şi al minorităţilor naţionale a înclinat decisiv balanţa în favoarea lui Liviu Dragnea. Modificările la Codul Penal, cu dedicaţie pentru liderul PSD, au mai fost votate de trei aleşi din grupul lui Victor Ponta, dar şi de Corneliu Bichineţ de la PMP, partid de Opoziţie.

Procurorul militar Ionel Corbu şi-a depus dosarul pentru şefia Parchetului General/ Acesta a instrumentat dosarul protestului din 10 august

Procurorul militar Ionel Corbu, cel care a instrumentat dosarul privind mitingul din 10 august 2018, şi-a depus candidatura pentru funcţia de procuror general, au precizat, pentru MEDIAFAX, surse din cadrul Ministerului Justiţiei. Până în prezent, doi candidaţi şi-au depus dosarul.

In fata ta 6 ianuarie - invitat: Dana Războiu

In fata ta 6 ianuarie - invitat: Dana Războiu

Digicult 10 noiembrie 14 30

Digicult 10 noiembrie 14 30

Avertismentul CFR după ce 15 oameni au murit electrocutați pe calea ferată: „Selfie-ul pe tren ucide”

În ultimii ani, 15 de oameni au plătit cu viaţa pentru un selfie făcut la înălţime, pe vagoane de tren sau poduri feroviare! Doar în ultima săptămână doi tineri, o studentă şi un elev de 15 ani, au...

Liviu Pleșoianu, după ultimele declarații ale lui Tăriceanu: Sunt pur și simplu șocat! Jur!

Deputatul PSD, Liviu Pleșoianu, se arată ”șocat” de ultimele declarații ale lui Călin Popescu Tăriceanu, cel care spunea că este nevoie de un acord politic major pentru a se realiza schimbări de esență în sistemul de justiție.
Citește mai departe...

In fata ta 20 ianuarie - invitați Edi Chereji și Bogdan Rădulescu

In fata ta 20 ianuarie - invitați Edi Chereji și Bogdan Rădulescu

Ce ți se întâmplă dacă ai un somn mai scurt cu două ore? E vizibil imediat pe chipul tău

Cercetătorii britanici au făcut un studiu care analizează efectele somnului asupra pielii. Ce ți se întâmplă dacă ai un somn mai scurt cu două ore? Oamenii de știință au constatat că oboseala...

Tudorel Toader s-a întâlnit cu reprezentanţii Comisiei de la Veneţia. Ce au discutat

Ministrul demisionar al Justiţiei, Tudorel Toader, s-a întâlnit, miercuri, cu o delegaţie a Comisiei de la Veneţia, discuţiile vizând aspecte privitoare la legile Justiţiei.

Semne de îngrijorare în economia românească. Am putea intra în recesiune

Firmele încep să aibă probleme şi se descură tot mai greu cu banii, iar specialiștii din piață vorbesc de primele semne de îngrijorare în economia românească, care ar putea duce chiar şi către o recesiune. Băncile au refuzat la inceputul acestui an plăți cât pentru un an, după ce bancherii nu au găsit suficiente lichidităţi în conturile clienţilor care au iniţiat plăţile.

Siria: Cel puţin 15 oameni au murit într-o explozie în nord-vestul ţării

Cel puţin 15 oameni au murit miercuri în provincia siriană Idlib într-o explozie produsă în apropierea unei pieţe din oraşul Jisr al-Shoughour, a anunţat Observatorul sirian pentru drepturile omului, citat de dp...

Fanii lui Lazio, scandări şi saluturi fasciste, la Milano. Au desfăşurat pe stradă un imens banner pro-Mussolini FOTO

Un banner pe care scria "Onoare lui Benito Mussolini" a fost desfăşurat, miercuri, la Milano, de suporteri ai echipei Lazio Roma, din galeria Irriducibili Lazio.
Citește mai departe...

Preşedinta Estoniei şi-a numit în funcţie noul guvern din care face parte şi extrema-dreaptă

Preşedinta Estoniei, Kersti Kaljulaid, a numit miercuri în funcţie noul guvern condus de Juri Ratas (Partidul de Centru), din care fac parte şi miniştri din formaţiunea eurosceptică de extremă dreapta EKRE.
Citește mai departe...

Protest în Piaţa Victoriei după adoptarea Codurilor Penale în Parlament. Oamenii desenează pe asfalt contururi de cadavre

Mai mulţi oameni au ieşit în seara zilei de miercuri, 24 aprilie, în Piaţa Victoriei din Bucureşti pentru a protesta faţă de adoptarea în Parlamentul României a codurilor penale.

Putin schimbă macazul trenului lui Kim Jong-un

Liderul nord-coreean a trecut, ieri, frontiera rusă pentru un prim summit cu Vladimir Putin, în momentul în care Phenianul caută să se apropie de aliatul său istoric, pe fondul impasului diplomatic cu Washington în legătură cu dosarul nuclear nord-coreean.

ALERTĂ Carmen Dan a DESCINS la DGA după SCANDALUL cu Cătălin Ioniță

Având în vedere recentele discuții din spațiul public privind Direcția Generală Anticorupție (DGA), în cursul zilei de astăzi, ministrul afacerilor interne, Carmen Dan a avut o întâlnire, la sediul DGA, cu factori de comandă, dar și cu personalul de execuție prezent în unitate,
Citește mai departe...

Marea Neagră, în plin război electronic. Rusia bruiază masiv navigația GPS

Rusia foloseşte sisteme de perturbare a sistemelor de navigaţie prin GPS în largul Peninsulei Crimeea, arată un studiu american.

O mamă s-a trezit din comă după 27 de ani. Primul lucru pe care l-a zis

O mamă s-a trezit din comă după 27 de ani. Primul lucru pe care l-a zis

Tânărul care a ameninţat-o pe jurnalista Emilia Şercan este masterand al Academiei de Poliţie. Ce spune ministrul de Interne despre acest caz

Un proaspăt absolvent şi actual masterand al Academiei de Poliţie este suspectat că ar cel care a trimis mesajele de ameninţare ziaristei Emiliei Şercan, care a scris mai multe articole despre plagiatele în rândul unor demnitari şi al conducerii unor instituţii de învăţământ. Proaspătul poliţist a fost identificat la Slatina unde are locuinţa şi va fi adus la Bucureşti. Ministrul Carmen Dan s-a declarat dezamăgită de acest caz.

Trei elevi ai liceului „Gheorghe Lazăr”, depistați pozitiv cu meningococ periculos, ca purtători sănătoși

Trei elevi ai Colegiului Naţional „Gheorghe Lazăr”, unde o elevă a murit în urma unei meningite meningococice fulminante, au fost depistaţi pozitiv cu Neisseria meningitidis, dar sunt purtători clinic sănătoşi, informează un comunicat de presă al Ministerului Sănătăţii.

Digicult 9 februarie 14 30

Digicult 9 februarie 14 30

Kim Jong-Un, întâmpinat cu onoruri militare și covor roșu la sosirea în Rusia. Liderul nord-coreean se întâlnește cu Putin

Trenul care l-a transportat de la Phenian pe Kim Jong Un a sosit miercuri la Vladivostok, în Extremul Orient al Rusiei, unde liderul nord-coreean va avea primul summit cu preşedintele rus Vladimir Putin, relatează Reuters, EFE şi AFP, citate de news.ro.

Elena Udrea, despre achitarea lui Tăriceanu: „Revolta sa împotriva abuzurilor este ipocrită”

Fostul ministru Elena Udrea afirmă că se bucură pentru achitarea lui Călin Popescu Tăriceanu, dar cosideră că revolta acestuia mpotriva abuzurilor din justiţie este „ipocrită”, atât timp cât l-a lăudat pe Tudorel Toader, deşi acesta nu a emis ordonanţa reparatorie care ar fi permis celor condamnaţi de completele nelegale să depună contestaţii la executare, deşi nu mai erau în termen, scrie News.ro. 

Coșmar într-un cartier rezidențial. Avioanele decolează de lângă case. FOTO

Câteva zeci de persoane dintr-un cartier rezidențial s-au trezit cu avioanele lângă curte după renovarea Aeroportului Southend din Anglia.

Cutremur de 3,5 în Buzău

Un cutremur cu magnitudinea de moment 3,5 s-a produs marți dimineață în județul Buzău, potrivit Institutului Național pentru Fizica Pământului.

Cazul ciudat al fetiței de 2 ani răpite la Bacău. Unde a fost descoperită Antonia, după 20 de ore

O anchetă cu multe semne de întrebare este în plină desfăşurare în Bacău, după ce o copilă de 2 ani a fost răpită din apropierea casei, într-un moment în care nu era supravegheată de părinţi.

Rareş Bogdan: PNL va ATACA la CCR modificările la cele două Coduri, lucrurile NU vor rămâne așa!

Partidul Naţional Liberal (PNL) va ataca modificările Codului Penal şi a Codului de Procedura Penală şi va face o campanie uriaşă pentru a se demonstra că legislaţia a fost modificată astfel încât România...

Digicult 16 martie 14 30

Digicult 16 martie 14 30

Pentru prima dată în ultimul deceniu profitul Nissan va scădea sub cel al Renault

Nissan este în grafic să nu-şi îndeplinească ţinta anuală de profit, câştigând mai puţin decât partenerul de alianţă Renault, pentru prima dată în ultimul deceniu, pe fondul dificultăţilor cu care se confruntă cei doi producători auto după scandalul în care este implicat
Citește mai departe...

Liviu Dragnea vrea să se întoarcă la Iași, pe 9 mai, cu un contramiting care să facă uitate huiduielile de sâmbătă

Social-democrații au primit consemn să deplaseze în data de 9 mai la Iași minimum 40 000 de oameni la un miting pe care președintele partidului îl vrea ca o contrapondere la incidentele de sâmbăta trecută, când a fost huiduit de protestatari, au declarat pentru Digi24.ro surse din conducerea PSD. Mitingul se dorește a fi însă și un eveniment care să deturneze din atenția publicului față de Summit-ul de la Sibiu, programat în aceeași zi.

Netanyahu: O nouă localitate din Platoul Golan urmează să poarte numele lui Trump

Premierul israelian Benjamin Netanyahu a afirmat marţi că vrea ca o nouă colonie israeliană din Înălţimile Golan să poarte numele preşedintelui american Donald Trump, relatează dpa şi EFE, conform Agerpres.

In fata ta 16 februarie - Mirela Retegan

In fata ta 16 februarie - Mirela Retegan

Vladimir Putin a semnat decretul prin care poate emite paşapoarte ruse separatiştilor din estul Ucrainei

Putin semnează un decret care facilitează emiterea de paşapoarte ruse separatiştilor proruşi din estul Ucrainei; Kievul denunţă ”o continuare a agresiunii”.
Citește mai departe...

Ţara unde americanii au ucis în 2019 mai mulţi oameni decât talibanii şi ISIS la un loc

Un raport ONU privind situaţia dia Afganistan arată că forţele americane şi guvernamentale au ucis mai mulţi civili decât talibanii sau alte grupări insurgente

Noapte de foc şi dimineaţă cu regrete pentru un amorez din Baia Mare. O "necunoscută" l-a tâlhărit în timp ce dormea

Un bărbat din Baia Mare s-a prezentat la Poliţie să reclame că a fost jefuit de...propria iubită. El a spus că petrecuse momente de neuitat cu tânăra, însă, fata l-a tâlhărit de 4.500 de lei, probabil în timp ce dormea.

A fost găsită fetița de 2 ani care a dispărut de acasă. În ce stare este copila

A fost stare de alertă, în localitatea Blăgești, din judeţul Bacău, după ce o fetiţă în vârstă de 2 ani a dispărut de acasă. Zeci de poliţişti, pompieri, jandarmi şi voluntari au participat la o amplă operaţiune de căutare.

Un fost șef al CIA a apărut în Game of Thrones

David S. Cohen, un fost director adjunct al CIA, a apărut în episodul 2 din ultimul sezon al cunoscutului serial Game of Thrones.

Iohannis a semnat decretele pentru demisiile miniștrilor, precum și pentru interimari

Administrația prezidențială a anunțat, miercuri, că președintele Klaus Iohannis a semnat decretele prin care se ia act de demisiile celor 3 miniștri din Guvernul Dăncilă. 

Medicamentele ce se vând fără rețetă vor putea fi comandate online. Cum se va face livrarea

Toate medicamentele care se vând fără rețetă vor putea fi cumpărate în curând și online. Miercuri au intrat în vigoare noi reguli menite să umple un vid legislativ în comerțul cu farmaceutice.

In fata ta 5 ianuarie - invitat Stere Gulea

In fata ta 5 ianuarie - invitat Stere Gulea

Metoda prin care un român a scăpat de datorii la bancă de aproape 45.000 de euro

O bancă a acceptat ştergerea unei datorii în cazul unui bărbat din Maramureş.

Protest inedit în Piaţa Victoriei, după adoptarea modificărilor la Codurile penale

Câteva zeci de persoane participă, miercuri seara, la un protest inedit în Piaţa Victoriei, cei prezenţi desenând pe asfalt siluete umane ca la cercetările criminalistice.

Modificarea Codului penal. Dacian Cioloş: Majoritatea parlamentară s-a subordonat intereselor lui Liviu Dragnea

Preşedintele PLUS, Dacian Cioloş, consideră că majoritatea parlamentară, care a votat miercuri în Camera Deputaţilor pentru modificarea Codului penal, s-a subordonat intereselor lui Liviu Dragnea de „a scăpa” de Justiţie şi s-a „delegitimat complet” faţă de mandatul primit de la alegători.

Răsturnare de situație în cazul femeii care a făcut un copil cu un manelist căsătorit: „Ăsta a fost planul ei, vrea doar bani!”

Acces Direct. O femeie spune că fiica ei a născut în urmă cu trei săptămâni un copil al cărei tată este manelistul Costel Biju. Tânăra a avut o relaţie pasageră cu lăutarul în cauză din care a rezultat acest copil, pe care Biju a refuzat să îl recunoască. Ba mai mult, Biju îi ceruse tinerei să avorteze copilul.

In fata ta 26 ianuarie - invitat Andrei Caramitru

In fata ta 26 ianuarie - invitat Andrei Caramitru

Astra Giurgiu s-a calificat în finala Cupei României după 2-2 cu CFR Cluj

Formaţia Astra Giurgiu s-a calificat în finala Cupei României, în urma remizei, scor 2-2, cu echipa CFR Cluj, din manşa secundă a semifinalelor competiţiei. Astra a câştigat în tur, scor 3-1.
Citește mai departe...

Vânătoare de ouă de Paşte la Castelul Peleș. Ce le-au pregătit angajații copiilor

A fost veselie mare, miercuri, la castelul Peleş, unde mai bine de o sută de copii au pornit la vânătoare de ouă de Paşte.

Jurnal ora 23.00 22 aprilie

Jurnal ora 23.00 22 aprilie

CCR: Procurorul nu poate renunţa la urmărirea penală dacă se acoperă prejudiciul produs

Curtea Constituţională arată, în motivarea deciziei de neconstituţionalitate privind modificarea legii evaziunii fiscale, că procurorul nu poate renunţa la urmărirea penală în cazul în care inculpatul acoperă prejudiciul produs deoarece se încalcă principiul legalităţii incriminării.

Premieră în cercetarea interplanetară: Sonda spaţială InSight a detectat un posibil cutremur pe Marte

Sonda spaţială InSight, aparţinând Agenţiei spaţiale americane (NASA), a detectat şi a măsurat ceea ce oamenii de ştiinţă cred a fost un seism produs pe Marte (''marsquake''), aceasta fiind prima dată când o posibilă mişcare seismică a fost înregistrată pe o altă planetă decât Terra, au anunţat marţi specialiştii de la Jet Propulsion Laboratory (JPL) din California, potrivit Agerpres.

SCANDAL SEXUAL la Episcopia Reformată din Oradea: Episcopul și-ar fi lăsat amanta gravidă! Femeia l-a dat în vileag cu o serie de mesaje indecente: ”Să sărut GEMENELE”

Csűry István, Episcopul reformat al Oradiei, este protagonistul unui scandal sexual, după ce o femeie l-a acuzat că i-a fost amantă câteva săptămâni și a lăsat-o însărcinată, potrivit adevarul.ro. Este...

Prognoza meteo pentru ziua de marți, 23 aprilie 2019. Vremea se schimbă brusc: 29 de grade în prag de weekend

Temperaturile vor creşte de miercuri în toată ţara, astfel că în prag de weekend vor ajunge la valori în jur de 29 de grade Celsius. Cum se anunţă vremea astăzi, aflăm din rubrica meteo.

Mesajul PSD în ziua modificării Codurilor penale: 'Am făcut MULTE lucruri bune pentru români'

Partidul Social Democrat a făcut, în ultimii ani, progrese uriașe în îndeplinirea măsurilor asumate prin programul de guvernare, a precizat PSD într-o postare pusă pe Facebook în aceeaşi zi în care, în...

De Paşti, restricţii de trafic pe drumul Piteşti - Râmnicu Vâlcea

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că în perioada 25 aprilie - 1 mai 2019, circulaţia vehiculelor rutiere cu masa totală maximă autorizată mai mare de 7,5 tone (altele decât cele destin...(Citește tot articolul)

Cum explică judecătorii achitarea definitivă a unui magnat condamnat în primă instanţă la 15 ani de închisoare.  Prejudiciul este uriaş

Judecătorii Curţii de Apel Alba Iulia au motivat sentinţa de achitare definitivă a unui om de afaceri condamnat în primă instanţă de Tribunalul Arad la 15 ani de închisoare pentru un prejudiciu de peste 30 de milioane de euro.

Un nou ATENTAT SÂNGEROS în Săptămâna Mare: Sunt ZECI DE MORȚI

Atac sângeros, miercuri, în Siria. Un atentat produs în provincia Idlib a dus la moartea a cel puțin 15 persoane. Potrivit  Observatorul sirian pentru drepturile omului, alte 28 de persoane au fost grav...

Doar patru abatoare în care pot fi sacrificaţi mieii în Argeş

Daniel Lupu, directorul DSVSA Argeş, a spus astăzi că în judeţul Argeş se pot sacrifica miei pentru Paşti în doar patru dintre cele şapte abatoare autorizate. Este vorba despre abatoarele din Câmpulung Muscel, Rucăr şi Bas...(Citește tot articolul)

Raportul ONU care anunță un adevărat dezastru ecologic. Peste 1 milion de specii de plante și animale riscă să dispară

Deşi depinde de natură, omul o distruge în mod sistematic: până la un milion de specii animale şi vegetale riscă să dispară, multe dintre acestea ''în deceniile următoare'', potrivit unui proiect de raport despre biodiversitate, întocmit de Organizaţia Naţiunilor Unite (ONU) şi obţinut de AFP, scrie Agerpres.

PSD-istul care a votat împotriva partidului: A fost o eroare a sistemului electronic

Deputatul PSD de Brăila Nicu Niţă, singurul social-democrat care a votat împotriva modificărilor Codului de procedură penală, spune că votul a fost de fapt o eroare a sistemului electronic şi că şi-a cerut scuze liderului de grup.

Jurnal ora 17.00 23 aprilie

Jurnal ora 17.00 23 aprilie

In fata ta 16 decembrie - invitat Catalin Tolontan

In fata ta 16 decembrie - invitat Catalin Tolontan

In fata ta 19 ianuarie - invitat Daniel Funeriu

In fata ta 19 ianuarie - invitat Daniel Funeriu

Elon Musk a prezentat tehnologia care va schimba fața industriei auto. Prima mașină complet autonomă din lume

Tesla a prezentat luni detaliile tehnice ale unui cip aflat în centrul strategiei în domeniul vehiculelor autonome a directorului general al companiei, Elon Musk, care încearcă să arate că investiţiile uriaşe ale productorului auto pe acest segment vor da rezultate, transmite Reuters, citată de news.ro.

Protest dus la extrem în Piața Victoriei! „Cadavre” întinse pe asfalt după modificarea Codului Penal. Imagini cu un puternic impact emoțional

Un nou protest! Imagine sinistră miercuri seara, în fața Guvernului. În Piața Victoriei s-au adunat câteva zeci de persoane care au protestat vizavi de modificările aduse Codului Penal prin metode cu un puternic impact emoțional.

Ofițer de poliție din Slatina, suspectat că ar fi amenințat cu moartea o jurnalistă

Un ofiţer de poliţie din Slatina este acuzat că i-ar fi trimis un mesaj de ameninţare cu moartea jurnalistei de investigaţie Emilia Șercan.

Felul preferat de mâncare al Elenei Ceaușescu. Mulți români vor simți fiori reci când vor afla asta

Suzana Andreias, menajera lui Nicolae si a Elenei Ceausescu, a dezvaluit intimitati si preferinte ale cuplului, asa cum le vazuse ea. Se-ntampla, sambata, ca familia sa renunte la serviciile bucatarului. In aceasta...

Iranul lansează o ameninţare deschisă la adresa Statelor Unite: 'SUA ar trebui să se pregătească'

Ministrul de externe iranian Mohammad Javad Zarif a avertizat miercuri SUA că vor exista 'consecinţe' dacă Washingtonul încearcă să interzică accesul Iranului la strâmtoarea strategică Ormuz, transmit AFP şi Xinhua.
Citește mai departe...

Două cadavre găsite într-un apartament din Iași. Ar fi fost o moarte violentă

Două persoane, mamă şi fiu, au fost găsite moarte în propriul apartament din Iaşi, prezentând urme de lovituri pe corp, poliţiştii şi procurorii demarând cercetări în acest caz.

Jurnal ora 23.00 23 aprilie

Jurnal ora 23.00 23 aprilie

Coplata serviciilor medicale private a fost adoptată. Ce înseamnă pentru pacienți

Guvernul a adoptat astăzi reglementarea coplății în sistemul medical privat, adică a contribuţiei personale făcute de pacienți atunci când merg în spitalele și clinicile particulare.

Un șofer a lovit cu mașina în opt oameni, pe trotuar! Atenție, imagini ce vă pot afecta emoțional!

Un şofer a intrat cu maşina în opt oameni care se aflau pe trotuar, în ceea ce pare a fi „un act intenţionat'', după cum au anunţat autorităţile.

ŞTIRILE OREI 20.00 | 24 aprilie 2019

MEDIAFAX vă prezintă ştirile orei 20.00

Theresa May şi omologul său irlandez Leo Varadkar au participat miercuri la înmormântarea jurnalistei Lyra McKee

Premierul britanic Theresa May şi omologul său irlandez Leo Varadkar au participat miercuri la înmormântarea jurnalistei Lyra McKee, care a fost împuşcată mortal în timp ce asista la revoltele din Irlanda de Nord de săptămâna trecută, relatează dpa potrivit Agerpres.
Citește mai departe...

Anunț important de la Primăria Bradu

Primăria Bradu și primarul Dan Stroe pun mare preț pe curățenia din localitate și pe reciclare și utilizarea unor deșeuri pentru producerea de energie. În acest sens, primarul Dan Stroe face un anunț important pentru locuitori. „...(Citește tot articolul)

Ministrul Turismului, Bogdan Trif: Schimbări radicale în noua lege adoptată de Guvern

Legea turismului era o prioritate, a declarat miercuri, ministrul Turismului, Bogdan Trif, după ce proiectul noii legi a acestui domeniu a adoptat miercuri de Guvern. "Legea turismului a fost o prioritate, (...)...

DOLIU IMENS în lumea sportului: Un mare fotbalist A MURIT în stradă, după ce ajunsese să aibă probleme cu DROGURILE și ALCOOLUL (FOTO)

Tragedie în fotbalul brazilian! Valdiram Caetano de Morais, cunoscut ca Valdiram, a fost găsit mort, pe 20 aprilie, pe o stradă din Sao Paolo, cu urme de violență pe corp. LACRIMI ÎN SHOWBIZ! RUGĂCIUNI PENTRU...

Unitatea 2 a Centralei Nucleare de la Cernavodă va fi oprită! Care este motivul

Unitatea 2 a Centralei Nucleare de la Cernavodă va fi oprită, începând cu data de 3 mai, după cum a anunțat SN Nuclearelectrica SA (SNN).

Carmen Dan susţine că nu vrea desfiinţarea Direcţiei Anticorupţie. Acuzaţiile şefului DGA

Ministrul de Interne a declarat miercuri că nu intenţionează să desfiinţeze structura anticorupţie din minister, al cărei şef a atacat-o dur acum 2 zile. 

HOROSCOP 25 APRILIE. Bani neașteptați pentru această zodie!

Horoscop 25 aprilie. Iată ce ne rezervă astrele pentru ziua e joi. Horoscop 25 aprilie Berbec Astăzi este necesar să acordaţi mai multă atenţie perfecţionării într-un anumit domeniu ori să va extindeţi...

Ce este sărutul lui Iuda și ce semnificație are. Tu l-ai simțit vreodată?

Ce este sărutul lui Iuda și înseamnă expresia în zilele noastre. Sărutul lui Iuda este poate modul cel mai curios prin care se traduce trădarea.

PNL și USR vor ataca la CCR legile prin care au fost adoptate modificările la codurile penale

„Sunt favorizaţi direct infractorii, printr-un text de lege” și „infractorii au învins în Parlamentul României”, acestea sunt reacțiile PNL, respectiv USR după ce PSD, ALDE și UDMR au adoptat modificări controversate la Codul penal și Codul de procedură penală. Cele două partide de opoziție au meniționat că vor ataca la Curtea Constituțională modificările adoptate astăzi de Camera Deputaților (cameră decizională).

Ce a pățit un politician din UK după ce a zis că hoții din metroul londonez sunt români

Un candidat la alegerile europarlamentare din Anglia a fost nevoit să se retragă de pe listele nou-formatului partid Change UK, după dezvăluirea că ar fi făcut comentarii rasiste la adresa românilor.

37 de persoane executate într-o zi, în Arabia Saudită. Un bărbat a fost crucificat

Treizeci şi şapte de oameni au fost executaţi marţi în Arabia Saudită după ce au fost condamnaţi pentru terorism, a anunţat Ministerul saudit de Interne, informează marţi AFP.

Atacuri în Sri Lanka: bilanţul a crescut la 359 de morţi. O nouă explozie în Colombo

Continuă să crească bilanţul atentatului din Sri Lanka

VIDEO. Deputați PSD, încolțiți de mulțimea furioasă, după mitingul electoral de la Iași

Deputatul PSD Vasile Cîtea a fost interpelat de mai mulți protestatari, în centrul Iașiului, după mitingul social-democraților, organizat la sfârșitul săptămânii trecute.

Drama tatălui care a trebuit să decidă pe care dintre copiii săi să-l salveze, după atentatele din Sri Lanka

Un britanic a fost obligat să ia o decizie imposibilă în ziua atentatelor din Sri Lanka. Bărbatul a trebuit să hotărască pe care dintre copiii lui să îl salveze, ambii fiind grav răniți în atacul asupra restaurantului Table One, relatează Birmingham News.

Primul cutremur detectat pe planeta Marte

NASA a dezvăluit primul semnal seismic de pe planeta Marte - o înregistrare istorică, relatează Euronews. Un cutremur pe Marte a fost înregistrat la 6 aprilie de sonda Misiunii Insight, care a aterizat în noiembrie pe Planeta Roşie.

Trei elevi de la Liceul Lazăr, purtători sănătoși de meningococ. Anunțul medicilor

Autoritățile fac precizări după moartea celor două adolescente din București și Vaslui, din cauza unei meningite fulminante.

Guvernul a adoptat cifrele de şcolarizare pentru învăţământul preuniversitar şi cel superior de stat în anul şcolar 2019-2020. Anunțul făcut de Ecaterina Andronescu

Guvernul a adoptat, miercuri, o hotărâre prin care se stabilesc cifrele de şcolarizare pentru învăţământul preuniversitar şi cel superior de stat în anul şcolar 2019-2020. Ministrul Educaţiei, Ecaterina...

Se relaxau pe plajă când mareea le-a inundat mașinile aflate la mal. VIDEO

Imagini incredibile au fost surprinse pe o plajă din nordul Mexicului. Zeci de maşini au fost inundate de apele oceanului Pacific.

Soția unui milionar din Sri Lanka, însărcinată, s-a aruncat în aer împreună cu cei 3 copii

Soția unui milionar din Sri Lanka, însărcinată, s-a aruncat în aer, împreună cu cei trei copii ai ei, în momentul în care poliția a venit la ușa casei sale, duminică seară, după atacurile de Paște.

Suma uriașă plătită de un cuplu ca să-și cloneze câinele. „Vechiul Marlon s-a întors”

Îl cheamă Marlon şi este primul câine clonat din Germania. Stăpânii săi au plătit nu mai puţin de 90.000 de euro unor specialişti din Coreea de Sud pentru ca patrupedul lor decedat să fie reprodus genetic.

Putin și-a trimis generalul să amenințe România. S-a făcut vorbire despre un atac nuclear. În ce situație va riposta Rusia

Generalul rus Viktor Poznikhir a atras atenția asupra consecințelor pe care le-ar putea suferi statele lovite de armele balistice ruse. Statele care găzduiesc sistemele cu rachetă ale Statelor Unite vor deveni ținte prioritare ale Rusiei în eventualitatea unui atac venit din partea SUA.

Mai mulţi elevi depistaţi pozitiv cu meningită meningococică în Bucureşti

Direcția de Sănătate Publică a Municipiului București anunţă că a testat 61 de elevi și 10 profesori ai liceului din Capitală unde frecventa cursurile tânăra care a decedat în urma unei meningite meningococice fulminante.

In fata ta 23 februarie - invitat Dragoș Anastasiu

In fata ta 23 februarie - invitat Dragoș Anastasiu

Digicult 29 decembrie 14 30

Digicult 29 decembrie 14 30

Precizările lui Tudorel Toader pe Facebook îl iau acum în vizor pe ministrul Transporturilor

Ministrul demisionar al Justiţiei, Tudorel Toader, îl contrazice pe ministrul Transporturilor Răzvan Cuc în legătură cu parcursul ordonanţei privind achiziţiile. Toader susține că în evidenţele Ministerului Justiţiei nu figurează un proiect trimis spre avizare şi că ministerul nu a solicitat avizul CSAT.

DOCUMENT Fiscul, somat să scoată bani din piatră seacă: Triculescu cere depăşirea planului de colectare, prin taxarea inflaţiei şi a consumului

Şefa Fiscului, Mihaela Triculescu, a trimis luni subalternilor săi o circulară prin care-i invită ca, în mai puţin de 24 de ore, să prezinte planuri detaliate pentru depăşirea cotelor de colectare, inclusiv prin stabilirea unor sume suplimentare, ca urmare a scumpirilor succesive din ultimul timp.

Amenințare directă a lui Trump: "Trimitem imediat soldaţi înarmaţi"

Soldați înarmați vor fi trimiși la frontiera Statelor Unite cu Mexic, a anunțat, miercuri, președintele american Donald Trump.

VIDEO. Momentul șocant în care o vacă este înghițită cu totul de un șarpe anaconda uriaș

A stat atent la pândă şi şi-a surprins "victima" într-un moment vulnerabil, apoi a atacat-o. Un şarpe anaconda uriaş a înghiţit o vacă. Imagini greu de privit de către cei...

Fenomenul smombie ia amploare. Cei mai afectați sunt tinerii cu vârste cuprinse între 18 şi 43 de ani

Merg mai încet decât ceilalţi, cu paşi nesiguri şi cu capul aplecat. Vorbim despre pietonii care stau tot timpul cu telefonul în mână şi căştile în urechi. Un studiu francez trage un semnal de alarmă. Dependenţii de telefonul mobil sunt mai predispuşi la accidente decât cei care sunt atenţi pe unde merg.

Prognoza meteo pentru Săptămâna Mare. Cum va fi vremea în următoarele zile

Miercuri se încălzeşte şi vom avea temperaturi ridicate pentru această dată în regiunile intracarpatice. În prima parte a zilei s-ar putea să picure în nord, centru şi est, dar peste zi va fi vreme bună.

Prim-vicepreședinte FPTR: „Cineva la Ministerul Turismului care nu a gestionat nici măcar un apartament sau o vilă vrea să gestioneze un turism, un litoral, o Deltă?”

Prim-vicepreședintele Federației Patronatelor din Turismul Românesc (FPTR) Nicolae Bucovală este revoltat că nu au fost consultați specialiștii în domeniu în ce privește proiectul legii turismului adoptat de Guvern. Acesta mai susține că a cerut de mai multe ori demisia Ministerului Turismului și că ministerul de resort nu poate fi condus de cineva care „nu a gestionat nici măcar un apartament sau o vilă”.

Reacția Academiei de Poliție după ce un ofițer a fost acuzat că a amenințat cu moartea o jurnalistă

Un tânăr ofițer de la Academia de Poliție din București este acuzat că i-a trimis amenințări cu moartea jurnalistei de investigație Emilia Șercan.

Ponta: Toader a fost mereu prezentat ca un profesor universitar. Acum mă aștept să aud că e mason, securist

Președintele Pro România, Victor Ponta, a declarat la Digi24 că remanierea ar trebui făcută „într-un mod de colaborare, nu de conflict”, iar schimbarea miniștrilor înseamnă o tulburare a instituțiilor, ce creează un haos. Un ministru interimar la Fonduri Europene înseamnă că România poate pierde bani, amintește fostul premier.

Zeci de persoane AU MURIT în urma unor inundaţii masive (FOTO, VIDEO)

Un număr de 51 de persoane au murit şi 300 au fost evacuate în Africa de Sud după ce o parte a coastei sale sud-estice a fost lovită de inundaţii masive, relatează CNN. Inundaţiile au început luni în urma...

Sinteza zilei. Dan Negru, povestioara despre preotul care a spus 'Hristos a înviat' la mitingul comuniștilor împotriva religiei

Dan Negru a transmis un mesaj video pentru ediția specială "Sinteza zilei" de miercuri seară. "Salut, Mihai! Vreau să vă împărtășesc o povestioară pe care am auzit-o de la Preasfinția Sa Nicolae,...

Povestea Cristinei, cu doi copii la 18 ani. ”Soțul o bătea și când avea fetița în brațe”

România este țara cu cele mai multe mame minore din Uniunea Europeană - 26.000 ar fi numărul lor, conform statisticilor. Organizația umanitară ”World Vision România" spune că una din zece mame din ţara noastră încă nu are 18 ani.

Eugen Teodorovici, prima reacţie după ce a fost pus de Iohannis ministru interimar: „Back in business”

Ministrul Finanţelor Publice, Eugen Teodorovici, a fost numit ministru interimar şi la Fonduri Europene, prin decret semnat de preşedintele Iohannis, ca urmare a demisiei Rovanei Plumb, care candidează pentru...

Teroare în SUA! Un şofer a intrat intenţionat cu maşina în mulţime. Sunt mai multe victime

Un şofer a intrat cu maşina în trecători într-o localitate din nordul Californiei, provocând rănirea a opt persoane, în ceea ce pare a fi „un act intenţionat”, au anunţat autorităţile, relatează...

Bursa de la Bucureşti a închis în creştere şedinţa de miercuri: Valoarea totală a tranzacţiilor a fost de 41,66 milioane de lei

Bursa de la Bucureşti a închis în creştere şedinţa de miercuri, iar valoarea totală a tranzacţiilor a fost de 41,66 milioane de lei (8,75 milioane de euro), potrivit agerpres.ro.
Citește mai departe...

S-au scumpit legumele înainte de Paște. Cât costă în trei orașe din țară

Ca înaintea oricărei sărbători, au crescut preţurile. În pieţe s-au scumpit toate produsele, de la banala legătură de ceapă până la legumele din import. Cele mai mari preţuri le au roşiile produsele în serele din ţară şi cartofii noi.

Crimă înfiorătoare petrecută în spital. O tânără care a mers să se trateze a fost violată şi ucisă de personalul medical

O tânără care a mers la un spital pentru a primit tratament medical a fost ucisă chiar de către cei care trebuiau să o facă bine.
Citește mai departe...

O pisică a dat iama într-o haită de câini. Felina a pus pe fugă şase maidanezi VIDEO

O pisică deranjată de o haită de câini a reuşit să-i sperie pe aceştia şi să-i pună pe fugă după ce a sărit curajoasă la bătaie.
Citește mai departe...

Trei răniți după ce o șoferiță a intrat pe contrasens în Vâlcea

Trei persoane au ajuns la spital, miercuri seara, după ce maşinile în care se aflau s-au izbit frontal, au anunţat reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Vâlcea.

Țara cu cei mai mulți români dă frisoare Europei. Noul “copil problemă” al zonei euro

În prezent, Italia este singura ţară din UE în recesiune. Economia italiană a intrat în recesiune tehnică (două trimestre consecutive de scădere) în a doua parte a anului trecut.

FCSB şi-a ales stadionul unde va juca acasă meciurile din cupele europene. Se află la aproape 300 km de Bucureşti

Încă de la începutul anului, FCSB este în căutarea unui stadion care să se ridice la standardele impuse de UEFA pentru a găzdui meciuri din cupele europene.
Citește mai departe...

Document unic: scrisoarea de ADIO a lui Hitler, la licitaţie. Ultimele cuvinte ale fostului dictator nazist

Într-o telegramă considerată ca fiind "document unic", liderul nazist, Adolf Hitler, a explicat de ce a refuzat să fugă din Berlin. După câteva zile, Hitler şi-a pus capăt vieţii sale. 
Citește mai departe...

Moise Kean își negociază prelungirea contractului cu Juventus

Moise Kean (19 ani) mai are contract cu Juventus Torino până la finalul sezonului următor, dar echipa care şi-a trecut în palmares recent titlul cu numărul 37, este gata să prelungească înteţelegerea potrivit mediafax.
Citește mai departe...

Ministerul Finanțelor, primele acorduri de finanțare din 2019! Dăncilă: 'Vor genera peste 4000 de locuri noi de muncă'. Cine sunt beneficiarii

Ministerul Finanțelor a acordat miercuri primele acorduri de finanțare din 2019 acordate în baza schemei de ajutor de stat pentru stimularea investițiilor cu impact major în economie, pentru nouă proiecte care primesc 151,1 milioane lei.
Citește mai departe...

ÎNREGISTRĂRI SECRETE cu Carmen Dan: Ministrul a fost înregistrat în spațiul SECURIZAT al DGA - VIDEO

Carmen Dan a avut, miercuri, o întâlnire la sediul Direcției Generale Anticorupție cu „factori de comandă”, unde a precizat că prin reorganizare nu se urmărește desființarea DGA, ministrul adăugând că opiniile exprimate de Cătălin Ioniță nu trebuie să interfereze cu
Citește mai departe...

USR, împotriva modernizării stadioanelor şi bazelor sportive vechi de zeci de ani

La propunerea Primarului General, Gabriela Firea, majoritatea consilierilor generali din Consiliul General al Municipiului Bucuresti, in afara de consilierii USR Bucuresti, a aprobat un proiect de hotarare menit sa faciliteze modernizarea bazelor sportive din Bucuresti.
Citește mai departe...

Digicult 5 ianuarie 14 30

Digicult 5 ianuarie 14 30

Carmen Dan: Nu pot să nu vorbesc despre dezgustul și dezamăgirea pe care le trăiesc de când am aflat că un ofițer al Academiei de Poliție este suspectat că a amenințat-o pe Emilia Șercan

Ministrul de Interne, Carmen Dan, a reacționat, miercuri, după apariția informațiilor potrivit cărora cel care a ameninţat-o cu moartea pe jurnalista Emilia Şercan este absolvent al Academiei de...

Simona Halep a revenit în țară, după accidentarea de la Fed Cup: „A fost o săptămână grea. Am mici probleme la şold”

Jucătoarea Simona Halep a declarat, la revenirea în ţară după semifinala de Fed Cup cu Franţa şi retragerea de la turneul de la Stuttgart, că are mici probleme la şold, de la căzătura din confruntarea cu sportiva Caroline Garcia, scrie news.ro.

In fata ta 17 noiembrie - invitat Alexandru Arșinel

In fata ta 17 noiembrie - invitat Alexandru Arșinel

Jurnal ora 16.00 23 aprilie

Jurnal ora 16.00 23 aprilie

Raport ONU devastator pentru Statele Unite ale Americii: forţele americane şi afgane au ucis mai mulţi civili decât talibanii

Forţele americane şi afgane au ucis mai mulţi civili decât talibanii sau alte grupări insurgente în Afganistan, potrivit unui raport al Naţiunilor Unite pe primul trimestru din 2019, făcut public miercuri, informează France Presse, informează Agerpres.
Citește mai departe...

„Sunt divorțat de 10 ani și de curând fratele meu a murit. Acum sunt îndrăgostit de cumnata mea și aș vrea să îi spun că a ales fratele greșit”

Un bărbat cere sfatul expertei în relații pentru The Sun: „Jumătate din viața mea am fost îndrăgosit de cumnata mea. Acum că a rămas văduvă, nu știu dacă să îi spun sau nu. Eu am 61 de ani iar ea are 60...

Rusia ameninţă ROMÂNIA cu un atac DEVASTATOR! Declaraţii de ULTIMĂ ORĂ făcute de un oficial militar

.

Incidentele de securitate cibernetică pot fi raportate la numărul unic 1911. De când intră în serviciu numărul

Persoanele fizice, juridice şi instituţiile publice din România vor putea accesa, din data de 2 mai, numărul unic 1911 pentru a raporta incidentele de securitate cibernetică pe care le-au constatat, a anunţat, miercuri, ministrul Comunicaţiilor şi Societăţii
Citește mai departe...

Băsescu: Nu mai e mult şi vor "reuşi" activarea Art. 7, Tratatul de la Lisabona. Ăsta da succes

Românii şi justiţia sunt victimele războiului politic dintre partide, care nu au avut "înţelepciunea şi onestitatea" să discute şi să ia măsurile necesare consolidării progreselor din justiţie, afirmă fostul preşedinte Traian Băsescu. 

Chifu: Piaţa celor un miliard de consumatori occidentali, relansată chiar de către Donald Trump

Deşi adept al protecţionismului, Preşedintele Donald Trump nu a rezistat foarte mult perspectivei relaţiilor comerciale cu Uniunea Europeană. Şi era de înţeles de ce: anularea TTIP – acordul de parteneriat pe comerţ şi investiţii cu UE, aduce avantaje foarte mari ambelor părţi, Washingtonului şi statelor europene din Uniune.

Klaus Iohannis a semnat decretele prin care ia act de demisiile miniștrilor Justiției, Fondurilor europene și Românilor de pretutindeni: Birchall, Teodorovici și Oprea, OFICIAL interimari

Președinteel Klaus Iohannis a semnat, miercuri, decretele prin care ia act de demisiile lui Tudorel Toader, Rovana Plumb și Natalia Intotero din funcțiile de ministru al Justiției, al Fondurilor Europene și al...

Secția de Pediatrie a spitalului din Rădăuți, închisă pentru că angajații au plecat în concediu

Secția de Pediatrie a Spitalului Municipal din Rădăuți s-a închis pentru două săptămâni, pentru că toţi angajații - 28 de oameni, în total - au plecat în vacanţă.

Supărat că a pierdut la skandenberg, un tânăr și-a înjunghiat adversarul, într-un bar

Scandal sângeros într-un bar din Maieru, Bistriţa. Un tânăr de 29 de ani a fost înjunghiat într-o încăierare, iar suspect este un individ de 22 de ani.

Revista Time a desemnat cele mai influente personalități din lume. „Este atât de diversă”

Cele mai influente 100 de personalităţi din lume, desemnate de prestigioasa revistă Time, au fost celebrate printr-o gală specială, în New York.

Klaus Iohannis a semnat decretele. Ana Birchall este ministrul interimar al justiției

Președintele României Klaus Iohannis a semnat decretele de numire în funcție pentru miniștii interimari Ana Birchall (la Justiție), Eugen Teodorovici (la Fonduri Europene) și Radu Oprea (la Ministerul pentru Românii de pretudindeni), se arată într-un comunicat al Președenției.

Autostrada Soarelui, în reparație. Restricțiile de circulație valabile și de sărbători

Drumul spre mare va fi presărat și în acest an cu gropi și restricții de viteză. Autostrada Soarelui a intrat în reparație, iar de sărbători șoferii vor putea circula cu cel mult 80 de kilometri pe oră, mai puțin decât pe vechiul drum spre mare.

Curtea Constituţională, motivare cu privire la iniţiativa „Fără penali în funcţii publice": Interdicţia este în marja de apreciere a legiuitorului

Motivarea Curţii Constituţionale cu privire la iniţiativa USR- "Fără Penali în funcţii publice" arată că aceasta este constituţională, dar interdicţia este în marja de apreciere a legiuitorului şi este circumscrisă unei sfere limitate de condamnări penale, iar măsura nu este perpetuă.

Era într-un autobuz din Timișoara, când a văzut o femeie venind cu ceva în mână către ea. Când și-a dat seama despre ce e vorba, a început să zâmbească larg FOTO

Timisorenii care au urcat in mai multe mijloace de transport miercuri dimineata au avut parte de o surpriza din partea angajatilor STPT. Purtand cosuri de nuiele in maini, incarcate cu oua de ciocolata, i-au poftit pe...

Arcul de Triumf s-a transformat în bibliotecă, pentru câteva luni. „Să zburde mintea”

Arcul de Triumf a fost scena unui spectacol virtual, marți seară, în Capitală. Monumentul, transformat până pe data de 15 iunie într-o „bibliotecă", a devenit gazdă a mii de volume de cărţi.

Primele imagini cu gruparea care ar fi pus la cale atentatul în lanț din Sri Lanka

ISIS a revendicat atentatele şi a făcut publică o poză cu cel care, se pare, că a fost creierul atacurilor.

Modificările codurilor penale au fost adoptate de PSD-ALDE. Opoziția va ataca la CCR

Codul Penal și Codul de Procedura Penală au fost adoptate de Parlament. Opoziția susține că modificările votate de PSD sunt cu dedicație pentru Liviu Dragnea, în timp ce social-democrații spun că nu au făcut altceva decât ce a zis CCR.

Primele imagini cu Britney Spears de când s-a internat într-o clinică de psihiatrie. FOTO

Actrița Britney Spears a transmis că „totul este bine”, după ce s-a internat într-o clinică de psihiatrie. Reacția vine după ce, în ultimele săptămâni, pe rețelele de socializare au apărut zvonuri privind starea sa de sănătate.

Fă asta în Săptămâna Luminată și în ziua de Paște, dacă vrei să îți meargă bine restul anului

Lidia Fecioru a dezvăluit care este ritualul ce trebuie urmat în Săptămâna Luminatp și în ziua de Paște, pentru a avea noroc tot anul. DOLIU LA PRO TV! ANUNȚ ȘOC DESPRE PAVEL BARTOŞ! DIN PĂCATE, ACUM...

In fata ta 24 februarie - invitat Cristian Tudor Popescu

In fata ta 24 februarie - invitat Cristian Tudor Popescu

Scoţia vrea un referendum pentru independenţă înainte de mai 2021

Prim-ministrul scoţian Nicola Sturgeon a declarat, miercuri, că Scoţia ar trebui să organizeze un referendum privitor la independenţă înainte ca mandatul actualului Parlament scoţian să se încheie în mai 2021.

Dosarul Realitatea se redeschide: Instanța a admis cererea DNA de reluare a urmăririi penale în cazul companiei media cu datorii la stat de peste 120 de milioane de lei (VIDEO)

Cererea DNA de redeschidere a urmăririi penale în dosarul Realitatea a fost admisă de judecătorii de la Curtea de Apel București, informează Știripesurse.ro.  "Admite cererea de redeschidere a urmăririi...

Numele unuia dintre autorii atacurilor din Sri Lanka, făcut public. Cine este acesta

Surse din cadrul serviciilor britanice de securitate au declarat pentru CNN că numele unuia dintre autorii atacurilor teroriste din Sri Lanka este Abdul Lathief Jameel Mohamed, iar acesta ar fi studiat în Marea Britanie între anii 2006 şi 2007.

La 16 ani, și-a sacrificat viitorul pentru a-și crește frații mai mici. Povestea Ionelei

Un copil din zece se culcă flămând. Se întâmplă în România, țara în care pentru mult prea mulţi sărăcia este o stare de fapt, iar singurul lucru care ajunge să mai conteze este supravieţuirea.

BREAKING Klaus Iohannis a TORPILAT PSD la discuțiile cu delegația Comisiei de la Veneția: Legiferează defectuos

Președintele României, domnul Klaus Iohannis, a primit miercuri, 24 aprilie a.c., la Palatul Cotroceni, delegația Comisiei Europene pentru Democrație prin Drept a Consiliului Europei (Comisia de la Veneția), care se află în această perioadă în România pentru a discuta evoluțiile
Citește mai departe...

Compania care a montat schela la Notre-Dame admite că unii dintre muncitori au încălcat interdicţia de a fuma

Compania care a montat schela pentru lucrările de renovare de la catedrala Notre-Dame din Paris a recunoscut şi şi-a exprimat miercuri „regretul” că unii dintre muncitorii săi nu au respectat interdicţia de a fuma pe şantier, însă a exclus orice legătură cu incendiul care a distrus o parte din monumentul istoric, relatează Agerpres.

Guvernul adoptă coplata serviciilor medicale la privat

Guvernul va adopta, în şedinţa de miercuri, un proiect de act normativ care prevede că asiguraţii care optează pentru servicii medicale în mediul privat să poată plăti o contribuţie personală pentru a acoperi diferenţa dintre tarifele acordate de furnizorii privaţi şi tarifele suportate din bugetul Fondului Naţional Unic de Asigurări Sociale de Sănătate decontate de casele de asigurări de sănătate.

Plecarea deputatului Georgescu de la PSD la Pro România, parte a unui calcul complicat pentru PSD

Conducerea PSD ia în calcul să amâne până după Paște o reorganizare a Guvernului și, implicit, validarea în Parlament a noilor miniștri din cabinetul Dăncilă, pentru a-l scoate astfel din joc pe Klaus Iohannis. Î...(Citește tot articolul)

A violat peste 13 minori, iar procesul lui a şocat întreaga ţară. Ce i-a spus judecătorului

Un bărbat de 31 de ani a îngrozit întreaga Australie. Detaliile prezentate în timpul procesului sau au fost preluate de presă naţională şi internaţională, iar amănuntele sunt de-a dreptul şocante.

Explozie puternică într-o garsonieră din Balş. Trei oameni au ajuns la spital

Explozie puternică din cauza unei butelii, în urmă cu câteva ore, într-o garsonieră din localitatea Balş, județul Olt.

Şoc în handbalul mondial, un star a murit subit la doar 44 de ani. A fost campion olimpic, mondial şi european

Handbalistul rus Serghei Pogorelov a murit miercuri, la doar 44 de ani. A fost unul dintre cei mai buni sportivi ai generaţiei sale, iar în palmaresul său figurează titlul olimpic la JO de la Sydney, din anul 2000, şi bronzul olimpic câştigat patru
Citește mai departe...

Nemulțumiri față de noua lege a turismului. „Ni se pune pumnul în gură”

Prim-vicepreşedintele Federaţiei Patronatelor din Turismul Românesc (FPTR), preşedinte al Asociaţiei Patronale Mamaia, Nicolae Bucovală, a declarat miercuri seară referitor la proiectul legii turismului adoptat de Guvern că specialiştii în domeniu nu sunt consultaţi de guvernanţi, susţinând totodată că nu poate conduce ministerul de resort cineva care „nu a gestionat nici măcar un apartament sau o vilă”, potrivit Agerpres.

Directoarea creșei unde copiii erau înjurați, agresată de un părinte: „Am început să strig şi el mai tare m-a strâns de mi-a intrat o unghie aici de-a lui”

Violenţa naşte violenţă la o creşă din Iaşi unde mai multe îngrijitoare au fost înregistrate când ţipau la copii. Fosta directoare a sunat la 112 şi a reclamat că a fost agresată de un tată care a vrut să se răzbune pentru umilinţele trăite de fiica lui la creşă.

Doi soţi au murit, iar alţi doi au fost răniţi după o depășire neregulamentară, pe E 85

Doi soți au murit şi alţi doi au fost răniţi după ce un şofer a făcut o manevră riscantă, pe Drumul European 85, dar a fost lovită în lateral de un autoturism care circulă regulamentar.

Medic rus, prins şi legat de ceilalţi pasageri când încerca să deschidă uşa avionului în zbor (Video)

Vadim Bondar, 43 de ani, un anestezist rus de la o clinică de top din Moscova, a devenit personaj negativa după ce s-a îmbătat în timpul unui zbor Bangkok (Thailanda) - Moscova şi a fost la un pas să producă o adevărată tragedie.

Digicult 24 noiembrie 14 30

Digicult 24 noiembrie 14 30

Descoperire controversată la catedrala Notre-Dame din Paris. Ce au găsit anchetatorii

Compania care a montat schela pentru lucrările de renovare de la catedrala Notre-Dame din Paris a recunoscut şi şi-a exprimat miercuri „regretul” că unii dintre muncitorii săi nu au respectat interdicţia de a...

Echipele OMV şi ExonMobil din proiectul de exploatare a gazelor din Marea Neagră, desfiinţate

Echipele din proiectul de explorare şi exploatare a gazelor din Marea Neagră ale giganţilor OMV şi ExxonMobil ar fi fost desfiinţate momentan.

Fostul şef al Autorităţii Electorale, Daniel Barbu, acuzat de DNA că a blocat un control la PSD

Se complică lucrurile în scandalul delapidării subvențiilor publice de la PSD. Fostul președinte al Autorității Electorale Permanente, Daniel Barbu, este pus oficial sub învinuire, pentru că nu ar fi verificat partidele, așa cum cere legea.

Digicult 2 martie 14 30

Digicult 2 martie 14 30

Tată din Prahova acuzat că a abuzat timp de 6 ani de fiica sa, în arest preventiv

Un tată din Prahova a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, acuzat că şi-a supus fiica, timp de 6 ani, la batjocuri inimaginabile. Copila nu aveau mai mult de 8 ani atunci când a început calvarul.

Paște 2019. Programul la metrou în noaptea de Înviere

Metrorex a anunțat programul circulației trenurilor de metrou pentru perioada Sărbătorilor Pascale.

Andrei Caramitru, consilier al liderului USR: ”Grijania voastră ... Locul vostru, la pușcărie”

Andrei Caramitru, consilier al președintelui USR, a avut o reacție foarte dură pe Facebook, miercuri, după adoptarea în Camera Deputaților a modificărilor Codurilor penale, susținute de PSD, ALDE și UDMR.

"Copiii lui Irod". Descoperirea unui parlamentar în orfelinatele din România

De ziua internaţională a cărţii, un parlamentar român face radiografia sistemului de asistenţă socială, care are în grijă, copiii abandonaţi ai ţării.

Cine sunt cei trei miniștri propuși interimari de Viorica Dăncilă

Premierul Viorica Dăncilă transmite, marți seară, propunerile pentru miniștrii interimari, potrivit unui comunicat transmis de Guvernul României.

Norul de praf saharian a ajuns deasupra Capitalei. Primele imagini cu efectele sale

Un nor de praf din Sahara, descris de meteologi drept „extrem de dens”, a ajuns deja deasupra României.

Jurnal ora 14.00 23 aprilie

Jurnal ora 14.00 23 aprilie

Fetiţa de 10 ani care nu are mâini, dar a câştigat concursul naţional de scris. Cum a reuşit

O fetiţă în vârstă de 10 ani, care s-a născut fără mâini, a câştigat concursul naţional de scris din Maryland. Sara a mărturisit pentru CNN că se consideră un copil capabil să facă tot ce face un copil normal.

Percheziții la Inspectoratul pentru Imigrări

S-au făcut percheziţii, marți, la Inspectoratului pentru Imigrări. Procurorii au ridicat imagini înregistrate la începutul acestei luni şi rapoartele întocmite de ofiţerii inspectoratului. Polițiștii au suspiciuni că ofițerii de la Direcția pentru Imigrări a Municipiului București ar fi schimbat hardul pe care erau făcute înregistrări în data de 2 aprilie. 

Chirieac, teorie-șoc: Klaus Iohannis, victima unei capcane

Analistul politic Bogdan Chirieac a afirmat, miercuri, că președintele Klaus Iohannis nu va intra în turul doi al alegerilor prezidențiale din acest an, lupta ducându-se atunci între candidatul PSD și Dacian...

Ministrul Bogdan Trif: Se schimbă legile în turism, noile metode de control

Ministrul Turismului, Bogdan Trif a prezentat, miercuri, noutățile din Legea Turismului, cu privire la acea evidență informatică a activității de turism, dar și controalele desfășurate în acest...

Un bărbat mascat și înarmat cu un pistol a vrut să jefuiască o bancă din Brașov

Tentativă de jaf la filiala unei bănci din Braşov. Un individ înarmat cu un pistol şi cu faţa acoperită a intrat în sediul aflat la parterul unui bloc.

Lovitura primită de Cristi Borcea de la instanța de judecată. Decizia însă nu e definitivă

Judecătoria Sectorului 5 a respins, miercuri, cererea fostului finanţator al clubului Dinamo Cristian Borcea de a fi eliberat condiţionat din Penitenciarul Rahova, însă decizia nu este definitivă.

Iranul avertizează SUA în legătură cu accesul la Strâmtoarea Ormuz

Ministrul de externe iranian Mohammad Javad Zarif a avertizat miercuri SUA că vor exista 'consecinţe' dacă Washingtonul încearcă să interzică accesul Iranului la strâmtoarea strategică Ormuz.
Citește mai departe...

Se întâmplă o dată la 10 ani! BOR face ANUNȚUL de importanță maximă pentru ortodocși: MAREA TAINĂ se săvârșește joi, la Catedrala Patriarhiei

Se întâmplă o dată la 7-10 ani și este una din cele mai mari taine ale bisericii. După ce a fost pregătit în decurs de trei zile consecutive (22-24 aprilie), Sfântul şi Marele Mir se va sfinţi în timpul...

In fata ta 9 decembrie - invitat Mircea Coşea

In fata ta 9 decembrie - invitat Mircea Coşea

Jurnal economic 23 aprilie 23 30

Jurnal economic 23 aprilie 23 30

Câte lalele a furat un hoț din parcurile din Iași. Polițiștii l-au urmărit o noapte întreagă

Un bărbat din Iași a rupt dintr-un parc peste 400 de lalele.  Individul a fost prins în flagrant în timp ce rupea din Rondul Piața Eminescu lalele, pe care avea de gând să le vândă ulterior. Ar fi...

Mega licitație la Bradu!

Primăria comunei Bradu continuă investițiile importante pentru dezvoltarea localității. Recent, a fost lansată în sistemul electronic național de achiziții publice o licitație de amploare pentru reabilitarea și modernizarea mai multor...(Citește tot articolul)

In fata ta 2 februarie - invitat Bogdan Chirițoiu

In fata ta 2 februarie - invitat Bogdan Chirițoiu

Român dependent de jocuri de noroc, se aruncă în faţa trenului în Italia, este salvat în ultima clipă

Un român de 30 de ani, dependent de jocuri de noroc, a fost la un pas să se sinucidă în Viareggio, Italia, dar a fost salvat în ultimul moment de agenţii Poliţiei Feroviare.

Premieră absolută. Sute de spioni vor sta în hoteluri cu turiștii. Ce misiune au

Premieră absolută pe litoralul românesc. Autoritățile vor utiliza metode specifice spionajului pentru a depista localurile și hotelurile care nu își servesc așa cum trebuie clienții. Metodele sunt aplicate deja în multe alte domenii, însă nu s-a mai întâmplat până acum în cazul autortiăților de supraveghere și control în domeniul turismului.

Corina Crețu, apel de ULTIM MOMENT pentru premierul Dăncilă: 'Sper ca acest subiect de importantă primordială pentru cetățenii României să nu fie politizat'

Comisarul european Corina Crețu lansează un nou apel către foștii săi colegi de partid, pe care îi roagă să nu politizeze investiții de care vor beneficia românii din toate zonele țării.
Citește mai departe...

Caz șocant. A făcut supă de oase dintr-un cadavru dezgropat din cimitir

Un bărbat din Canada a deshumat un schelet al unei persoane moarte de peste un secol și l-a adus în propria casă, pentru a face supă. Cei care au alertat autoritățile au fost oamenii care locuiesc în apropiere...

Scrisoare de la Guvern în loc de pensie mai mare, înainte de alegeri. Ministru: nu are legătură cu campania electorală

În loc de bani mai mulţi, de la începutul anului, fiecare pensionar va primi acasă o scrisoare de la ministerul Muncii va informa cum vor fi recalculate pensiile. Veniturile majorate ar urma să se plătească însă abia de la toamnă, după 1 septembrie 2019.

Reacția Comisiei Europene după adoptarea modificărilor la Codurile Penale

Comisia Europeană a transmis printr-un purtător de cuvânt că va analiza ”cu atenție” modificările Codurilor Penale adoptate miercuri de Parlamentul Român.

Copil în comă, cu răni groaznice la cap, după ce a jucat fotbal cu prietenii, la Bârlad

Un copil în vârstă de doar 12 ani, din localitatea Cetăţuia, comuna Puieşti, a ajuns în stare gravă la Spitalul din Barlad, dupa ce s-a accidentat, jucând  fotbal.

Şedinţă de Consiliu Local la Topoloveni

Mâine, 24 aprilie 2019, are loc la ora 14, la sala de ședințe a PrimărieiTopoloveni, şedinţa Consiliului Local. Consilierii locali din Topoloveni se vor întâlni în ședința ordinarăpe luna aprilie 2019. Pe ordinea de z...(Citește tot articolul)

10 modalităţi pentru a scăpa de ploşniţe

Adesea, proprietarii de case care au probleme cu plosnitele se simt stanjeniti de situatia lor si, desigur, doresc sa afle cele mai usoare si mai simple modalitati pentru rezolvarea situatiei. Asa ca, va prezentam 10 dintre cele mai simple metode pentru a scapa de plosnite.
Citește mai departe...

Metrici lansează Parking Place Detector, o soluție software de administrare a unei parcări doar cu ajutorul camerelor IP

Brandul românesc Metrici vine în întâmpinarea problemelor tot mai mari de trafic și de gestionare a locurilor de parcare. Noul produs software Parking Place Detector este o soluție de administrare a unei parcări...

Cu fabrică la Craiova, Ford investeşte 500 de milioane de dolari în Rivian, rivalul Tesla

Producătorul de camioane electrice Rivian Automotive LLC a anunţat miercuri că Ford investeşte 500 de milioane de dolari în companie, care este una din marile rivale ale Tesla, transmit AP, CNN şi Reuters.
Citește mai departe...

In fata ta 13 ianuarie - invitat Cosmin Nedelcu (Micutzu)

In fata ta 13 ianuarie - invitat Cosmin Nedelcu (Micutzu)

S-au tăiat mii de locuri la liceu. Peste 40.000 de elevi împinşi să înveţe o meserie

Nu mai puţin de 1.200 de clase de a IX-a dispar din anul şcolar 2019-2020. Cifrele de şcolarizare au fost votate ieri în şedinta de Guvern. Vor exista astfel doar 134.600 de locuri pentru clasa a IX-a – învăţământ liceal de zi şi 60 de mii pentru şcoala profesională, în condiţiile în care în acest an sunt înscrişi în clasa a VIII-a 175.463 de elevi care acum se pregătesc să dea Evaluarea Naţională pentru admiterea la liceu.

Reacția lui Dăncilă după ce președintele Iohannis a refuzat propunerile de miniștri

Premierul Viorica Dăncilă va transmite în această seară preşedintelui Iohannis propunerile de numire a vicepremierului Ana Birchall, ministru interimar pentru portofoliul Ministerului Justiţiei, a ministrului Eugen Teodorovici, ministru interimar pentru portofoliul Ministerului Fondurilor Europene şi a ministrului Radu Ştefan Oprea, ministru interimar pentru portofoliul Ministerului pentru Românii de Pretutindeni, anunţă Guvernul.

210 proiecte înscrise deja în programul "Creatori de educaţie". 50 de premii acordate de Guvern

Ministrul Educaţiei, Ecaterina Andronescu, a anunţat miercuri că deja s-au înscris 210 proiecte în programul "Creatori de educaţie", care a fost lansat marţi de Guvern. "Deja s-au înscris 210 proiecte pe...

Singurul deputat PSD care a votat contra modificării Codului de procedură penală: A fost o eroare

Deputatul PSD de Brăila Nicu Niță a fost singurul social-democrat care a votat împotriva modificărilor Codului de procedură penală. Deputatul votase pentru modificarea Codului penal, însă a povestit că la al doilea vot sistemul electronic ar fi dat o eroare.

Magistraţii-activişti vor să facă politica penală în locul legiuitorului: Modificările la Codul Penal nu au legătură cu deciziile CCR

Două asociaţii profesionale ale magistraţilor atrag atenţia că modificările la Codul Penal votate miercuri în procedura parlamentară nu au nicio legătură cu deciziile pronunţate de Curtea Constituţională şi arată că reprezintă o "schimbare drastică şi nejustificată
Citește mai departe...

Prezentatoarea Antena 1 a lăsat pupitrul știrilor pentru MAREA IUBIRE. Cum arată viața ei acum, departe de țară și de platoul de televiziune

Știrista Anca Lungu a renunţat la televiziune şi s-a mutat în Franța.  Schimbarea radicală a venit după ce frumoasa prezentatoare a Antenei 1  s-a îndrăgostit de un milionar grec. BRIGITTE SFĂT...

Rețete de Paști: DROB

MOD PREPARARE Drob Maruntaiele si carnea de miel se spala, se taie cuburi si apoi se dau prin robot / masina de tocat carne. Compozitia o punem intr-un catron mai mare peste care adaugam ceapa verde, mararul,...

Ce perspective are coaliţia PSD-ALDE? Ion M. Ioniţă: Rezultatele alegerilor şi ale referendumului din 26 mai vor fi decisive

Adoptarea Codului Penal a arătat că alianţa PSD-ALDE este periculos de aproape de pierderea capacităţii de a promova în parlament proiectele importante pe care şi le doreşte. Pe măsură ce presiunea scrutinului european începe să se simtă din ce în ce mai mult, se anunţă tensiuni tot mai mari chiar între cele două formaţiuni aflate la guvernare, mai ales că se intră în linie dreaptă şi pentru alegerile prezidenţiale de la sfârşitul anului.

In fata ta 1 decembrie - invitat: sociologul Dan Petre

In fata ta 1 decembrie - invitat: sociologul Dan Petre

Boala cumplită cu care se luptă de 12 ani Alina. Singura soluție vine din străinătate

O tânără din judeţul Iaşi, mama unui bebeluş, face un apel disperat: în vârstă de 28 de ani, femeia se luptă de 12 ani cu o boală necruţătoare, care i-a schimbat complet viaţa.

Bilanțul atacurilor teroriste din Sri Lanka a urcat la 359 de morţi. Explozie controlată în capitală

Poliţia din Sri Lanka a anunţat miercuri că a procedat la o explozie controlată a unui scuter suspect parcat în apropiere de popularul cinematograf Savoy din capitala ţării, Colombo, relatează Agerpres miercuri dimineață.

Sorina Pintea, despre elevii depistați pozitiv la testul pentru meningită: Sunt purtători sănătoși. Nu reprezintă un pericol pentru colegii lor (VIDEO)

Trei elevi de la Liceul „Gheorghe Lazăr” din Capitală au fost depistați pozitiv la testul pentru meningită. Asta după ce în urmă cu o sătămână, o adolescentă, elevă aceluiași liceu, a murit din cauza ac...

Reacția lui Carmen Dan la anunțul că un ofițer este suspectat că a amenințat-o cu moartea pe jurnalista Emilia Șercan

Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, spune că cei aflaţi în conducerea Academiei de Poliţie au multe explicaţii de dat în legătură cu mediul pe care îl întreţin în principala instituţie de învăţământ care formează ofiţeri de poliţie.

Eugen Nicolicea, propus ministru la Justiție: Am absolvit Dreptul cu nota 10 la Spiru Haret

Eugen Nicolicea, propus ministru la Justiție din partea PSD în locul lui Tudorel Toader, vorbește pentru prima oară despre studiile sale juridice, absolvite la distanță. El spune că a absolvit cu nota 10 la examenul de licenţă de la Universitatea Spiru Haret.

Bărbat anchetat de Poliţie după ce a iniţiat o campanie de strângere de fonduri pentru repararea Cazinoului din Constanţa: „Le stau la dispoziţie“

Poliţia a deschis o anchetă în cazul strângerii de fonduri iniţiate pe Facebook, pentru repararea Cazinoului din Constanţa. Constănţeanul care a avut ideea campaniei spune că nu l-a contactat nimeni de la Poliţie.

Proiectul CRED iese la vânătoare de idei. Cum va fi stimulată curiozitatea elevilor

Cel mai important proiect de formare pentru profesori, şi cel mai scump, pe care România l-a avut vreodată - proiectul CRED - iese la vânătoare de idei.

In fata ta 8 decembrie - invitat Mircea Geoană

In fata ta 8 decembrie - invitat Mircea Geoană

Carmen Dan, înregistrată fără să știe. Dezvăluiri explozive făcute de ministrul de Interne

Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, a declarat că cineva a înregistrat-o pe ascuns în timp ce purta discuții cu angajații Direcției Generale Anticorupție.

Actorii serialului „Fructul Oprit” se pregătesc să spună adio personajelor pe care au ajuns să le iubească: „Îmi vine să plâng când mă gândesc”

Filmările la serialul Fructul Oprit.se opresc săptămâna aceasta! Serialul va continua să fie difuzat în fiecare miercuri, de la ora 20 aici, pe Antena 1, încă 9 săptămâni. Iar finalul va fi unul surprinzător, pormit actorii.

iLikeIT. Gadgeturile incredibile care nu au mai ajuns niciodată să fie produse

Mai ţineţi minte dulapul care împătureşte singur hainele? Compania din spatele acestui produs a cerut falimentul după ce a strâns 22 de milioane de dolari datorie.

RISE Project: Codrin Ștefănescu primește 2 milioane de euro din vânzarea unui teren retrocedat ilegal

Codrin Ștefănescu, secretarul general al PSD, urmează să încaseze suma totală de 2 milioane de euro, anul acesta, din vânzarea unui teren care a ieșit din proprietatea statului printr-o decizie de retrocedare ilegală, scrie RISE Project, miercuri.

Digicult 19 ianuarie 14 30

Digicult 19 ianuarie 14 30

PSD renunță la restructurarea Guvernului și propune miniștri interimari

PSD va numi miniștri interimari pentru portofoliile Justiției, Fondurilor Europene și Românilor de pretutindeni, după ce președintele Klaus Iohannis a refuzat cele trei propuneri trimise săptămâna trecută la Cotroceni de premierul Viorica Dăncilă. 

PNL va ataca la CCR legea privind rezervele de aur: ”Ar putea deveni periculos pentru ţară”

Liberalii vor contesta la Curtea Constituţională a României (CCR) proiectul iniţiat de parlamentarii PSD Liviu Dragnea şi Şerban Nicolae care vizează limitarea rezervelor de aur ale ţării din străinătate, adoptat miercuri de Camera Deputaţilor.

Primăria Suceava a achiziţionat cinci autobuze electrice

Astăzi, Anadolu Automobil Rom S.R.L. a livrat cele cinci unităţi Karsan Jest Electric achiziţionate de Primăria din Suceava pentru societatea Transport Public Local S.A. din Suceava. Cele cinci unităţi sunt rodul licitaţiei de achiziţii publice din luna august a anului trecut. Acestea fac parte dintr-un plan mai amplu de mobilitate urbană iniţiat de Primăria Suceava care are ca scop ecologizarea şi eficientizarea transportului public local.

Actorul Ken Kercheval din „Dallas” a murit

Unul dintre cei mai iubiți actori din „Dallas”, Ken Kercheval, a murit la vârsta de 83 de ani, duminică seară, în orașul lui natal, Clinton, Indiana.

Ultima fotografie cu copiii miliardarului danez, înainte de atentatele din Sri Lanka

Miliardarul danez Anders Holch Povlsen și-a pierdut trei dintre cei patru copii în atentatele teroriste din Sri Lanka. Familia se afla în vacanța de Paște când a avut loc seria devastoare de explozii care a ucis cel puțin 310 oameni și a rănit alte câteva sute.

Cine a votat ”DA” la modificările Codurilor penale, care ”favorizează infractorii”

La votul de miercuri din Camera Deputaților, unde au fost adoptate modificările Codurilor penale, despre care opoziția a spus că favorizează eliberarea infractorilor, au fost și câteva surprize în caseta de vot.

Cazul misterios al tinerei moarte dintr-o pădure din Reșița. Descoperirea făcută după necropsie

Tânăra în vârstă de 29 de ani, descoperită fără viaţă într-o pădure din Reşita, a fost ucisă. Este anunţul medicilor legişti, după ce au terminat necropsia.

Modificările la noua lege a turismului. Trif: Vor fi metode de control tip „mystery guest”

Inspectori sub acoperire în turism. Vor fi folosiţi de organele de control, pentru a descoperi neregulile din spaţiile de cazare şi din staţiuni.

Horoscopul iubirii. Top 3 zodii care se căsătoresc în 2019

În acest an, numeroşi nativi îşi vor găsi sufletul pereche şi îşi vor lega destinele pentru totdeauna. Fie că decizia vine după o relaţie de lungă durată sau este complet spontană, trei zodii se vor lăsa purtate de valul iubirii şi vor spune "Da" cu încredere. 

Tată obligat să aleagă pe care din copiii lui să-l salveze după atacul din Sri Lanka

Un tată care și-a pierdut doi copii în atentatele din Sri Lanka a fost pus în situația de a lua o decizie imposibilă pentru orice părinte.

Familie din Argeș rămasă pe drumuri din cauza incendiului provocat de o vecină

Mare necaz pentru o familie de surdo-muţi din comuna Poiana Lacului, în Argeş. Casa li s-a făcut scrum într-un incendiu pornit de la o vecină.

Iohannis, critici dure la adresa PSD în discuția cu Comisia de la Veneția: Modificarea Codurilor, superficială și netransparentă

Președintele Klaus Iohannis a primit miercuri, la Palatul Cotroceni, delegația Comisiei Europene pentru Democrație prin Drept a Consiliului Europei (Comisia de la Veneția), care se află în această perioadă în România pentru a discuta evoluțiile legislative din domeniul justiției generate de adoptarea, de către Guvernul României, a celor cinci ordonanțe de urgență începând cu luna septembrie 2018.

Date de ULTIM MOMENT - România a înregistrat cea MAI MARE creștere a ponderii datoriei publice în PIB din UE

România a înregistrat, în al patrulea trimestru al anului 2018, o creștere de 0,8% a ponderii datoriilor publice în PIB, față de al treilea trimestru al aceluiași an, potrivit datelor Eurostat, fiind statul cu cea mai mare creștere a datoriei publice în PIB, în perioada menționată,
Citește mai departe...

Tudorel Toader, mesaj pentru cei trei premieri cu care a lucrat

Într-un mesaj postat pe Facebook, Tudorel Toader le-a mulțumit celor trei premieri cu care a colaborat pe parcursul mandatului său la Ministerul Justiției, adică ”2 ani și 2 luni”.

Digicult 9 martie 14 30

Digicult 9 martie 14 30

Andreea Răducan, din nou mămică! Prima fotografie cu marea campioană și bebelușul ei (FOTO)

Fosta gimnastă Andreea Răducan și-a anunțat fanii, pe Facebook, că este însărcinată pentru a doua oară. Vedeta a publicat o fotografie în care se poate observa burtica de gravidă. ROMÂNII, ÎN ALERTĂ!...

De ce a fost declanşată alerta internaţională după cazurile de meningită din România

Adolescenta de 15 ani din Vaslui, internată cu o formă fulminantă de meningită, s-a stins la spital. Medicii au crezut iniţial că are o criză de rinichi, dar în scurt timp, fata a intrat în comă şi s-a confirmat faptul că are meningita meningococică.

Cristian Pîrvulescu, despre strategia PSD: Nicio clipă remanierea nu a fost un plan, doar o tactică

Liviu Dragnea forţează restructurarea Guvernului. Săptămâna trecută, tot Liviu Dragnea a forţat o remaniere, care e deja la preşedintele României. Este aşteptat un răspuns de la Cotroceni. Politologul Cristian Pîrvulescu a explicat care este, de fapt, strategia PSD – să arate că are majoritate parlamentară şi să asigure electoratul că Liviu Dragnea controlează jocul. Remanierea nu a fost un plan, ci o tactică, a mai spus politologul.

Eleva din Vaslui bolnavă de meningită a murit la spital. Este al doilea caz

Ziua şi motivul de îngrijorare. A apărut un al treilea caz de meningită menigococică, de această dată în Vaslui. Fata în vârstă de 15 ani a murit marți. 

Avertisment de la Organizaţia Mondială a Sănătăţii! Copiii sub doi ani nu ar trebui lăsaţi deloc în faţa ecranelor digitale

Copiii cu vârste sub doi ani nu ar trebui să-şi petreacă deloc timpul în faţa ecranelor digitale, afirmă Organizaţia Mondială a Sănătăţii în noile recomandări concepute pentru prevenirea bolilor...

Tudorel Toader face o „altă simplă precizare”, după dezvăluirile privind avizele MJ pe proiectele Guvernului

Ministrul demisionar al Justiției, Tudorel Toader, a postat pe pagina sa de Facebook o nouă „simplă precizare”.

Tudorel Toader s-a întâlnit cu o delegație a Comisiei de la Veneția, discuțiile vizând legile Justiției

Ministrul demisionar al Justiţiei, Tudorel Toader, s-a întâlnit, miercuri, cu o delegaţie a Comisiei de la Veneţia, discuţiile vizând aspecte privitoare la legile Justiţiei.

Jurnal ora 00.00 24 aprilie

Jurnal ora 00.00 24 aprilie

Atentate în Sri Lanka. Ministrul Apărării informează că atacul a fost un răspuns la atentatul din Noua Zeelandă

Ruwan Wijewardene, ministrul apărării din Sri Lanka, a informat că bilanţul victimelor atacurilor de duminică a ajuns la 321 de morţi, scrie The Guardian. De asemenea el a informat că atacurile au venit ca răspuns la atentatul terorist de luna trecută de la cele două moschei din Christchurch, Noua Zeelandă, scrie news.ro.

Situația lu Andrei Caramitru în USR - Poate e mult mai practic să rămână un comunicator

Preşedintele USR, Dan Barna, a declarat, miercuri, că a căzut de acord cu Andrei Caramitru ca acesta să rămână un comunicator în cadrul partidului, după ce programul economic al USR a fost finalizat, acesta fiind consilierul său în domeniu potrivit Agerpres.
Citește mai departe...

Planul B al lui Dragnea după ce Iohannis a refuzat remanierea. Dăncilă ezită să ceară restructurarea

Preşedintele Klaus Iohannis a anunţat marți seară că refuză să numească noii miniştri propuşi de PSD, dar şi că din punctul său de vedere, această remaniere este o farsă.

Decizia luată de un retailer gigant din România. Închide toate magazinele două zile

Rețeaua de retail Lidl oferă angajaților două zile libere de Paști, astfel că toate magazinele vor fi închise pe 28 și 29 aprilie, informează compania.

Mărturia șocantă a unui pedofil. A recunoscut ce a făcut la microunde, dar apoi a murit

Un pedofil suspectat de canibalism a murit în timp ce își aștepta sentința de la un tribunal din Rusia.

Adolescenta din Vaslui internată cu meningită a murit. Medic: O formă dură a bolii

Adolescenta din Vaslui, internată cu meningită la Spitalul de Boli Infecţioase din Iaşi, a murit, marţi după-amiază. Ea se afla în comă, în stare extrem de gravă.

Iohannis a acceptat demisiile miniștrilor Toader, Plumb şi Intotero și a semnat desemnarea interimarilor

Klaus Iohannis a aceptat miercuri demisiile miniștrilor Tudorel Toader, Rovana Plumb şi Natalia Intotero și a semnat interimatele. Președintele României, Klaus Iohannis, a semnat miercuri, 24 aprilie a.c.,...

Cât de repede ne revenim după o despărțire. Sfatul psihologilor

O nevoie psihologică vitală, aşa descriu specialiştii partenerul. Despărţirea nu are cum să nu doară. Cât de repede vă reveniţi?

Ruby i-a zăpăcit pe bărbați! Ipostaza INCENDIARĂ în care a fost suprinsă vedeta în apartament: 'Iau MĂSURI...' (FOTO)

Ruby le-a mai făcut un cadou incendiar fanilor săi. TRUPUL LUI VIOREL LIS VA FI INCINERAT! IMAGINI DE COȘMAR! OANA ȘI-A SMULS PĂRUL DE DURERE (GALERIE FOTO) Focoasa cântăreață a îmbrăcat un body cu...

Detaliul bizar descoperit de polițiști în cazul fetiței de 2 ani dispărute, în Bacău

Răsturnare de situaţie în cazul fetiţei de 2 ani, dispărută marți din curtea casei, în judeţul Bacău. Poliţiştii suspectează că aceasta a fost răpită, iar apoi eliberată. Părinţii au anunţat dispariţia, abia după 4 ore.

In fata ta 30 decembrie - invitat Călin Goia

In fata ta 30 decembrie - invitat Călin Goia

Povestea Cristinei, cu doi copii la 18 ani. ”Soțul o bătea și când avea fetița în brațe”

Povestea Cristinei, cu doi copii la 18 ani. ”Soțul o bătea și când avea fetița în brațe”

Iuliana Tudor vine cu explicaţii după ce s-a vehiculat că a fost dată afară de la TVR

Prezentatoarea TV Iuliana Tudor (41 de ani) a făcut o declaraţie în ceea ce priveşte zvonurile potrivit cărora ar fi fost dată afară de la TVR.

Primăria Capitalei anunță că falimentul RADET se amână

Primăria Capitalei anunţă, marţi, că magistraţii Curţii de Apel Bucureşti au admis cererea de suspendare provizorie a executării sentinţei de deschidere a falimentului RADET, astfel că regia revine la perioada de observaţie, cea de dinaintea pronunţării falimentului.

Român rănit pe aeroportul din Madrid după ce a încercat să apere o femeie atacată cu cuțitul

Poliţia spaniolă a reţinut pe aeroportul din Madrid un bărbat spaniol în vârstă de 30 de ani care a rănit cu un cuţit o tânără mexicană în vârstă de 25 de ani şi a agresat un bărbat român în vârstă de 48 de ani, care îi sărise femeii în ajutor.

Lovitură cumplită pentru Viorica Dăncilă, chiar de la Liviu Dragnea

Vin vremuri grele pentru premierul Viorica Dăncilă. PSD face presiuni asupra sa și chiar liderul partidului i-a dat un ultimatum până după Sărbători.

Dosar de răpire în cazul copilului dispărut de acasă. Cum a fost găsită fetița din Bacău

Dispariţia de o noapte întreagă a unei fetiţe de 2 ani din Blăgești, judeţul Bacău, deschide un dosar de răpire.

Dragnea, despre Codurile penale: Nu s-a produs nicio modificare, nici măcar o virgulă

Preşedintele Camerei Deputaţilor, liderul PSD Liviu Dragnea, a declarat miercuri, referitor la proiectele de modificare a Codurilor penale, adoptate de Camera Deputaţilor, că nu s-a produs nicio schimbare, "nici măcar o virgulă deasupra deciziilor CCR".

Partidele au primit subvenţii de aproape 30 de milioane de lei în aprilie

Partidele politice au primit în luna aprilie subvenţii în valoare totală de 28.742.260,28 lei, potrivit datelor comunicate de Autoritatea Electorală Permanentă.
Citește mai departe...

HOROSCOP luna mai. Berbecii debordează de sinceritate, Racii au emoții puternice

HOROSCOP. A cincea lună a anului se anunță plină de schimbări pentru anumite zodii. HOROSCOP BERBEC Luna mai se anunță a fi una benefică în zona comunicării. Ești din ce în ce ma sincer cu cei din...

Modificările Codului Penal şi Codului de Procedură Penală, aprobate în Parlament

Membrii Camerei Deputaţilor au adoptat, miercuri, modificările aduse la Codul Penal şi la Codul de Procedură Penală.

A apărut colecţia de primăvară la produse contrafăcute: poliţiştii au confiscat ochelari de soare, haine şi alcool „de firmă” în valoare de 80.000 de euro

Cosmetice, textile, băuturi alcoolice false în valoare de 80.000 de euro au fost descoperite în locuinţele a cinci clujeni în urma percheziţiilor efectuate de poliţişti. Unul dintre aceştia au fost reţinuţi.

Adrian este de negăsit! Cuvintele lui Cami o tulbură pe Doina: „Îmi pare rău, îmi pare atât de rău...”

Fructul Oprit. Sezon 2. Episod 32. 24 aprilie. Cami este hotărâtă să rupă orice legătură cu Adrian. Tulburată, îi mărturisește Doinei că i-a spus adevărul Soniei. Cine a apăsat, de fapt, pe trăgaci?

Are 25 de ani, este șefă de promoție la facultate și s-a logodit cu un profesor de 71 de ani! „M-a cucerit cu inteligența și pasiunea lui” - Foto

O tânără în vârstă de 25 de ani, șefă de promoție la Universitatea Princeton, s-a logodit cu un fost profesor al ei și „mentor iubit”, în vârstă de 71 de ani.

Top 5 piese vestimentare care nu pot lipsi din garderoba masculină

Felul în care te îmbraci poate spune multe despre tine şi îţi poate influenţa atât atitudinea, cât şi relaţiile sociale. De aceea, pentru a crea întotdeauna o impresie bună, vei avea nevoie de câteva piese vestimentare de bază, cu ajutorul cărora poţi obţine outfituri cool, de zi cu zi.

Digicult 22 decembrie 14 30

Digicult 22 decembrie 14 30

Comisia Iordache a votat noile forme ale Codului Penal și cel de Procedură Penală

În câteva ore, comisia Iordache a votat marți noi forme ale Codului Penal şi Codului de Procedura Penală.

O tânără, la un pas să rămână paralizată după ce și-a trosnit gâtul. Cât de periculos este acest obicei frecvent

Trosnirea încheieturilor este, de regulă, un obicei inofensiv, însă o tânără din Australia a riscat să rămână semiparalizată tocmai din cauza acestui obicei. Natalie Kunicki, în vârstă de 23 de ani, a fost la un pas de moarte, după ce și-a trosnit gâtul, scrie The Sun.

Opoziția, semnal de alarmă în privința Codurilor penale: ”Vor scăpa mulți infractori”

Deputații USR, PNL și PMP au tras, miercuri, un semnal de alarmă la adoptarea modificărilor aduse Codului de procedură penală și a Codului penal - modificări care sunt susținute de PSD, ALDE și UDMR.

Ce s-ar întâmpla dacă am săpa o gaură în mijlocul României, care să străpungă Pământul? Unde am ajunge la capătul celălalt?

Dacă am da o gaură în Noua Zeelandă, astfel încât o linie dreaptă să treacă prin mijlocul Pământului, am putea ajunge în N-V Spaniei. Acesta este principiul antipozilor. În geografie, antipodul unui loc...

Procurorul Gabriela Scutea şi-a depus a doua oară candidatura la şefia Parchetului General

Procurorul Gabriela Scutea, respinsă Tudorel Toader la interviul de selecţie pentru funcţia de procuror general, şi-a depus miercuri o nouă candidatură, au declarat pentru MEDIAFAX surse judiciare. Tudorel Toader a anunţat pe 10 aprilie că niciun candidat nu a îndeplinit condiţiile ca să conducă MP.

In fata ta 15 decembrie - invitat Ludovic Orban

In fata ta 15 decembrie - invitat Ludovic Orban

Statele Unite sancţionează persoane şi entităţi care oferă susţinere mişcării islamiste Hezbollah

Departamentul american al Trezoreriei a anunţat, miercuri, sancţiuni vizând persoane şi entităţi care oferă susţinere organizaţiei şiite libaneze Hezbollah, informează site-ul agenţiei Reuters.

In fata ta 2 martie - invitat Adina Pintilie

In fata ta 2 martie - invitat Adina Pintilie

Cum să cumperi un ecograf potrivit pentru cabinetul tău medical

Dacă ți-ai deschis de curând un cabinet medical, știi cât de mult contează calitatea aparatelor și a instrumentelor folosite. Desigur, va trebui să investești destul de mulți bani ca să cumperi un ecograf performant, dar acest aparat este esențial în orice cabinet medical privat.

Mesajul lui Eugen Teodorovici după ce a fost numit interimar la Ministerul Fondurilor Europene

„Să vedem ce se poate face în 45 de zile și... 44 de nopți”. Este mesajul postat de ministrul de Finanțe, Eugen Teodorovici, pe Facebook, după ce a fost numit interimar la Ministerul Fondurilor Europene.

Prima reacție a lui Băsescu, după ce Năstase a aruncat cafea pe un cort electoral al PMP

Fostul preşedinte Traian Băsescu, care candidează la alegerile europarlamentare din partea PMP, a declarat, marţi seară, că este cuprins de repulsie după gestul lui Ilie Năstase care a fost filmat aruncând cafea pe unul dintre corturile electorale ale PMP. „Ce a fost şi ce a ajuns, săracul”, a spus Traian Băsescu.

Jurnal ora 22.00 22 aprilie

Jurnal ora 22.00 22 aprilie

Episcopul Huşilor, în mesajul pastoral de Înviere: „Trăim vremurile unui totalitarism al progresiştilor, mai cumplit decât totalitarismele secolului al XX-lea“

Episcopul Huşilor, Ignatie, a trimis credincioşilor din zona Vaslui o scrisoare pastorală de Înviere, în cuprinsul căreia formulează opinii despre ordinea socială actuală.

Bărbat de 34 de ani, anchetat pentru că şi-a violat fetiţa de 12 ani. Mărturia copilei

Comunitatea din Ruscova judeţul Maramureş este în stare de şoc, după ce un bărbat de 34 de ani este anchetat pentru că şi-a violat fetiţa de 12 ani.

Şi-a împuşcat soţul după ce a observat un detaliu pe o factură. Ce făcuse acesta luni de zile

O femeie din Arkansas a fost arestată după ce şi-a împuşcat soţul în sufrageria casei. Patricia s-a înfuriat când a observat un detaliu pe factura de la cablu.

Tăriceanu, prima reacție după achitarea definitivă

Preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, a declarat, într-o intervenţie telefonică la Antena 3, că bucuria sa că a fost achitat este umbrită de faptul că ştie că foarte mulţi alţi oameni care au fost sau sunt în aceeaşi situaţie cu el nu şi-au încheiat încă procesele.

Câte lalele a furat un hoț din parcurile din Iași. Polițiștii l-au urmărit 4 ore

În mai puțin de 4 ore, un bărbat din Iași a rupt dintr-un parc din Iași nu mai puțin de 430 de lalele. Ciudat este că în tot acest timp a fost urmărit de polițiștii locali.

Principalul favorit la șefia Comisiei Europene, anunț CRUCIAL: Europa se DISTANȚEAZĂ de Rusia

Principalul favorit să preia șefia viitoarei Comisii Europene, Mandfred Weber, anunță faptul că în mandatul său nu va sprijini construcția gazoductului Nord Stream 2, ceea ce înseamnă o distanțare foarte clară a Europei de Rusia.
Citește mai departe...

Povestea primului rănit cu arsuri grave, salvat în România datorită donațiilor

Medicul Dan Grigorescu, șeful Secției de Chirurgie Plastică şi Reconstructivă a Spitalului Județean Brașov, a anunțat că s-a reușit salvarea și recuperarea primului pacient cu arsuri grave datorită unor dotări medicale cumpărate din donații.

Tăriceanu, despre remanieri: ”Nu ştiu ce gânduri are doamna prim-ministru”

Călin Popescu Tăriceanu a declarat marţi seara, că atât el, cât şi liderul PSD sunt dispuşi să acorde votul în Parlament pentru restructurarea Guvernului, dar nu ştie „ce gânduri” are premierul Viorica Dăncilă.

Una dintre victimele torţionarului Ioan Ficior face mărturisiri cutremurătoare! „Te băteau până nu mai știai dacă ești viu sau mort”

Acces Direct. A supravieţuit infernului de la Periprava lui Ficior, ca să povestească şi altora despre teroarea pe care a îndurat-o acolo. Nicu Cucoli, supravieţuitor al iadului de la Periprava face mărturisiri cutremurătoare!

În Regatul Unit se vrea un nou referendum! „Vrem să fim o națiune independentă!” Un nou scandal! Nimeni nu mai înțelege nimic. #brexit

Premierul Scoţiei, Nicola Sturgeon, a agitat spiritele miercuri, după ce a spus că ţara sa trebuie să organizeze un nou referendum privind independenţa.

Anna Lesko, PRINSĂ cu MÂNA în...! Internetul A EXPLODAT: 'Te mănâncă VEVERIȚA? Unde îți bagi degetul?' (FOTO)

Ana Lesko a apărut într-o nouă ipostază incendiară. De această dată, cântăreața s-a pozat cu mâna în pantaloni, în zona intimă.  ANDREEA BĂLAN A VRUT SĂ SE SINUCIDĂ! A LUAT UN PUMN DE PASTILE...

MINUNE DE PAȘTE? Cristi Borcea, la un pas de a fi ELIBERAT. De ce va ieși din închisoare

Cristian Borcea a făcut o cerere neașteptată iar instanța trebuie să vadă dacă dorința acestuia poate fi dusă la îndeplinire. REPEDE CLICK AICI: ELE SUNT BUNĂCIUNILE DIN FOLCLORUL ROMÂNESC! CUM ARATĂ...

Campania ''Think Twice''. De ce este important să citim eticheta alimentelor

Campania Think Twice continuă şi săptămâna aceasta. Ne propunem prin acest demers să atragem atenţia asupra unor subiecte, unele dintre ele considerate tabu, să găsim soluţii şi să rămânem implicaţi în bu...

Noi informații despre atacatorii din Sri Lanka: Unul dintre ei a studiat în Marea Britanie şi Australia

Unul dintre atacatorii din Sri Lanka a studiat în Australia şi Marea Britanie înainte să participe la atacurile cu bombă, a informat Ruwan Wijewardene, ministrul Apărării, transmite News.ro. Între timp, bilanțul victimelor a urcat la 359 de morţi.

Premierul Scoției vrea un nou referendum: Brexit sau independență

Scoţia trebuie să organizeze un nou referendum pe tema independenţei, înaintea încheierii legislaturii scoţiene în curs, în mai 2021, din cauza Brexitului, a spus miercuri premierul scoţian Nicola Sturgeon, relatează Reuters, citat de News.ro.

Cutremur înregistrat pe Planeta Marte. Descoperirea făcută de NASA, în premieră. VIDEO

Sonda spaţială InSight, aparţinând NASA, a detectat şi a măsurat ceea ce oamenii de ştiinţă cred a fost un seism produs pe Marte (''marsquake'').

Suspect în atentatele din Sri Lanka, filmat înainte de explozia din biserică. Bilanțul carnajului a crescut la 310 morți

O înregistrare de pe camerele de supraveghere difuzată de CNN îl arată pe unul dintre presupușii suspecți ai atentatelor din Sri Lanka în timp ce intră într-o biserică, având un rucsac voluminos în spate, cu câteva momente înainte de explozie.

Trei elevi de la Liceul ”Gheorghe Lazăr” depistați pozitiv la testele pentru meningită: Adolescenții, trataţi ca purtători clinic sănătoşi ai virusului

Unul dintre elevii de la Liceul ”Gheorghe Lazăr” testați în urma decesului unei adolescente bolnave de meningită a fost depistat pozitiv în pentru Neisseria meningitidis, anunță Ministerul Sănătății...

REȚETE DE PAȘTE. Drob de miel, o rețetă delicioasă pentru masa de Paște

REȚETE DE PAȘTE. De pe masa de Pasti nu poate lipsi un drob de miel. In unele familii, exista o reteta pastrata cu sfintenie din mos-stramosi, trecuta de la o generatie la alta, prilej de lauda pentru...

Codurile Penale, adoptate cu ajutorul UDMR și al minorităților. Modificarea care îl ajută pe Dragnea

Parlamentarii din Camera Deputaților au votat miercuri modificările controversate a Codurilor Penale, adoptate pe repede înainte, marți, în comisia condusă de Florin Iordache.

Klaus Iohannis: Nu accept această remaniere. E un fel de farsă

Președintele Klaus Iohannis a respins propunerile din partea PSD pentru ministerele Justiției, Fondurilor europene și pentru Românii de pretutindeni. Persoanele propuse nu sunt pregătite și nu au ținuta necesară pentru a ocupa aceste posturi, a spus șeful statului. Este vorba despre Eugen Nicolicea, Oana Florea şi Tit Liviu Brăiloiu. 

In fata ta 17 martie - invitat Sergiu Neguț

In fata ta 17 martie - invitat Sergiu Neguț

O femeie din Zalău a ars ca o torţă în faţa aragazului, încercând să încălzească o cană cu lapte

O femeie a suferit arsuri pe 60% din suprafaţa corpului, fiind necesară intervenţia elicopterului SMURD pentru transportul de urgenţă la spital. Femeia se afla în faţa argazului, încercând să încălzească o cană cu lapte, când prosopul pe care în avea în mână s-a aprins, apoi hainele i-au luat foc.

Tânără găsită moartă la ieșirea din Reșița. Ce se afla la câteva sute de metri distanță

Autorităţile din Reşita sunt în alertă după ce o tânără de 29 de ani a fost găsită moartă pe un drum forestier, la ieşirea din oraş.

Parametrii de calitate a apei potabile din București - 24 aprilie 2019

APA ESTE POTABILĂ. CONFORM BULETINELOR DE ANALIZĂ APA NOVA DIN DATA 24.04.2019, PARAMETRII DE CALITATE A APEI POTABILE SUNT: S1 – CLOR LIBER: 0,33 mg/l; pH 7,60; TURBIDITATE: 0,31. S2 - CLOR LIBER: 0,23 mg/l; pH...

Reacția virulentă a lui Elon Musk după ce o Tesla a luat foc din senin într-o parcare. Ce a spus miliardarul

Constructorul auto american Tesla a anunţat luni că a trimis o echipă de investigaţii la Shanghai, după ce pe Internet a apărut o înregistrate video care arată cum un automobil electric produs de Tesla a izbucnit brusc în flăcări, transmite AFP, citat de Agerpres.

500 de copii dispăruţi, căutați de ani buni de poliție. De ce s-a ajuns în această situație

România are în bazele de date 500 de copii dispăruţi, cărora poliţia nu le-a dat de urmă nici după ani buni de când rudele au apelat disperate la autorităţi.

Ilie Năstase, după ce a aruncat cafea pe un cort electoral PMP: S-a nimerit să fie Băsescu

Fostul tenisman Ilie Năstase, candidat UNPR la europarlamentare, a scris, marţi seară, pe Facebook, că s-a nimerit să fie un cort electoral al lui Traian Băsescu cel pe care a aruncat cafea, dar putea să fie al oricărui alt lider politic. ”Povestea corturilor electorale e simplă”, susţine Ilie Năstase, care s-a întrebat dacă nu cumva corturile de pe trotuare maschează publicitatea electorală în cele mai bine zone.

Ministerul Finanţelor semnează finanţarea demarării proiectului de dezvoltare a Cartierului pentru justiție

În ședința de guvern de miercuri, executivul a aprobat memorandumul Ministerului Finanțelor Publice pentru negocierea și semnarea avansului de 2,5 milioane USD -acordat de Banca Internațională pentru...

In fata ta 30 martie - invitat Mihaela Bilic

In fata ta 30 martie - invitat Mihaela Bilic

DW, despre Dragnea: A rezistat la putere scuipând pe voinţa unei mari părţi a poporului

După sensul ei iniţial, sărbătoarea pascală e una a libertăţii, celebrând izbăvirea de robie cu ajutor divin. La antipod e nihilismul demolatorilor democraţiei terorizând şi tiranizând pentru o presupusă „libertate“.

Dan Barna a renunțat la Andrei Caramitru. „Am aflat și eu din presă de opiniile sale, prea des”. Reacția fostului consilier

Andrei Caramitru, autorul unor declarații controversate, nu mai este consilierul președintelui USR, Dan Barna. Anunțul a fost făcut pe un forum intern al formațiunii. Caramitru rămâne însă membru USR.

Digicult 26 ianuarie 14 30

Digicult 26 ianuarie 14 30

Un prizonier saudit a fost executat și crucificat, alături de alte 36 de persoane

Un prizonier din Arabia Saudită a fost executat și crucificat, anunță presa din regat, citată de BBC News. Bărbatul se numără printre cele 37 de persoane executate marți, sub acuzații de terorism.

In fata ta 9 martie - invitat Victor Rebengiuc

In fata ta 9 martie - invitat Victor Rebengiuc

VREMEA o ia razna! Prognoza METEO pentru vineri și sâmbătă

Vremea va continua sã se încãlzeascã. Meteorologii anunță că până în ziua de Paște temperaturile vor ajunge și la 20 de grade. VREMEA. Vineri, 26 aprilie Vremea va fi în general frumoasã şi&nbsp...

Ilan Laufer, în centrul unui nou scandal. E acuzat că a trucat o fotografie

Ilan Laufer, fost ministru pentru Mediul de Afaceri, e în centrul unei noi controverse. Este acuzt că ar fi trucat o fotografie făcută la întâlnirea cu o comunitate de români din Statele Unite.

O declaraţie senzaţională care poate deveni o realitate tragică: 2x100.000 t de diplomaţie americană au sosit în Mediterană

O excepţională demonstraţie de forţă în Mediterană: americanii au trimis două grupări navale fiecare dintre acestea aparţinând structurii de intervenţie duale care operează sub comanda port-avionului Lincoln din clasa Nimitz alături de care este şi USS John C Stennis.

Un militar de 33 de ani a fost găsit mort într-o unitate din Argeș

Un militar care efectua serviciul de gardă într-o unitate militară de lângă Piteşti a fost găsit decedat, marţi dimineaţă, pe cadavru nefiind observate urme de violenţă.

Incendiu violent la o hală pentru prelucrarea lemnului din Dâmbovița. Mai multe echipaje de pompieri au intervenit

Mai multe echipaje de pompieri intervin, miercuri seara, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un atelier de prelucrare a lemnului din localitatea Pucioasa, a informat ISU Dâmboviţa. „Au ars: o hală pentru p...

Un britanic renunță la candidatura la europarlamentare după ce a insultat românii

Un candidat britanic la europarlamentare a fost nevoit să se retragă după ce s-a aflat că a făcut comentarii insultătoare la adresa românilor.

O vedetă de la noi are probleme de sănătate grave! Și-a lipit dinţii cu super glue

Zâmbetul de Hollywood al unei vedete de la noi s-a transformat în plâns. Raluca Podea a ajuns să îşi lipească dinţii căzuţi cu lipici. „Aveam niște infecții și niște pungi parodontale. Am...

Primele imagini cu Kim Jong-un, din timpul vizitei in Rusia. A fost primit cu paine si sare

Liderul nord-coreean Kim Jong-un a ajuns miercuri în Rusia, pentru summitul cu omologul său rus Vladimir Putin, a anunțat agenția de presă TASS.

Florin Cîţu: ANAF cere plan de colectare SUPLIMENTARĂ ca urmare a creşterii preţurilor. Ăsta da Guvern ticălos (FOTO)

Agenţia Naţională de Administrare Fiscală (ANAF) a solicitat o suplimentare a colectărilor datorită inflaţiei şi a creşterii consumului, a precizat senatorul PNL, Florin Cîţu, într-o postare de miercuri de...

Bucureștenii pot închiria trotinete electrice din mai. "Ne asumăm că multe vor fi furate"

Una dintre cele mai mari firme de închiriat trotinete electrice din lume a semnat un acord de colaborare cu Primăria Capitalei şi va pune la dispoziţia bucureştenilor astfel de vehicule.

Digicult 16 februarie 14 30

Digicult 16 februarie 14 30

Noi probleme pentru Liviu Dragnea. Viorica Dăncilă întârzie să trimită Parlamentului cererea de restructurare a Guvernului

Premierul Viorica Dăncilă a trimis marți la Parlament lista priorităților legislative ale Guvernului, dar nu și cererea pentru restructurarea Guvernului. Potrivit legii 90/2001 privind organizarea şi funcţionarea Guvernului României şi a ministerelor ”Primul-ministru poate cere Parlamentului modificarea structurii Guvernului prin înfiinţarea, desfiinţarea sau, după caz, divizarea ori comasarea unor ministere. În astfel de situaţii prevederile art. 36 se aplică în mod corespunzător”

ISIS a revendicat atacurile din Sri Lanka. Bilanțul a crescut la 321 de morți

Gruparea teroristă ISIS a revendicat atacurile cu bombă coordonate din Sri Lanka care au dus la moartea a 321 de persoane şi au rănit alte 500. Anunţul a fost făcut de agenţia oficială a grupării, AMAQ, fără să fie oferite dovezi în acest sens, scrie Haaretz, citată de news.ro.

Președintele USR, Dan Barna, a anunțat că Andrei Caramitru nu mai este consilierul său: „Am aflat și eu din presă de opiniile sale, prea des”

Președintele USR, Dan Barna, a anunțat că renunță la colaborarea cu Andrei Caramitru care era consilierul său.  Într-un anunț făcut, miercuri, pe forumul intern al formațiunii, liderul USR a precizat...

Român găsit mort într-o camionetă, în Franţa

Un român de 50 de ani a fost găsit mort, într-o camionetă parcată în Lormont, o suburbie a oraşului francez Bordeaux. Un trecător a fost cel care a dat alarma în acest caz, după ce l-a găsit pe român fără suflare.

Florian Coldea, citat pe 16 mai pentru a fi audiat la Secţia de investigare a magistraţilor

Florian Coldea, fost prim adjunct al directorului Serviciului Român de Informaţii, a fost citat pe 16 mai la Secţia pentru investigarea infracţiunilor din justiţie (SIIJ), pentru a fi audiat în dosarul privind aducerea în ţară a fostului director
Citește mai departe...

Au plătit 10.000 de dolari, apoi au ajuns să călătorească sub podeaua autocarului

Polițiștii de frontieră de la Giurgiu au descoperit, ascunşi într-un loc special amenajat, în podeaua unui autocar, cinci cetățeni din Irak și unul din Iran, care intenţionau să intre ilegal în România.

Sedusă, lăsată gravidă şi mai apoi abandonată de un manelist celebru? „Mi-a dat bani să fac avort și nu am vrut să fac!”

Accest Direct. Bombă în lumea manelelor! Chiar dacă are acasă o soţie şi doi copii, un cunoscut manelist ar fi lăsat-o însărcinată pe o tânără de 27 de ani! Femeia a adus pe lume, acum mai puţin de o lună, o fetiţă!

In fata ta 10 noiembrie - invitat Iulian Stanciu

In fata ta 10 noiembrie - invitat Iulian Stanciu

Prima reacție a lui Eugen Nicolicea, după ce Iohannis a refuzat să-l numească ministru al Justiției

Prima reacție a lui Eugen Nicolicea, după ce Iohannis a refuzat să-l numească ministru al Justiției

Jurnal ora 15.00 23 aprilie

Jurnal ora 15.00 23 aprilie

Carmen Dan: Cei din conducerea Academiei de Poliţie au multe explicaţii de dat

Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, şi-a exprimat dezamăgirea, miercuri, privind faptul că un ofiţer al Academiei de Poliţie este suspectat că a trimis mesaje de ameninţare jurnalistei Emilia Şercan,...

Reactorul 2 al centralei nucleare de la Cernavodă va intra în programul de oprire planificată, începând cu data de 3 ma

Unitatea 2 a centralei nucleare de la Cernavodă va intra în programul de oprire planificată, începând cu data de 3 mai, reactorul urmând să fie deconectat de la sistemul energetic naţional la ora 11:00, a anunţat, miercuri, Nuclearelectrica.
Citește mai departe...

Coplată pentru serviciile medicale private

Coplata pentru serviciile medicale private intră astăzi pe ordinea de zi a şedinţei de Guvern. Proiectul de ordonanţă de urgenţă prevede că asiguraţii se vor putea trata la spitalele private, însă vor fi nevoiţi să acopere diferen ...(Citește tot articolul)

Operaţie unică, reuşită de ruşi: unui copil i-au fost înlocuiţi plămânii şi ficatul

O operaţie de transplant unică în lume a avut loc în Moscova.

Atacul în urma căruia o jurnalistă din Irlanda a fost ucisă, revendicat de ”noua IRA”

Noua IRA, un grup republican disident, care luptă pentru reunificarea Irlandei, şi-a asumat responsabilitatea după ce jurnalista Lyra McKee a fost împuşcată mortal, săptămâna trecută.

Nicolicea îl acuză pe Iohannis, după ce i-a refuzat numirea, că încalcă o decizie CCR

Eugen Nicolicea, propus de PSD la justiţie, a susţinut, miercuri, că preşedintele Klaus Iohannis a încălcat ultima decizie a Curţii Constituţionale prin refuzul de a numi noii miniştri.

Horoscop 24 aprilie 2019. Zodia care primeşte banii de care avea nevoie

Reuşite azi. O să ne străduim să dăm de-o parte lucrurile care nu ne convin ca să nu ne prindă Paştele cu încărcătura negativă şi să facem tot ce depinde de noi să fie frumos şi bine în familia noastră.

Magda a fugit din casa lui Marius Cristescu: „Trebuia să plec de acolo! Pot să locuiesc aici o perioadă?”

Fructul Oprit. Sezon 2. Episod 32. 24 aprilie. Magda își face apariția în casa Caragea, cu o valiză și o rugăminte pentru Ana.

Preot ovaționat la înmormântarea jurnalistei ucise în Irlanda. Mesajul lui

Premierul britanic Theresa May, omologul său irlandez Leo Varadkar și numeroși politicieni au participat la funeraliile jurnalistei Lyra McKee, împuşcată mortal săptămâna trecută.

Tăriceanu: Suntem dispuși în orice moment să acordăm în Parlament votul pentru remanierea Guvernului

Preşedintele Senatului şi liderul ALDE, Călin Popescu-Tăriceanu, a declarat marţi seară că atât el, cât şi preşedintele PSD, Liviu Dragnea, sunt dispuşi "în orice moment" să acorde în Parlament votul pentru restructurarea Guvernului.

Primele imagini cu Kim Jong-un, din timpul vizitei în Rusia. A fost primit cu pâine și sare

Liderul nord-coreean Kim Jong-un a ajuns miercuri în Rusia, pentru summitul cu omologul său rus Vladimir Putin, a anunțat agenția de presă TASS.

Rise Project: Codrin Ştefănescu încasează 2 milioane de euro din vânzarea unui teren ieşit ilegal din proprietatea statului

Jurnaliştii de la Rise Project au publicat o anchetă în care descriu mecanismul prin care Codrin Ştefănescu, secretarul general al PSD, a vândut un teren de la marginea Bucureştiului care ar fi trebuit să se afle în proprietatea statului român.

Caz șocant în Maramureș. Un tată și-ar fi violat propria fiică. Mărturia unui vecin

Un bărbat din județul  Maramureș a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore, după ce și-ar fi violat fetița de doar 12 ani. Un vecin din aceeași localitate, Ruscova, județul...

Descoperire controversată la catedrala Notre Dame. Ce au găsit anchetatorii

Compania care a montat schela pentru lucările de renovare de la catedrala Notre Dame din Paris a recunoscut, miercuri, că unii dintre muncitorii săi nu au respectat interdicţia de a fuma pe şantier.

Un pompier argeşean, campion la Unifight

Plutonierul major argeşean de la ISU Vlad Oprescu a câştigat medalia de aur la Campionatul de Unifight, faza finală organizată la nivelul Ministerului Afacerilor Interne. Competiţia s-a desfăşurat în perioada 16-18 aprilie a.c., &...(Citește tot articolul)

Scoţia ameninţă cu un nou referendum de INDEPENDENȚĂ din cauza Brexitului

Scoţienilor ar trebui să li se ofere şansa să voteze din nou asupra independenţei până în anul 2021, în situaţia în care Brexitul va avea loc, a precizat prim-ministrul Scoţiei, Nicola Sturgeon, citată de...

Guvernul lansează un NUMĂR UNIC unde pot fi raportate incidentele de securitate cibernetică

Ministrul Comunicaţiilor, Alexandru Petrescu, a anunţat, miercuri, lansarea unui număr unic unde atât persoanele fizice, cât şi cele juridice şi IMM-urile pot raporta incidentele de securitate cibernetică. Cetăţenii şi instituţiile publice vor putea apela la 1911 pentru asistenţă.

REPORTAJ Ce nu s-a văzut la votarea Codului Penal. Dragnea, salvat de voturile UDMR  VIDEO

Modificările operate de coaliţia PSD-ALDE la Codul penal şi adoptate de Parlament îl ajută pe Liviu Dragnea să scape de grijile penale. Cifrele au arătat că PSD nu mai are majoritate la Camera Deputaţilor, dar s-a bazat pe voturile UDMR şi ale minorităţilor naţionale

PROGNOZA METEO PE TREI ZILE. Vreme schimbătoare în Noaptea de Înviere, unde va fi cald şi unde va ploua

Vremea se află într-un proces de încălzire progresivă la nivelul întregii ţări, însă în cursul zilei de sâmbătă ploile îşi vor face apariţia, din sector vestic, iar de dominică
Citește mai departe...

România în care se poate. Sistemul public de transport din Timișoara, unul al premierelor

Timișoara se pregătește să devină Capitala Europeană a Culturii în 2021. Titlul impune respect și atrage atenția. Atenția investitorilor, atenția turiștilor, atenția lumii. Acum, pe umerii administrației locale este o responsabilitate uriașă: trebuie să pregătească orașul pentru importantul moment și să arate tuturor că Timișoara este „fruncea” acestei părți de țară.

Iulian e militar în Afganistan. "Azi am plecat în patrulă ca-ntr-o zi oarecare. Nu m-am gândit o secundă ce o să mă aștepte la întoarcere. O sa păstrez mereu în suflet momentul ăsta"

Iulian Dumitrașc, un militar în Armata Română, aflat în misiune în Afganistan, a avut parte de surpriza vieții. "Azi am plecat în patrulă ca-ntr-o zi oarecare. Nu m-am gândit o secundă că mă vor...

Simona Bucura Oprescu, 71 de iniţiative legislative!

Simona Bucura Oprescu, deputat de Argeş al PSD, este unul dintre cei mai activi parlamentari ai partidului. Simona Bucura Oprescu a iniţiat sau a fost co-autor la nu mai puţin de 71 de iniţiative legislative, multe dintre acestea devenind legi. ...(Citește tot articolul)

Arheologii cred că au descoperit locul în care Iisus a fost condamnat la moarte

Arheologii spun că particularităţile palatului lui Irod, care a fost mai târziu folosit ca închisoare, se potrivesc descrierii procesului lui Iisus din Evanghelia după Ioan. Situl, situat între o poartă şi o...

FOTO VIDEO Liderul nord-coreean Kim Jong-un a ajuns la Vladivostok pentru întâlnirea cu Vladimir Putin

Liderul nord-coreean Kim Jong-un a ajuns în oraşul rus Vladivostok, înaintea summitului său oficial cu Vladimir Putin, scrie CNN.

Sf. Gheorghe se sărbătorește în acest an în a doua zi de Paști

Sfântul Mare Mucenic Gheorghe este sărbătorit, în acest an, pe 29 aprilie, având în vedere că ziua de 23 aprilie coincide cu Sfânta şi Marea Marţi din Săptămâna Pătimirilor. Decizia a fost luată de Sfântul Sinod potrivit rânduielilor bisericeşti şi este consemnată în Calendarul Ortodox al acestui an.

CTP, la Digi24: Cu această remaniere, Dragnea a reuşit una dintre cele mai spectaculoase lovituri de levier în propriul genunchi

Lovitură fulgerătoare a preşedintelui Klaus Iohannis, chiar dacă anunţul lui din această după-amiază nu a surprins pe nimeni. Pur şi simplu a anunţat că nu e de acord cu remanierea cerută de Viorica Dăncilă. Nu accept această remaniere, pur si simplu e o farsă, a spus preşedintele României. Şi toată lumea a aşteptat ca PSD să intre în scenă cu planul B. Dar nu a fost cazul. PSD a renunţat la planul B pentru că se teme să-şi testeze majoritatea în Parlament. De ce? Pentru că nu mai există. Şi atunci, nu se mai pune problema restructurării guvernamentale pe care şi-o dorea Liviu Dragnea. PSD vine cu interimari, cum a cerut preşedintele. „Ce a reuşit Liviu Dragnea e una dintre cele mai spectaculoase lovituri de levier în genunchi pe care şi-a dat-o vreodată cu această remaniere”, a declarat la Digi24 gazetarul Cristian Tudor Popescu. Gazetarul a explicat că din respingerea remanierii câştigă Iohannis, Dăncilă, Tăriceanu şi pierde clar Dragnea.

Simona Halep s-a retras de la turneul de la Stuttgart: „Am fost foarte tristă în ultimele două zile”

Simona Halep s-a retras de la turneul de la Stuttgart, din cauza unei accidentări la şold, a anunţat sportiva într-o conferinţă de presă, informează wtatennis.com.

Ruptură în USR. Andrei Caramitru nu mai e consilierul lui Dan Barna. „Am aflat din presă de opiniile sale, prea des“

Andrei Caramitru nu mai e consilierul preşdintelui USR Dan Barna. „Am aflat şi eu din presă de opiniile sale, prea des. De aceea, am decis amândoi că e mai bine să încetăm relaţia preşedinte - consilier. Andrei Caramitru rămâne un membru şi o resursă în USR, cu propria cale“, a anunţat Dan Barna pe un grup intern al partidului, potrivit unui mesaj obţinut de Adevărul.

Cutremur puternic în India. S-a produs la o adâncime de 14 kilometri

Un cutremur cu magnitudinea 5,9 a lovit miercuri statul Arunachal Pradesh din nord-estul Indiei, a anunţat Institutul american de geologie (USGS), potrivit AFP.

Autorităţile din Argeş, în alertă din cauza gripei porcine

Autorităţile judeţene au atras astăzi în Colegiul Prefectural atenţia cu privire la problemele care pot apărea în Argeş pe fondul focarului de gripă porcină din Corbeni depistat săptămâna trecută. 'Dacă vom găsi anim...(Citește tot articolul)

O femeie din Maramureş a scăpat de o datorie de aproape 45.000 de euro la bancă

Un consumator din Maramureş a obţinut ştergerea unei datorii de 44.621 de euro în urma negocierii cu banca, intermediată de Centrul de Soluţionare Alternativă a Litigiilor în domeniul Bancar (CSALB), acesta fiind cel mai important caz din punct de vedere valoric soluţionat, potrivit unui comunicat al CSALB.

Eugen Tomac: Viitorul Președinte al Comisiei Europene a PROMIS că va face tot ce poate pentru a OPRI proiectul gazoductului Nord Stream 2

Unul dintre principalii candidaţi la şefia Comisiei Europene a promis că va face tot ce poate pentru a opri proiectul gazoductului Nord Stream 2, a precizat preşedintele PMP, Eugen Tomac, într-o postare pe...

Norul de praf saharian aduce un val de aer tropical. Temperaturile vor ajunge până la 30 de grade Celsius

Un imens nor de praf saharian a ajuns deasupra României. Şoferii şi-au găsit de dimineaţă maşinile acoperite de pulberea roşiatică. Medicii atenţionează: persoanele cu probleme respiratorii pot fi afectate de...

Indicele ROBOR la 3 luni a urcat la 3,41%, cel mai înalt nivel din ultimele 8 luni

Indicele ROBOR la 3 luni, în funcţie de care sunt calculate dobânzile la majoritatea creditelor în lei, a urcat la 3,41%, cel mai înalt nivel din ultimele 8 luni, potrivit datelor publicate marţi de Banca Naţională a României (BNR).

Turcia primeşte sisteme de rachete S-400 de la Rusia

Moscova urmează să înceapă să livreze Turciei sisteme de rachetă ruse de tip S-400 începând din iulie, anunţă Rosoboronexport.
Citește mai departe...

Unitatea 2 a Centralei de la Cernavodă va fi oprită pentru 32 de zile: De ce s-a luat această decizie 

Unitatea 2 a Centralei de la Cernavodă va fi oprită la începutul lunii mai pentru 32 de zile, au anunțat reprezentanții Nuclearelectrica.  Începând din 3 mai Unitatea 2 CNE Cernavodă va intra în...

Buget de peste 10 milioane lei la Regia de Drumuri

Regia Județeană pentru Drumuri și Poduri Argeș a previzionat pentru anul în curs venituri totale de 10,7 milioane lei, iar cheltuielile sunt estimate la suma de 10,63 milioane lei. În structura cheltuielilor de exploatare, preponderea...(Citește tot articolul)

Carmen Dan, reacţie după decizia privind teza de doctorat a şefului DGA: Academia să publice argumente. Nu girez ascunderea gunoiului sub preş

Ministrul de Interne, Carmen Dan, cere Comisiei Academiei de Poliţie să facă publice argumentele deciziei privind teza de doctorat a şefului DGA, Cătălin Ioniţă, menţionând că următorul pas este sesizarea autorităţilor, pentru că nu va „gira ascunderea sub preş a gunoiului”.

Surse: Ministerul Finanţelor ar pregăti o amnistie pentru românii cu datorii mici

Contribuabilii care au primit de la ANAF decizii de impunere pentru sume mici ar putea beneficia de ştergerea datoriilor.

Curtea Constituţională, despre legea evaziunii fiscale: Procurorul nu poate renunţa la urmărirea penală dacă se acoperă prejudiciul produs

Curtea Constituţională arată, în motivarea deciziei de neconstituţionalitate privind modificarea legii evaziunii fiscale, că procurorul nu poate renunţa la urmărirea penală în cazul în care inculpatul acoperă prejudiciul produs deoarece se încalcă principiul legalităţii incriminării.

Lidia Fecioru: Fă asta de Paște și în Săptămâna Luminată și vei avea noroc tot anul

Lidia Fecioru a dezvaluit ce trebuie sa facem in in zilele de Paste, dar si in saptamana luminata pentru ca Dumnzezeu sa ne trimita norocul, sanatatea si fericirea in casa. Clopotele bisericii au puteri nebanuite, se...

Viorica Dăncilă, anunț de ULTIMĂ ORĂ - Guvernul adoptă noua lege a turismului

Guvernul adoptă astăzi noua lege a turismului, anunțul a fost făcut de premierul Dăncilă în debutul ședinței, urmând ca ministrul Bogdan Trif să susțină o conferință și să explice beneficiile acestui proiect.
Citește mai departe...

Jurnal ora 11.00 23 aprilie

Jurnal ora 11.00 23 aprilie

România mai are un singur reprezentant la Mondialele de tenis de masă. La simplu fete, europencele au fost eliminate înainte de optimi

Vicecampionul european Ovidiu Ionescu este singurul reprezentant al României rămas în cursă la Campionatele Mondiale individuale de tenis de masă de la Budapesta, după ce a obţinut, miercuri, calificarea în sferturile probei de dublu masculin.
Citește mai departe...

Digicult 23 februarie 14 30

Digicult 23 februarie 14 30

Profesoara din Alba care ar fi avut o relație cu un elev de 14 ani, trimisă în judecată

Profesoara de limba engleză din Alba bănuită că a întreţinut relaţii sexuale cu un elev în vârstă de 14 ani, a fost trimisă în judecată. Cazul a stârnit un imens scandal în urmă cu câteva luni.

Jurnal ora 13.00 23 aprilie

Jurnal ora 13.00 23 aprilie

Jurnal ora 00.00 23 aprilie

Jurnal ora 00.00 23 aprilie

Jurnal ora 06.00 24 aprilie

Jurnal ora 06.00 24 aprilie

Incident la înălţime: Un pasager scandalagiu a fost LEGAT, după ce a încercat să deschidă uşa avionului în timpul zborului | FOTO

Pasagerii unui avion din Rusia au fost îngroziţi, după ce un pasager beat, de profesie doctor, a încercat să deschidă uşa aeronavei. Din fericire, bărbatul a fost pus la podea de pasageri şi legat, piloţii fiind nevoiţi să aterizeze de urgenţă pentru evacuarea pasagerului recalcitrant.

Proiectul lui Dragnea pentru repatrierea aurului, votat și de Camera Deputaților

Proiectul lui Dragnea pentru repatrierea aurului, votat și de Camera Deputaților

Doi români au cerut o MITĂ 200.000 de euro unei companii care vrea să creeze 1.400 de locuri de muncă

Parchetul a fost sesizat de compania Prime Kapital după ce doi vecini au cerut firmei 200.000 de euro pentru a-şi da acordul pentru construire unei pasarele, ameninţând că în cazul în care nu îi vor primi, vor...

Un alt elev din Capitală de la liceul Gheorghe Lazăr, diagnosticat cu meningită

Încă o elev de la Colegiul Național Gheorghe Lazăr are rezultatele pozitive pentru meningită. În data de 18 aprilie, Direcția de Sănătate Publică a Municipiului București (DSPMB) a testat 61 de elevi...

Reacţia Comisiei Europene după modificarea codurilor penale:  România trebuie să revină urgent pe calea procesului de reformă

Un purtător de cuvânt al Comisiei Europene a oferit o primă reacţie de la Bruxelles în legătură cu modificările aduse Codului penal şi Codului de procedură penală. România este invitată să revină urgent pe calea reformelor.

Tentativă de jaf la bancă. Un individ înarmat i-a amenințat pe angajați dar a fugit cu mâna goală

Tentativă de jaf la o agenţie bancară din Braşov. Poliţiştii au împânzit locul, fac cercetări şi ridică amprente după ce un individ ar fi intrat înarmat în bancă şi i-ar fi ameninţat pe angajaţi. E vorba despre aceeaşi sucursală bancară care nu demult a fost vizată de un alt atac. Atunci, bancomatul a fost aruncat în aer.

Ludovic Orban, despre modificarea Codurilor PENALE: PSD-ALDE brevetează și miercurea neagră

Președintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, miercuri, după ce modificările la Codurile Penale au fost votate în Parlament, că ”PSD-ALDE brevetează miercurea neagră” pentru a-l scăpa pe Liviu Dragnea de...

Amenzi uriaşe pentru proprietarii de apartamente care închiriază online

Noua lege a turismului vine cu o lovitură dură pentru proprietarii de apartamente care închiriază online, pe diferite site-uri de booking, iar amenzile sunt cuprinse între 70.000 şi 83.000 de lei.

TRAGEDIE pentru Andreea Mantea! S-a ARUNCAT DE LA ETAJ! Nimănui nu-i vine să creadă...

Andreea Mantea a avut parte de un adevărat șoc!  ÎMPĂCAREA ANULUI! BIANCA DRĂGUȘANU, DEZMĂȚ TOTAL CU VICTOR SLAV! BOTEZATU I-A PRINS ÎN FAPT În ediția trecută a emisiunii ”Puterea Dragostei”,...

Programul de lucru în Venezuela a fost redus la trei zile

Guvernul venezuelean a redus săptămâna de lucru la doar trei zile, de luni până miercuri, pentru a scădea consumul de curent electric pe fondul penelor repetate, relatează Agerpres.

Un bărbat s-a sinucis după o vizită la spital. Ce i-au spus medicii

 Un bărbat de 71 de ani din Dâmboviţa, care aflase că suferă de o boală gravă, în stadiu terminal, a ales să-şi pună capăt zilelor. Apropiaţii regretă enorm moartea lui, mai ales că era cunoscut drept un om harnic şi credincios.

Lipsa de experienţă, principala cauză a accidentelor de muncă în Argeş!

Reprezentanţii ITM Argeş au prezentat astăzi la Colegiul Prefectural o situaţie a incidentelor apărute pe parcursul anului trecut. Conform raportului, numărul accidentelor de muncă a scăzut de la 137 în 2017 la 132 în 2018, dar a...(Citește tot articolul)

Alertă de meningită în România. Trei elevi ai Colegiului „Gheorghe Lazăr”, purtători de virus, dar sănătoși

Trei elevi ai Colegiului Naţional „Gheorghe Lazăr”, unde o elevă a murit în urma unei meningite meningococice fulminante, au fost depistaţi pozitiv cu Neisseria meningitidis, dar sunt purtători clinic...

O poezie scrisă de un politician din coaliţia de guvernare stârneşte indignare în Austria

O poezie despre migranţi cu titlul „Şobolanul de oraş” a stârnit indignare în Austria după ce a comparat oamenii cu rozătoarele, scrie News.ro, citând BBC.

Cimitirul din Chiscani s-a surpat, morminte prăbuşite, localnicii sunt îngroziţi

Cimitirul din localitatea Chiscani, judeţul Brăila s-a surpat din motive încă necunoscute, mai multe morminte fiind distruse de alunecarea de teren. De asemenea, mai multe sicrie au ieşit la suprafaţă, spre groaza şi disperarea localnicilor.

Gest bizar al bodyguarzilor lui Kim Jong Un. Ce au făcut la sosirea trenului în Rusia

Scene ciudate la sosirea lui Kim Jong Un în Rusia. Gărzile de corp ale dictatorului nord-coreean au fost filmate ștergând trenul care l-a adus în Vladivostok pe liderul de la Phenian. 

Ce au răspuns foștii colegi din PSD când Ponta i-a întrebat de unde vor avea bani de pensii: Păi n-o să mai fim noi la Putere

Victor Ponta a povestit la Digi24 ce au răspuns foștii lui colegi din PSD când i-a întrebat de unde vor face rost de bani după ce au votat legea care prevede măriri substanțiale de pensii. „Păi n-o să mai fim noi la Putere”, au răspuns aceștia, potrivit liderului Pro România.

In fata ta 10 februarie - actorii Alina Grigore și Roby Urs

In fata ta 10 februarie - actorii Alina Grigore și Roby Urs

Julieta, pisica furată din Bacău, a ajuns la Poliție... tunsă. Explicația suspectului

Julieta, o pisică de o frumuseţe rară, care fusese furată din Bacău, a fost predată poliţiei.

Rusoaică de 270 de kilograme, nevoită să slăbească după ce a dărâmat tavanul vecinilor de sub ea

Natalia Rudenko, o femeie considerată de mulţi drept cea mai grasă rusoaică, a fost pusă să slăbească după ce a dărâmat tavanul vecinilor care locuiesc în apartamentul de sub ea.

Autorizații de plantare - defrișare eliberate în primul trimestru al anului 2019

În conformitate cu prevederile Legii Pomiculturii nr. 348/2003R, Direcția pentru Agricultură Județeană Argeș a eliberat în primul trimestru al acestui an, 37 autorizații de defrişare plantații de pomi şi arbuşti fructiferi, 27 a...(Citește tot articolul)

VIDEO. Biciclist, ignorat de un microbuz. Cum a evitat un accident

Este o adevărată aventură să mergi cu bicicleta pe drumurile publice din România. O dovedesc şi imaginile surprinse de un telespectator Digi24, în timp ce pedala pe şosea, la ieşirea din oraşul Otopeni.

Cercetătorii de la Harvard: Țigaretele electronice sunt contaminate cu bacterii care provoacă astm

Cercetătorii de la prestigioasa Universitate Harvard au descoperit că mai bine de un sfert din țigările electronice sunt contaminate cu bacterii care provoacă astm, inflamații și reducerea capacității...

Norul de praf saharian a ajuns în România. Cum arată mașinile acoperite de nisipul gălbui

Norul de praf saharian care este deasupra Europei, a ajuns şi în România. Miercuri dimineaţă, oamenii şi-au găsit maşinile acoperite cu un strat de praf gălbui.

LISTA. Cine sunt deputații care au votat codurile penale favorabile lui Liviu Dragnea

Modificările Codului Penal şi Codului de procedură penală au fost adoptate miercuri Camera Deputaţilor. Pentru că a fost cameră decizională, următoarele etape fiind controlul de constituţionalitate şi promulgarea. PNL și USR au anunţat deja că vor sesiza CCR.

UPDATE: Fetiţa de 2 ani din Bacău, dispărută marți, a fost găsită pe un câmp

Fetiţa în vârstă de 2 ani, din localitatea Blăgeşti, care a dispărut de acasă marţi după-amiază, a fost găsită miercuri pe un câmp, transmite Agerpres.

Familia Regală Britanică, ÎN DOLIU! A făcut INFARCT! ANUNȚUL MORȚII a fost CONFIRMAT de familie ...

Cea mai mare fană a prinţului Harry și a Familiei Regale Britanice a murit la vârsta de 99 de ani. LACRIMI PENTRU HORIA MOCULESCU! ANUNȚUL MORȚII A FOST FĂCUT ÎN MIEZ DE NOAPTE! IMAGINI ȘOCANTE...

Groapa SALVATOARE: Ritmul cardiac al unui bărbat s-a stabilizat după ce șoferul NU a reușit să ocolească un CRATER din asfalt

Gropile din asfalt, culmea ironiei, îți pot alva viața. I s-a întâmplat unui american, pe un drum din alaska. Bătăile inimii acestuia s-au stabilizat după ce ambulanţa care îl transporta la spital a...

Academia de Poliţie, reacţie în scandalul ameninţării jurnalistei Emilia Şercan. Ce spune ministrul de Interne

Carmen Dan, ministrul de Interne, s-a arătat dezamăgită că un ofiţer al Academiei de Poliţie este suspectat că a trimis mesaje de ameninţare jurnalistei Emilia Şercan.
Citește mai departe...

Arhipelagul Filipine, lovit de un nou cutremur. Seismul, cu magnitudine mai mare decât cel din ziua precedentă

Un seism cu magnitudinea 6,4  s-a produs marţi în insula Samar din Filipine, a anunţat serviciul de monitorizare geologică din SUA, USGS. Cutremurul a avut loc la o adâncime de 54 de kilometri.

Program prelungit la Zoo Trivale

Grădina Zoologică din Piteşti este pregătită să primească vizitatori de sărbătorile de Paşti şi minivacanţa de 1 Mai, programul în această perioadă fiind prelungit pentru cei care doresc să-i treacă pragul. Astfel, din 26 aprili...(Citește tot articolul)

Ce iepuraș GENEROS... Anamaria Prodan a primit un cadou de Paște de peste 50.000 de euro! Cine o răsfață pe sexy-impresară în lipsa lui Reghe (FOTO)

Anamaria Prodan a avut parte de un iepuraș extrem de generos. Sexy-impresara a primit miercuri dimineață un cadou foarte scump.  INCENDIAR! LOREDANA CHIVU S-A DEZBRĂCAT PENTRU UN MANELIST CELEBRU! IMAGINI...

Două portavioane americane, mobilizate simultan în Mediterana: Mesajul Pentagonului

Armata americană a defăşurat simultan două grupuri aeronavale în Marea Mediterană, ceea ce constituie o premieră din vara lui 2016 încoace.

IQOS World: Sculptorul britanic Alex Chinneck dezvăluie 'o lume nouă' în cadrul Milano Design Week 2019

În cadrul Fuorisalone 2019, britanicul Alex Chinneck reimaginează viitorul printr-o instalație inovatoare și subversivă, aflată la intersecția dintre arhitectură și tehnologie - o lume în care cărămizile se îndoaie și asfaltul devine fluid, transmite Agerpres.
Citește mai departe...

Mamă și fiu descoperiți morți într-un apartament din Iași. Primele ipoteze ale anchetatorilor

Descoperire şocantă într-o locuinţă din Iaşi. O bătrână de 85 de ani şi fiul ei, de 49 de ani, au fost găsiţi fără suflare şi cu urme de violenţă pe corp.

Comisia Europeană, reacţie în cazul codurilor penale: Vom analiza înainte de a lua o decizie asupra viitorilor paşi

Comisia Europeană anunţă că va analiza decizia luată miecuri în Parlament cu privire la codurile penale, după care va stabili ce paşi trebuie urmaţi, afirmând, prin purtătorul de cuvânt Christian Wigand, că România trebuie să relanseze procesul de reforme, altfel CE să acţioneze rapid.

Separatoare de sens, în zona Fabrica de Bere

Autorităţile din Buzău au început montarea separatoarelor de sens, pe Şoseaua Nordului, în zona Fabricii de Bere. Miercuri şi joi, în zona străzii Veteranilor se va circula cu restricţii, deoarece firma contactată de primărie lucrează la instalarea segmentelor din beton.

VIDEO. Ilie Năstase, filmat în timp ce stropea cu cafea un afiș electoral cu Traian Băsescu

Ilie Năstase, candidatul care deschide lista UNPR la alegerile parlamentare din mai 2019, a fost filmat în timp ce stropea cu cafea un panou electoral cu chipul fostului președinte Traian Băsescu.

VIDEO. La un pas de tragedie. Depășire periculoasă, impact evitat în ultima clipă

Şoferul unui autoturism s-a angajat într-o depăşire periculoasă şi a evitat în ultimul moment un accident ce ar fi putut avea urmări tragice.

PSD face presiuni asupra Vioricăi Dăncilă. Ce i-a cerut Liviu Dragnea premierului

Social-democrații insistă cu varianta remanierii guvernului prin Parlament și fac presiuni asupra premierului Viorica Dăncilă.

Liviu Avram, despre modificările PSD la Codul penal: Mulţi social-democraţi sunt probabil nefericiţi. Ei sperau că scapă toţi

Jurnalistul Liviu Avram susţine că mai mulţi social-democraţi sunt nemulţumiţi de forma actuală a Codului penal, adoptată azi de Parlament, întrucât l-ar ajuta doar pe Liviu Dragnea şi nu i-ar scăpa şi pe cei cu probleme din administraţia publică.

Jurnal economic 22 aprilie 23 30

Jurnal economic 22 aprilie 23 30

Tentativă de jaf la o bancă din Brașov. Martor: „Dacă mă auzea, mă împuşca”

Tentativă de jaf la filiala unei bănci din Braşov. Un individ înarmat cu un pistol şi cu faţa acoperită a intrat în sediul aflat la parterul unui bloc.

Chef Scărlătescu dă verdictul: Unde găsim cel mai bun drob din România?

Din Dobrogea în Banat, din Moldova până în Ardeal, românii se întrec în reţete tradiţionale de Paşte. Drobul, spre exemplu, are aceeaşi formă, dar o mie de gusturi. Iar secretele sunt bine păstrate. Nu şi pentru reporterii Observator care au umblat ţara în lung şi lat pentru a afla unde găsim cel mai bun drob.

Digicult 30 martie 14 30

Digicult 30 martie 14 30

Petru îi vrea pe Alex și Ioan cavaleri de onoare la nunta lui: „Tu nu vezi că e un puști? De ce îi dai apă la moară?”

Fructul Oprit. Sezon 2. Episod 32. Petru Caragea se pregătește de nuntă! El îi roagă pe Ioan și Alex să îi fie cavaleri de onoare, dar aceștia nu sunt prea...entuziasmați.

Ajutoare de stat pentru companii

Guvernul a semnat primele acorduri de finanţare din 2019 acordate în baza schemei de ajutor de stat pentru stimularea investiţiilor cu impact major în economie. Documentele au fost semnate de ministrul Finanţelor Publice, Eugen Teodorovici.
Citește mai departe...

Licitaţie de un milion de euro la Rucăr

După ce a obţinut toate cele 25 de avize necesare pentru autorizaţia de construire, Primăria comunei Rucăr a lansat licitaţia pentru execuţia lucrărilor de modernizare a drumurilor de interes local. Modernizarea drumurilor este vitală pentru...(Citește tot articolul)

Jennifer Garner desemnată de revista „People” cea mai frumoasă femeie a anului 2019

Jennifer Garner, actriţă, antreprenoare şi activistă pentru drepturile copiilor, a fost desemnată de revista People cea mai frumoasă femeie a anului 2019, scrie news.ro.

Aceste boli au cauze spirituale! Degeaba cheltuieşti la toţi medicii şi te chinui în fel şi chip!

Aceste boli au cauze spirituale! Degeaba cheltuieşti la toţi medicii şi te chinui în fel şi chip! Pentru a fi tratate trebuie mai întâi să fie vădite: Bolile spirituale sunt generate de o dezordine sau o altera...

Cine sunt românii cărora li se vor anula datorii la ANAF prin amnistie fiscală

Autorităţile se pregătesc să dea o amnistie fiscală pentru toţi cei care trebuie să achite la FISC sume mici.

Un milionar și soția lui, în spatele atacurilor din Sri Lanka. Femeia s-a aruncat în aer cu cei trei copii, la sosirea poliției

Soția unui milionar care s-a numărăt printre autorii sinucigași ai atentatelor teroriste din Sri Lanka s-a arucat în aer în momentul în care un raid al poliției a ajuns la locuința sa. În explozie au fost uciși trei ofițeri, dar și cei trei copii ai femeii, care era însărcinată, scrie Ibtimes.

Probleme GRAVE cu legea pentru Clubul Anderlecht. Poliţia din Belgia, INTERVENŢIE ÎN FORŢĂ la sediul echipei de fotbal

.

Comisia de la Veneția se află la București. Verifică modificările la legile justiției și la codurile penale

O delegaţie a Comisiei de la Veneţia se află în România, după sesizarea PNL privind modificarea legilor justiţiei prin ordonanţe de urgenţă, şi va fi primită, miercuri, de preşedintele Klaus Iohannis la Palatul Cotroceni.

Incident în SUA: O mașină a intrat în mulțime. Bilanțul victimelor 

Incident grav în SUA. Cel puțin opt persoane au fost rănite după ce o mașină a lovit un grup de pietoni în zona Sunnyvale din San Jose, informează abc7news.com.  Potrivit autorităților americane, ar fi...

Viorica Dăncilă a încercat să vorbească la telefon cu Klaus Iohannis. Președintele nu i-a răspuns

Premierul Viorica Dăncilă a încercat să vorbească la telefon cu preşedintele Klaus Iohannis. Nu a reușit, deoarece șeful statului era într-o întâlnire, potrivit surselor digi24.ro.

Așa arată cei doi frați bogați care ar fi instrumentat atentatele din Sri Lanka! Noi detalii înfiorătoare – Foto

Au apărut primele imagini cu cei doi frați bogați care ar fi instrumentat atentatele din Sri Lanka, Inshaf și Ilham Ibrahim. Aceștia s-au numărat printre kamikaze.   

Cutremur puternic în Filipine: cel puțin opt morți

Un cutremur de magnitudine 6,1 s-a produs luni, 22 aprilie, în Filipine, la o adâncime de numai 10 kilometri, provocând victime și pagube serioase în principala insulă a arhipelagului, Luzon.

Decizie fără precedent! Învățământul obligatoriu se prelungește la 16 ani în România! Câți ani de școală fac elevii în alte țări din Europa

Învăţământul obligatoriu se va prelungi la 16 ani, gradual, până în anul 2030, România urmând să devină ţara din Europa cu cei mai mulţi ani petrecuţi în şcoală. 

Sorana Cîrstea a făcut o criză de nervi într-un meci și l-a BRUSCAT pe arbitru: 'Ești nebun? Ești orb?' (VIDEO)

Jucătoarea română de tenis Sorana Cîrstea (28 de ani, 97 WTA) a fost protagonista unui moment extrem de tensionat în partida disputată miercuri în fața cehoaicei Barbora Strycova (33 de ani, 47 WTA), în...

Înregistrări RISE Project: Liviu Dragnea a semnat adeziunea în PSD „la o sticlă de Chivas”

Jocurile de culise făcute de fostul deputat PSD Vlad Cosma au fost scoase la iveală printr-o serie de înregistrări audio făcute cu ani în urmă de fiul baronului de Prahova, Mircea Cosma. Același Vlad Cosma care i-a reclamat ulterior pe procurori era, la vremea înregistrărilor, un intim al acestora, după cum reiese din înregistrările făcute chiar de el.

In fata ta 9 februarie - invitați Dacian Cioloș și Dan Barna

In fata ta 9 februarie - invitați Dacian Cioloș și Dan Barna

Cum îşi bate joc un primar din Gorj de o funcţionară din subordine. „N-am voie să merg cu maşina personală. Mă urmăreşte“

Viorica Băltăreţu, funcţionar în cadrul Primăriei comunei Albeni, parcurge zilnic distanţe de peste zece kilometri, pentru că aşa doreşte primarul localităţii, Ionuţ Stan. În plus, edilul i-a transmis că nu are voie să se deplaseze cu maşina.

Bugetul Capitalei pe 2019 a fost votat. Gabriela Firea: Suntem într-un an mai dificil din punct de vedere financiar

Consiliul General al Municipiului Bucureşti a aprobat, marţi, bugetul pentru anul 2019. Primarul general, Gabriela Firea, a declarat că este „un an mai dificil”, pentru că Primăria Capitalei depinde de fondurile de la bugetul de stat, întrucât este singura unitate administrativ-teritorială care nu încasează taxe şi impozite. Firea a precizat că alocările de fonduri dela bugetul de stat au fost mai mici pentru că „nu sunt colectări”.

Vedeta a SLĂBIT 10 kilograme în 2 luni! Iată care este SECRETUL (FOTO)

Nidia Moculescu a reușit să dea jos 10 kilograme în doar două luni. BOMBĂ MONDENĂ! EA E FIICA SECRETĂ A ANDREEI MARIN! ȘTEFAN BĂNICĂ E ÎN STARE DE ȘOC! ABIA ACUM S-A AFLAT (GALERIE FOTO) Vedeta a...

Reacția lui Băsescu după ce Ilie Năstase a aruncat cafea pe un cort electoral al PMP

Fostul preşedinte Traian Băsescu, care candidează la alegerile europarlamentare din partea PMP, a declarat, marţi seară, că este cuprins de repulsie după gestul lui Ilie Năstase care a fost filmat aruncând cafea pe unul dintre corturile electorale ale PMP

Jurnal Extern 23 aprilie 11 30

Jurnal Extern 23 aprilie 11 30

Calvarul unei copile de 12 ani, violate de tată în mod repetat. „O frumuseţe de copil a cărui vină a fost că s-a născut într-o familie vai şi-amar“

Caz cutremurător în comuna maramureşeană Ruscova. Un tată şi-a violat în mod repetat fetiţa în vârstă de doar 12 ani. Potrivit expertizei medico-legale, bărbatul a avut discernământ în momentul comiterii violului. El a fost reţinut şi prezentat magistraţilor cu propunere cu arestare preventivă.

Cum a fost luat cu forța un copil de către tată, în ciuda unui ordin de protecție. Mărturia mamei

Un auditor al Curţii de Conturi, din Constanța, este căutat de poliţie în toată ţara şi a fost dat în consemn la frontieră după ce a dispărut împreună cu fiul său în vârstă de 6 ani.

Kim Jong-un se întâlnește cu Vladimir Putin în Rusia, după eșecul negocierilor cu Donald Trump

Liderul nord-coreean Kim Jong-un va vizita Rusia pentru un summit cu preşedintele rus Vladimir Putin, a informat presa de stat de la Phenian, scrie Reuters, citată de news.ro.

Ajutoare de stat pentru companii: Guvernul a semnat primele acorduri de finanţare din 2019 pentru stimularea investiţiilor 

Guvernul a semnat primele acorduri de finanţare din 2019 acordate în baza schemei de ajutor de stat pentru stimularea investiţiilor cu impact major în economie.  "Semnarea celor nouă proiecte se...

Jaf ca-n filme la o sală de jocuri de noroc. Un motociclist l-a amenințat pe angajat cu un cuțit

Jaf ca-n filme în localitatea 23 August din judeţul Constanţa. Martorii spun că un motociclist a oprit în faţa unei săli de jocuri de noroc, a oprit lumina în incintă, l-a legat pe angajat şi l-a ameninţat cu un cuţit.

Digimatinal 23 aprilie 07 00

Digimatinal 23 aprilie 07 00

Copii de doi ani, ținuți în cuști și înconjurați de arme. Reacția poliției. GALERIE FOTO

Doi copii de aproape doi ani erau ținuți închiși în cuști chiar de părinții lor. 

Marea recalculare: Cum sunt identificaţi pensionarii cărora li se aplică măsura. Explicaţiile ministrului Muncii

Recalcularea pensiilor a demarat în toamna anului trecut, urmând să fie finalizată până la începutul lunii octrombrioe 2019. Ministrul Muncii, Marius Budăi, explicat modalitatea în care sunt identificaţi pensionarii cărora li se aplică această măsură.

Carmen Dan, despre suspiciunile de plagiat în cazul șefului DGA: Voi sesiza autoritățile îndreptățite, pentru că eu nu voi gira ascunderea sub preș a gunoiului!

Ministrul de Interne, Carmen Dan, are o nouă reacție în scandalul cu șeful Direcției Generale Anticorupție (DGA), Cătălin Ioniță. Într-o postare pe Facebook, Carmen Dan solicită Comisiei de analiză a...

Gest emoționant al copiilor de la școala din Răzvad, de Paște. „Un sentiment de bucurie”

Donaţie de suflet pentru secţia Paliative, de la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Târgovişte. Copiii de la şcoala din comuna Răzvad au confecţionat daruri de Paşte, pe care le-au vândut, iar banii obţinuţi i-au donat celor aflaţi în suferinţă.

Unde puteţi călători cu bani puţini de 1 Mai dacă nu v-aţi rezervat vacanţa din timp: cele mai bune oferte în afara ţării

Echipa motorului gratuit de căutare pentru călătorii momondo.ro prezintă şapte dintre cele mai bune oferte last minute pentru cei care îşi doresc să călătorească în minivacanţa de 1 Mai, dar nu şi-au planificat excursia din timp.

Prințul Louis împlinește un an. Noi fotografii cu mezinul ducilor Cambridge, date publicității

Prinţul Louis, mezinul ducilor de Cambridge, împlineşte astăzi un an şi cu acest prilej, părinţii lui au dat publicităţii noi fotografii ale micuţului.  Fotografiile au făcut luna aceasta de Ducesa Catherine, la reşedinţa familiei din Norfolk, a precizat casa regală britanică.

Bebeluşul aruncat în hazna, în județul Galați, a murit

Nou-născutul care a ajuns, duminică seara, în stare gravă la Spitalul de Copii din Galaţi după ce a fost scos dintr-o toaletă a unei case din localitatea Băleni, a murit în noaptea de luni spre marţi, în ciuda eforturilor medicilor de a-i salva viaţa, au anunţat reprezentanţii unităţii medicale.

Ce s-a întâmplat cu 2 femei condamnate la moarte pentru vrăjitorie într-o ţară islamică

Sumartini şi Warnah, originare din Indonezia, au stat mai mult de zece ani în închisoare în Arabia Saudită.

Tudor Ionescu, candidat ALDE la europarlamentare: Locul României este în Europa!

Tudor Ionescu, candidat ALDE la europarlamentare, a fost invitatul Sabinei Iosub la „Be EU”. „Locul României este în Europa(...). Votul cetățenilor este esența democrației”, a spus Tudor...

Ce se întâmplă cu fântânile din Piaţa Unirii. Marţi au fost pornite numai 40 minute

A fost spectacol marţi seară în Capitală.

Scandal sexual cu un episcop şi o femeie cu 30 de ani mai tânără: „Te mănânc, zmeura mea, sunt fericit lângă tine şi...“

Episcopul reformat al Oradei, Csűry István, se află în centrul unui scandal sexual declanşat de o femeie din Oradea care susţine că i-a fost amantă câteva săptămâni şi chiar că ar fi lăsat-o însărcinată.

Comisia Europeană, reacție după modificarea Codurilor Penale: Dacă preocupările noastre nu sunt abordate, vom utiliza mijloacele pe care le avem la dispoziție

Comisia Europeană a reacționat miercuri după ce Codurile Penale au fost adoptate în Parlament în forma dată de Comisia Iordache, fiind respinse toate amendamentele Opoziţiei.  În acest context,...

Victimele atacurilor din Sri Lanka, înmormântate

Victimele atacurilor din Sri Lanka, înmormântate

In fata ta 3 februarie - invitat Irina Margareta Nistor

In fata ta 3 februarie - invitat Irina Margareta Nistor

VIDEO Eugen Nicolicea, agresiv cu jurnalista Mădălina Mihalache. Ce întrebare l-a enervat pe deputatul PSD

Eugen Nicolicea, respins de preşedintele Klaus Iohannis pentru funcţia de ministru al Justiţiei, a avut o ieşire dură la adresa jurnalistei Realitatea TV, Mădălina Mihalache, după ce aceasta a insistat cu întrebările privind respingerea sa de către şeful statului. Mădălina Mihalache, fostă jurnalistă la Adevărul, a mai avut clinciuri cu lierii PSD.

Primarul General: '150 de apartamente, încadrate în clasa I de risc seismic, situate în centrul Capitalei vor fi consolidate'

La propunerea Primarului General, Gabriela Firea, consilierii generali au aprobat o serie de proiecte de hotarare prin care se continua programul de consolidări început de Primăria Capitalei, prin Administrația Municipală pentru Consolidarea Clădirilor cu Risc Seismic.
Citește mai departe...

Klaus Iohannis a vorbit la telefon cu Viorica Dăncilă. Au stabilit ca decretele pentru miniștrii interimari să fie semnate miercuri

Președintele Klaus Iohannis a vorbit, miercuri, la telefon cu premierul Viorica Dăncilă. Cei doi au stabilit ca Iohannis să semneze azi decretele pt miniștrii interimari. Miniștrii interimari sunt Ana Birchall, la Justiție, Eugen Teodorovici, la Fonduri Europene, și Radu Oprea, la Ministerul pentru Românii de pretudindeni. 

Un bărbat, cercetat penal după ce a adunat bani pe internet pentru salvarea Cazinoului din Constanţa

Poliţiştii constănţeni au deschis un dosar penal pe numele unui bărbat care a iniţiat o campanie de strângere de fonduri pe Facebook pentru salvarea Cazinoului din Constanţa, acesta fiind bănuit de înşelăciune. Până acum, peste 80 de persoane au donat aproximativ 1.300 de euro.

Noi detalii ies la iveală: Doi dintre autorii atacurilor teroriste din Sri Lanka erau fiii unui cunoscut om de afaceri

Doi dintre autorii atacurilor sinucigaşe de duminică din Sri Lanka erau fiii unui cunoscut om de afaceri din Colombo, iar acesta din urmă a fost reţinut de către autorităţi, potrivit CNN.

Liviu Dragnea, după votul Codurilor Penale: S-a văzut că majoritatea funcționează

Liviu Dragnea, a declarat, miercuri, că nu e nicio problemă cu majoritatea guvernamentală. Parlamentarii din Camera Deputaților au votat miercuri modificările controversate a Codurilor Penale, adoptate pe repede înainte, marți, în comisia condusă de Florin Iordache.

Jurnal economic 23 aprilie 13 30

Jurnal economic 23 aprilie 13 30

VIDEO - Deputat PNL se spovedește: Vă dați seama câte păcate am acumulat de când sunt în Parlament? / Ce-i împinge pe aleși la păcat

Deputatul PNL Corneliu Olar s-a spovedit în fața presei, miercuri, la Parlament. Liberalul spune că înainte să ajungă parlamentar nu mințea, dar după ce a ajuns deputat „a îmbrăcat haina de parlamentar” și a început să păcătuiască pentru că „a trebuit”.
Citește mai departe...

Comisia Iordache a adoptat raportul pentru modificarea Codului de procedură penală

Comisia specială parlamentară pe domeniul justiţiei, condusă de Florin Iordache, a adoptat marţi un raport pentru reexaminarea legii pentru modificarea Codului de procedură penală.

Crețu: România riscă să piardă finanţarea europeană pentru construirea spitalelor regionale

Comisarul european pentru Politică regională, Corina Creţu, a declarat, marţi, că România riscă să piardă finanţarea europeană pentru construirea spitalelor regionale.

La ce prețuri se vând pomii tăiați de pe marginea drumurilor județene în Argeș

Consiliul Județean Argeș a stabilit tarifele de pornire a licitațiilor care vor fi organizate pentru valorificarea volumului brut de masă lemnoasă pe picior existent în zona de siguranță a unor drumuri județene unde se fac lucrări de &...(Citește tot articolul)

Beau a fost încoronat. Cum arată cel mai frumos buldog din SUA

Cel mai frumos buldog se află în Statele Unite. "Beau" are trei şi a fost încoronat la propriu în timpul unui concurs de frumuseţe care a avut loc în statul Iowa.

Digicult 1 decembrie 14 30

Digicult 1 decembrie 14 30

Satul unde turiştii vin să vadă turnul cu slănini. "E gustoasă vizita"

Satele săseşti din Transilvania devin de la an la an din ce în ce mai atractive pentru turiştii romani şi străini.

Vremea în București 25 aprilie 2019. Temperaturi ridicate în Capitală

Vremea in Bucuresti 25 aprilie 2019. Prognoza meteo pentru Capitala aduce vesti bune. Joi sunt asteptate temperaturi ridicate si cer partial senin.

Atacuri în Sri Lanka. Autorităţile ar fi fost prevenite, dar au ascuns informaţiile

Oficiali de rang înalt din Sri Lanka ar fi ascuns deliberat informaţii secrete despre posibile atacuri teroriste, acuză preşedintele Parlamentului.

Lacrimi şi durere la Dâmboviţa, după ce tatăl a 3 copii şi-a pus capăt vieţii în Săptămâna Mare

Tată exemplar pentru cei 3 copii ai săi şi soţ de nădejde pentru soţia lui, un bărbat din Dâmboviţa a ales să-şi pună capăt vieţii în Săptămâna Mare, după ce aflase că suferă de o boală necruţătoare, în stadiu terminal.

Digicult 23 martie 14 30

Digicult 23 martie 14 30

FC Argeş joacă în Trivale de Paşti

Până în Paşti şi în ziua de Paşti se vor desfăşura şi meciurile din cadrul etapei a 32-a din Liga a 2-a de fotbal. Echipele din Argeş au meciuri dificile: vineri, 26 aprilie, se va desfăşura partida Luceafărul Oradea - C...(Citește tot articolul)

In fata ta 12 ianuarie - invitat Adrian Vasilescu

In fata ta 12 ianuarie - invitat Adrian Vasilescu

VIDEO. Momentul în care o mașină Tesla explodează brusc într-o parcare

Constructorul auto american Tesla a anunţat luni că a trimis o echipă de investigaţii la Shanghai, după ce pe Internet a apărut o înregistrate video care arată cum un automobil electric produs de Tesla a izbucnit brusc în flăcări, transmite AFP, citat de Agerpres.

Veste de coșmar pentru Cristi Borcea cu câteva zile înainte de Paști

Judecătoria Sectorului 5 a respins, miercuri, cererea fostului finanţator al clubului Dinamo Cristian Borcea de a fi eliberat condiţionat din Penitenciarul Rahova, însă decizia nu este definitivă. Conform...

Mărcile P&G Fabric Care, cum ar fi Ariel și Tide, își iau angajamentul de a reduce cu 30% ambalajele din plastic din Europa, până în 2025

Cantitatea de plastic care va fi redusă până în anul 2025 va fi echivalentă cu cea a unei linii de sticle de detergent care să înconjoare Pământul; Capsulele de detergent Ariel PODS vor fi transferate în...

Xi Jinping revoluţionează Armata chineză. Cum devine China titanul militar al Asiei în locul Statelor Unite

Liderul chinez Xi Jinping a remodelat Armata de Eliberare a Poporului într-o forţă care se apropie vertiginos de nivelul forţelor armate americane şi în unele cazuri, chiar l-a întrecut. O victorie a Americii în faţa unui eventual război regional cu Beijingul nu mai este asigurată, notează Reuters într-o analiză.

Ce plan are Klaus Iohannis dacă PSD va încerca schimbarea miniștrilor în Parlament

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat, marţi, cu privire la o posibilă restructurare a Guvernului în Parlament că ar fi o încercare de ocolire a şefului statului, adăugând că la acel moment va vedea ce acţiuni juridice s-ar impune.

Teodorovici, prima reacție după ce a preluat interimatul la Fonduri Europene: 'Back in business'

Ministrul de Finanțe, Eugen Teodorovici, numit ministru interimar şi la Fonduri Europene, a avut, miercuri seară, o primă reacție după ce Klaus Ioghannis a semnat decretele. "Back in business. Revin, chiar...

Comisia Europeană analizează cu atenţie modificarea Codurilor Penal şi de Procedură Penală

Comisia Europeană a anunţat miercuri seară că va analiza cu atenţie proiectele de modificare a Codului penal şi a Codului de procedură penală, adoptate de Camera Deputaţilor, şi a reafirmat că România trebuie să reia urgent procesul de reformă.
Citește mai departe...

Accident rutier cu trei autoturisme, pe Şoseaua Spătarului

Trafic îngreunat, la ieşirea din Buzău spre Spătaru, după un eveniment rutier în care sunt implicate trei maşini. Din primele date, se pare că impactul s-a produs pe fondul nepăstrării disntanţei faţă de autovehiculul din faţă.

Reacţia unor tineri când aud muzică tehno la castelul Peleş. "Avem de ce să fim mândri"

Castelul Peleş a fost parte din povestea „Untold''. Organizatorii festivalului şi comunitatea de petreceri „Cercle'', au deschis porţile turistice ale României către milioane de străini.

Un bărbat cu arsuri extrem de grave a așteptat ore bune pentru un loc într-un centru specializat

Un bărbat din Vaslui, care a ajuns marți seară la Spitalul din Bârlad cu arsuri extrem de grave, a aşteptat ore bune să fie transferat într-un centru de specialitate.

FOTO. Reacții amuzante după o nouă gafă a Mariei Grapini. S-a felicitat singură pe Facebook: „Felicitări, Maria Grapini!”

După ce la începutul lunii aprilie Maria Grapini a „inventat” o nouă țară pe harta Europei, aceasta este ironizată din nou pe internet, după o nouă gafă.

România în care se poate. Orașul care a atras investiții de peste jumătate de miliard de euro în ultimii zece ani

Oradea pare să fi găsit reţeta perfectă de dezvoltare a unui oraş. Bugetele de investiţie au crescut de la an la an în ultimul deceniu, fondurile europene sunt atrase la foc continuu, iar rezultatele sunt vizibile la tot pasul. Clădiri renovate, un sistem de termoficare modernizat, poduri noi, o centură de invidiat şi un parc industrial în continuă expansiune. Până în 2022, Oradea va trece prin transformări uriaşe, care o vor transforma într-unul dintre cele mai frumoase oraşe din ţară.

ȘOC în România! Anamaria a fost ucisă într-o pădure. Poliția îl caută pe criminal

Descoperire șocantă în cazul tinerei găsită moartă într-o pădure din Caraș-Severin. Anamaria Suru nu s-a sinucis, arată necropsia. LACRIMI ÎN SHOWBIZ! RUGĂCIUNI PENTRU CĂTĂLIN BOTEZATU! INIMA A CEDAT...

FOTO Cine este „creierul“ atentatelor din Sri Lanka

Un predicator islamist care apare cu faţa descoperită într-un filmuleţ difuzat de organizaţia teroristă Statul Islamic este considerat „creierul“ masacrului din Sri Lanka.

Jurnal ora 18.00 23 aprilie

Jurnal ora 18.00 23 aprilie

Un nou caz de meningită în România: fată de 15 ani, în comă

O adolescentă în vârstă de 15 ani a fost trimisă, marţi, în stare gravă la un spital din judeţul Iaşi, fiind suspectă de meningită meningococică.

SC Publitrans 2000 SA modifică programul de circulație al autobuzelor

S.C. PUBLITRANS 2000 S.A anunță publicul călător că, în perioada 22.04.2019 -05.05.2019, circulația autobuzelor în municipiul Pitești se va desfășura după un program specific zilelor de vacanță. Excepție fac zilele de 26, 27,...(Citește tot articolul)

Liviu Dragnea, mesaj de atenționare pentru Viorica Dăncilă

Presiune asupra premierului Viorica Dăncilă, în legătură cu restructurarea Guvernului. Președintele PSD, Liviu Dragnea, nu e mulţumit de calea pe care Viorica Dăncilă a ales-o, pentru schimbarea unor miniştri. Spune că e pregătit de un vot în Parlament. Vorbim de portofoiile Justiţiei, Fondurilor Europene şi de la Românii de Pretutindeni.

Digicult 8 decembrie 14 30

Digicult 8 decembrie 14 30

Empty Shop, magazinul cu rafturi goale unde oamenii aduc haine. Ajută mii de sărmani

Un magazin cu rafturi goale, pe care oamenii cu suflet mare le pot umple s-a deschis marți în Capitală. Dacă aveţi haine pe care nu le mai purtaţi, trebuie să ştiţi că le puteţi dona până pe data de 19 mai.

In fata ta 23 decembrie - invitati Vasile Bănescu și Francisc Doboș

In fata ta 23 decembrie - invitati Vasile Bănescu și Francisc Doboș

Klaus Iohannis a semnat decretele: Anunț de ultimă oră de la Palatul Cotroceni 

Președintele Klaus Iohannis a semnat, miercuri, mai multe decrete de promulgare a unor acte normative. Potrivit unui comunicat de presă al Administrației Prezidențiale , printre decretele semnate de șeful statului...

Monumente care unesc oameni. Notre Dame arată influența Bibliei asupra civilizației

Catedralele aparțin tuturor. După incendiul care a cuprins monumentul din Franța, mai multe persoane din întreaga lume s-au declarat afectate de distrugerea Catedralei Notre Dame. „Sunt ateu, dar Notre Dame este o parte din mine”.

3 cazuri de meningită într-o săptămână. Simptomele care ar trebui să ne îngrijoreze

O adolescentă este în comă după ce s-a îmbolnăvit de meningită. Este al treilea caz de meningită confirmat în România, în doar o săptămână. Toate cele trei cazuri au fost înregistrate la tinere cu vârste între 15 și 18 ani. Medicul Alexandru Rafila, președintele Societății Române de Microbiologie, a vorbit la Digi24 despre simptomele meningitei și despre cum pot fi protejați copiii de infecția meningococică.

Jurnalul de Seara 23 aprilie 19 00

Jurnalul de Seara 23 aprilie 19 00

Cozmanciuc, după adoptarea codurilor penale: Presiunea instituţiilor europene e esenţială pentru a ne asigura că România rămâne un stat unde justiţia e respectată

Deputatul Mugur Cozmanciuc susţine că PNL se bazează pe sprijinul instituţiilor europene, dar şi pe CCR, pentru asigurarea faptului că România rămâne un stat de drept în care e respectată Justiţia, în contextul în care majoritatea PSD-ALDE a reuşit să treacă de Parlament codurile penale.

A fost prins bărbatul care a amenințat-o cu moartea pe jurnalista Emilia Șercan. Percheziții la Academia de Poliție

Persoana care a amenințat-o cu moartea, printr-un SMS, pe jurnalista Emilia Șercan a fost identificată. De asemenea, au loc mai multe percheziții, la biroul său și la locuința sa. Este vorba despre un ofițer de poliție.

Metrici lansează Parking Place Detector, o soluție software de administrare a unei parcări doar cu ajutorul camerelor IP

Brandul românesc Metrici vine în întâmpinarea problemelor tot mai mari de trafic și de gestionare a locurilor de parcare. Noul produs software Parking Place Detector este o soluție de administrare a unei parcări...

Dramă în Săptămâna Patimilor pentru o fetiţă din Ruscova, Maramureş

O fetiţă în vârstă de 12 ani trăieşte o dramă, chiar în Săptămâna Patimilor, după ce tatăl ei a abuzat-o în repetate rânduri. Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore şi urmează să fie propus spre arestare.

Augustin Lazăr solicită daune morale de 1 leu Ministerului Justiţiei

Augustin Lazăr solicită daune morale de 1 leu şi obligarea Ministerului Justiţiei de a publica pe site-ul propriu un comunicat în care să îşi ceară scuze public pentru ceea ce scrie în raportul privind activitatea sa managerială, potrivit unei acţiuni depuse, marţi, la Curtea de Apel (CA) Alba Iulia, transmite Agerpres.

Un bărbat din Mehedinți s-a spânzurat în faţa porţii casei în care locuia. Familia sa e în stare de șoc!

Descoperire şocantă într-o familie din Mehedinţi, satul Malovăţ. Un bărbat în vârstă de 51 de ani s-a spânzurat în faţa porţii casei în care locuia, noaptea trecută. Soţia...

O ceartă între vecini s-a transformat într-un adevărat scandal cu poliţiştii sosiţi în zonă

O ceartă între două familii din localitatea Suplac, judeţul Mureş, a luat amploare când la faţa locului au ajuns poliţiştii. Agenţii au încercat să-l încătuşeze pe unul dintre scandalagii, dar familia lui a ripostat.

Mihai Tudose, despre Carmen Dan: „O domnișoară la care să nu te uiți urât, fiindcă îi pică fardul”

Continuă războiul declarațiilor între ministrul de interne, Carmen Dan, și fostul premier Mihai Tudose, ajuns în faza jignirilor. După ce, marți dimineața, Carmen Dan a spus despre Mihai Tudose că e „bădăran, oportunist și securist”, acesta a declarat la Digi24 că își menține acuzația că ministrul de interne a mințit. „E un citat celebru: nu intra în dialog cu prostul, că se dezgheață și te inundă”, a comentat Mihai Tudose.

Învățământul obligatoriu se prelungește la 16 ani, în România. În Finlanda este de 10 ani

Învăţământul obligatoriu se prelungeşte. Ministrul Educaţiei a precizat că până în 2030 toate grupele de grădiniţă, dar şi ultimii doi ani de liceu vor deveni obligatorii. Se va ajunge astfel la 16 ani de învăţământ obligatoriu potrivit legii care a fost promulgată şi de preşedintele Klaus Iohannis. O lege care, însă, se va aplica gradual.

Ministrul Transporturilor, ultimatum pentru constructorii sectorului Bran-Brașov

Pierdem turişti din cauza drumurilor puţine şi proaste, iar unii îşi vor petrece sărbătorile mai mult în trafic decât la munte.

Un copil din Bârlad este în comă, cu răni groaznice la cap, după ce a jucat fotbal cu prietenii

Un băiat de 12 ani a ajuns în stare gravă la Spitalul din Bârlad, după ce s-a accidentat jucând fotbal. Copilul a căzut și a suferit răni foarte grave, în prezent fiind în comă.  Băiatul a fost...

”Salvați copiii României”. Reacția unui băiat nevoiaș când mama îi spune că îl iubește

Campania ”Salvați copii României” a prezentat marți cazul unei fete de 16 ani care își crește frații cât mama este la muncă. Din acest motiv a rămas și repetentă, iar acum este în clasa a 7-a.

Lucrările de întreţinere la Autostrada Soarelui vor fi întrerupte până pe 6 mai

ucrările de întreţinere la Autostrada Soarelui (A2) vor fi întrerupte la miezul nopţii şi vor fi reluate în data de 6 mai 2019, perioadă în care vor fi ridicate parţial restricţiile de şantier, iar circulaţia se va desfăşura pe ambele sensuri de mers, a anunţat, miercuri,
Citește mai departe...

Românii care profită de sistemul social din Germania, criticați de jurnaliștii locali

Românii care profită de sistemul social din Germania au ajuns din nou subiect de dezbatere. Într-un reportaj realizat de o televiziune regională, jurnaliştii vorbesc despre acele persoane care profită de portiţele din legislaţie.

61 de elevi și 10 profesori ai Liceului Gheorghe Lazăr, testaţi. Ce s-a descoperit la un elev

Direcția de Sănătate Publică a Municipiului București a testat 61 de elevi și 10 profesori ai liceului Gheorghe Lazăr din Capitală, unde era elevă tânăra care a decedat în urma unei meningite meningococice fulminante.

Românul care s-a spânzurat de 12 ori. A sfidat moartea și până la urmă altceva l-a răpus

Nicolae Minovici, fratele celebrului Mina Minovici, a revoluționat medicina românească printr-o serie de experimente macabre. Voia să înțeleagă ce simt oamenii în momentul sinuciderii. În numele științei, s-a...

Dezamăgit la 102 ani: 476 de lei pe lună, atât dă statul român pentru un veteran de război, rănit grav

Într-o vreme în care tehnica şi tacticile de război evoluează constant, un singur lucru rămâne neschimbat pentru un militar: Sentimentul datoriei faţă de ţară şi respectul pentru cei care au trecut prin focul gloanţelor pe câmpul de luptă. Un veteran de 102 ani, din Iaşi, colonel în rezervă, a primit vizita camarazilor mai tineri, care au venit să-i mulţumească pentru sacrificiul făcut. Gheorghe Grigoriu a fost grav rănit în cel de-Al Doilea Război Mondial, iar suferinţa a continuat şi după ce s-a întors de pe front - în anii '50, a fost închis în temniţele comuniste.

CRISTI BORCEA, lovitură din partea judecătorilor! Rămâne în închisoare de sărbători

Cristian Borcea rămâne în închisoare. Magistrații Judecătoriei Sectorului 5 i-au respins fostului dinamovist, miercuri, cererea de eliberare condiționată. Borcea are posibilitatea de a solicita din nou...

Patru biserici din Dâmbovița au fost jefuite în Săptămâna Mare. Localnicii sunt șocați

Patru biserici din Dâmboviţa au fost prădate de hoţi luni noaptea. Sumele furate nu sunt mari, dar gestul răufăcătorilor a stârnit indignarea preoţilor şi a enoriaşilor.

Când vom scăpa de praful saharian. Explicațiile specialiștilor ANM

Norul de praf din Sahara a ajuns peste România. Dovada că, miercuri dimineaţă, autoturismele, plantele şi geamurile erau pline de stropi roşiatici.

Prințesa Diana se răsucește în mormânt! Meghan Markle a declanșat un război între fiii ei! Cum a reușit să le strice relația

Meghan Markle ar fi declanșat un război între fiii prințesei Diana, prințul Harry și prințul William, după cum a dezvăluit un biograf al familiei regale britanice.

In fata ta 22 decembrie - invitat Marius Manole

In fata ta 22 decembrie - invitat Marius Manole

A murit actorul Ken Kercheval, cunoscut pentru rolul Cliff Barnes din "Dallas"

Actorul american Ken Kercheval, cunoscut mai ales pentru rolul Cliff Barnes, din serialul "Dallas", a murit la vârsta de 83 de ani.

Jurnal ora 10.00 23 aprilie

Jurnal ora 10.00 23 aprilie

Codul penal a fost adoptat cu scandal. UDMR, vot decisiv în favoarea PSD. PNL: Dragnea îşi rezolvă dosarul prin lege; PSD: Nu ne daţi lecţii. Halal jurişti!

Camera Deputaţilor, în calitate de for decizional, a votat azi modificările operate de coaliţia PSD-ALDE la Codul penal şi la Codul de procedură penală. Unele articole schimbate de PSD îl ajută pe Liviu Dragnea să scape de dosarul angajatelor fictive de la Protecţia Copilului Teleorman. Coaliţia PSD-ALDE nu mai are majoritate la Camera Deputaţilor, dar s-a bazat pe voturile UDMR şi ale minorităţilor naţionale.

Digicult 15 decembrie 14 30

Digicult 15 decembrie 14 30

Momentul în care teroriștii din Sri Lanka ar depune jurământ de credință liderului ISIS

Agenția de propagandă a grupării teroriste ISIS a publicat imagini în care ar apărea 7 atacatori sinucigași alături de creierul atentatelor din duminica Paștelui catolic, în Sri Lanka.

Calendar ortodox 25 aprilie 2019. Joia din Săptămâna Patimilor

Potrivit calendar ortodox 2019, pe 25 aprilie crestinii ortodocsi participa la Denia celor 12 Evanghelii. Joia din Saptamana Patimilor este ziua in care, la ora 16:00, in toate bisericile ortodoxe se face o procesiune cu Sfanta Cruce.

Nicolas Cage, reclamat de femeia care i-a fost soție 4 zile. Ce îi cere

Fosta soţie a lui Nicolas Cage, cosmeticiana Erika Koike, îi pretinde actorului o indemnizaţie pentru cele patru zile cât au fost căsătoriţi, relatează ziarul spaniol La Vanguardia.

Şi-a împuşcat mortal soţul după ce a văzut un detaliu pe o simplă factură. Bărbatul făcuse un lucru banal aparent luni de zile

O femeie și-a împușcat soțul după ce a văzut un canal porno pe factura TV prin satelit, informează o instanță de judecată, citată de publicația The Independent. Patricia Ann Hill, în vârstă de 69 de...

Ucigaşul jurnalistei bulgare Viktoria Marinova, condamnat la 30 de ani de închisoare

30 de ani de închisoare pentru bărbatul care anul trecut a ucis o jurnalistă bulgară în Ruse, oraş aflat la graniţa cu România. Aceasta este sentinţa în primă instanţă dată de judecători ucigaşului în vârstă de 21 de ani.

Curăţenia de Paşte, chiar cu preţul vieţii. Imagini de infarct surprinse astăzi, într-un bloc din Bucureşti (Video)

Imagini de infarct surprinse, în această după-amiază, pe o stradă din Sectorul 3 al Capitalei. Un tânăr fără echipament de protecţie a fost filmat în timp ce ştergea geamurile pentru cărăţenia de Paşte, ieşit cu tot corpul în afara ferestrei. 

Episcopul Huşilor: Totalitarismul actual este mai cumplit şi mai groaznic decât totalitarismele secolului al XX-lea

Episcopul Huşilor, Ignatie, le-a transmis credincioşilor ortodocşi, în scrisoarea pastorală de Înviere, că „numai împărtăşirea cu Hristos şi trăirea adevărului că cele nevăzute sunt infinit mai importante decât cele materiale reprezintă unica salvare de la tristeţile şi nedumeririle lumii de astăzi”, când societatea este dominată de „un totalitarism al progresiştilor, care aruncă la coşul de gunoi al istoriei valorile supreme tradiţionale: credinţa şi familia”, îndepărtându-i pe oameni de Dumnezeu.

Codrin Ştefănescu, nociv pentru PSD. „Partidul specialiştilor s-a transformat treptat într-o copie fidelă a PRM-ului lui Vadim Tudor“

PSD a rămas un partid fără anticorpi, dovada clară a acestui lucru fiind lipsa de soluţie la virusarea tot mai nocivă a partidului de către foştii peremişti care s-au vopsit în social-democraţi.

Imaginile cu o femeie musulmană care au devenit virale. Cum a apărut la un protest. FOTO

Shaymaa Ismaa’eel, o tânără de 24 de ani purtând un hijab, a devenit celebră pe internet după ce s-a așezat în fața unor bărbați care protestau împotriva Islamului, zâmbind și arătând semnul păcii.

In fata ta 2 decembrie - invitat Oana Pellea

In fata ta 2 decembrie - invitat Oana Pellea

Digicult 2 februarie 14 30

Digicult 2 februarie 14 30

Ministerul Muncii impune reguli noi! Ce obligații vor avea angajatorii față de salariați

Noi reguli le vor fi impuse angajatorilor de către Ministerul Muncii. Aceștia vor avea obligații noi, în vederea prevenirii şi combaterii discriminărilor pe criteriul de sex. 

Jurnal ora 12.00 23 aprilie

Jurnal ora 12.00 23 aprilie

Tânără VIOLATĂ ŞI UCISĂ cu sălbăticie într-un spital. Toţi au rămas şocaţi când au auzit cine e autorul faptelor ÎNGROZITOARE

.

O femeie a fost arestată pentru că a aruncat şapte căţeluşi la tomberon. Descoperirea făcută de poliţişti în casa ei

O femeie în vârstă de 54 de ani din California a fost arestată luni seară pentru că a aruncat şapte căţeluşi într-un tomberon, punându-i astfel în pericol de moarte.

Elevii români din Sri Lanka s-au întors în România

Elevii din Iaşi aflaţi la un schimb de experienţă în Sri Lanka au revenit, marţi, în România, a anunţast Ministerul Afacerilor Externe (MAE). Elevii sunt în siguranţă şi au fost escortaţi de poliţia locală până la aeroportul din Colombo.

Experţii militari români şi americani au discutat despre dezvoltarea bazelor  de la Mihail Kogălniceanu şi Câmpia Turzii, în care se investesc sume importante

La Cercul Militar Naţional, a avut loc reuniunea Comitetului Mixt Româno-American pentru implementarea ‚,Acordului dintre România şi SUA privind activităţile forţelor Statelor Unite staţionate pe teritoriul României’’, semnat la Bucureşti la 6 decembrie 2005, şi a ,,Acordului dintre România şi SUA privind amplasarea sistemului de apărare împotriva rachetelor balistice ale Statelor Unite în România’’, semnat la Washington la 13 septembrie 2011.

Suma uriașă câștigată la loto de un bărbat de 24 de ani. Primul lucru pe care l-a făcut

A dat norocul peste un tânăr de 24 de ani din statul american Wisconsin, câştigat un premiu uriaş la loterie, aproape 770 de milioane de dolari.

Concursul lansat de Ministerul Educației pentru profesori. În ce constă proiectul CRED

Cel mai important proiect de formare pentru profesori şi cel mai scump pe care România l-a avut vreodată - proiectul CRED - iese la vânătoare de idei.

Măsuri speciale la biserici pentru Paşti

Riscul de producere a unor incendii la lăcaşurile de cult în perioada Paştelui este mare, iar tragedia de la Costeşti de acum aproape 100 de ani nu a fost uitată. Tocmai de aceea, pompierii argeşeni s-au mobilizat şi inspectorii de prev...(Citește tot articolul)

Digicult 17 noiembrie 14 30

Digicult 17 noiembrie 14 30

Daniel Barbu, urmărit penal de DNA. Este acuzat că a oprit controale ce vizau PSD

Daniel Barbu, fost președinte al Autorității Electorale Permanente, a fost pus sub urmărie penală, miercuri, de Direcția Națională Anticorupție. El este acuzat că nu a dispus controale la partide pentru a vedea cum sunt cheltuite subvențiile și că, mai mult, atunci când au fost demarate controale, Barbu le-ar fi oprit.

Modificările la codurile penale, pe repede înainte în comisia Iordache

Comisia specială parlamentară pe domeniul justiţiei, condusă de Florin Iordache, se reuneşte marţi pentru reexaminarea legii pentru modificarea Codului de procedură penală, ca urmare a Deciziei Curţii Constituţionale nr. 633/2018 din 12 octombrie 2018.

Finala Cupei României | Astra Giurgiu este prima finalistă

Stadionul din Giurgiu a găzduit manşa retur din semifinalele Cupei României. Astra a jucat pe teren propriu în faţa campioanei României, CFR Cluj, iar partida s-a încheiat la egalitate, scor 2-2.

Petrecere în fața Castelului Peleș, transmisă în direct în toată lumea

Castelul Peleş este marți seară parte din povestea ''Untold''. Organizatorii festivalului şi comunitatea de petreceri ''Cercle'' deschid astfel porţile turistice ale României către milioane de străini.

VIDEO. Un bărbat din China a descoperit că soția îl înșală cu primarul după ce a uitat să oprească o cameră de supraveghere

Un bărbat din China a aflat în cel mai cumplit mod cu putință că soția lui are o aventură cu primarul orașului în care locuiau: după ce a lăsat pornită, din greșeală, o cameră de supraveghere. Și dacă nu ar fi fost de ajuns, primarul în cauză era cel mai bun prieten al bărbatului, scrie Shang You News.

Tânăr care sacrifica miei pentru Paşte în stare gravă la spital, după ce a căzut în propriul cuţit

Un tânăr de 34 de ani, din Straja, a fost preluat de o ambulanță în stare gravă și dus la spital în cursul nopţii, înjunghiat în piciorul stâng.

Peste 13.000 de tigarete de contrabandă depistate de jandarmii buzoieni

În timpul activităţilor de patrulare pe raza municipiului Buzău, zona centrală, jandarmii din compunerea echipajul de intervenţie al Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Buzău au observat o persoană care avea asupra sa bagaje voluminoase.

In fata ta 18 noiembrie - invitat Cătălin Cîrstoveanu

In fata ta 18 noiembrie - invitat Cătălin Cîrstoveanu

In fata ta 23 martie - invitat Antonio Lopez

In fata ta 23 martie - invitat Antonio Lopez

Un candidat la europarlamentare se retrage, după ce i-a insultat pe români: 'hoții de buzunare prinși în metroul din Londra sunt români'

Un candidat în alegerile europarlamentare din Marea Britanie s-a retras de pe liste după dezvăluirea unor comentarii insultătoare la adresa românilor. Demisia are loc chiar în ziua lansării listei de candidați a partidului său centrist pro-european, informează RFI.
Citește mai departe...

Jurnal ora 06.00 23 aprilie

Jurnal ora 06.00 23 aprilie

Digicult 25 decembrie 14 30

Digicult 25 decembrie 14 30

Digicult 6 aprilie 18 00

Digicult 6 aprilie 18 00

Ofiţer suspectat că e criminal în serie, în Cipru

Poliţia din Cipru investighează un ofiţer de armată în vârstă de 35 de ani, pe care îl suspectează că este un criminal în serie. Ancheta a început după ce două femei moarte au fost găsite într-o mină abandonată şi inundată din apropierea capitalei Nicosia.

Iohannis, SOARTA lui Poroşenko? Ipoteză EXPLOZIVĂ despre preşedintele României!

.

Victor Ponta, la Digi24: Augustin Lazăr trebuia să fie mult mai înţelept decât a fost

Victor Ponta a declarat la Digi24 că Augustin Lazăr trebuia să fie mai înţelept şi să demisioneze din prima zi a controversei în care a fost implicat cu scandalul deţinuţilor politic.

Decret important semnat de Putin. Noul președinte al Ucrainei a reacționat

Noul preşedinte ucrainean le-a cerut miercuri ţărilor occidentale să înăsprească sancţiunile împotriva Moscovei, care a decis să simplifice procedurile de acordare a paşapoartelor ruse pentru locuitorii din Doneţk şi Lugansk.

Secție a unui spital închisă pentru că toți medicii și-au luat liber de Paște. Explicația managerului

Cu aproape 20.000 de medici plecaţi din România, în ultimii 9 ani, sistemul sanitar de stat începe să dea rateuri grave.

VIDEO. Dăncilă, la un eveniment despre educație: „A fi profesor înseamnă ca tu însuși să înveți zi de zi”

Premierul Viorica Dăncilă a făcut o greşeală gramatică în discursul ţinut, marţi, la lansarea unei iniţiative de creştere a calităţii sistemului educaţional, spunând „tu însuși”, în loc de „tu însuţi”.

Rusia a lansat un nou tip de submarin nuclear. Armele apocaliptice cu care este dotat: pot provoca un tsunami devastator

Preşedintele rus Vladimir Putin a asistat la lansarea unui nou tip de submarin, care urmează să fie echipat cu viitoare drone submarine nucleare - o armă apocaliptică ce poate provoca un tsunami devastator, relatează The Associated Press, citată de news.ro.

Ucraina: Preşedintele în exerciţiu şi preşedintele ales denunţă Rusia ca fiind o "forţă de ocupaţie" în estul ţării

Preşedintele în exerciţiu al Ucrainei Petro Poroşenko şi preşedintele ales Vladimir Zelenski au denunţat Rusia ca o forţă de ocupaţie în estul Ucrainei, după ce Moscova a decis să simplifice procedurile de acordare de paşapoarte ruseşti pentru locuitorii
Citește mai departe...

Pățania unui bărbat care a întreținut relații sexuale acasă cu o tânără necunoscută

Poliţiştii din Baia Mare fac cercetări în cazul unui bărbat care a fost jefuit de o tânără cu care a întreţinut relaţii sexuale, ea fiind acuzată că i-ar fi sustras acestuia, din locuinţă, suma de 4.500 lei.

Legea lui Dragnea privind rezervele de aur ale României, adoptată de Camera Deputaţilor

Deputaţii au adoptat, miercuri, proiectul de lege iniţiat de parlamentarii social-democraţi Liviu Dragnea şi Şerban Nicolae privind statutul Băncii Naţionale a României, care vizează limitarea rezervelor de aur ale ţării din străinătate.

Un cuplu riscă pedeapsa cu moartea pentru că a construit o casă pe mare

Un cuplu riscă pedeapsa cu moartea pentru că a construit o casă plutitoare în largul Thailandei. Cazul ar putea ajunge la Tribunalul Internaţional pentru Dreptul Mării.

Motivul pentru care Sri Lanka a blocat complet accesul la Facebook, Instagram și WhatsApp

La scurt timp după atentatele din Sri Lanka, au început să se distribuie „știri false” pe internet, iar guvernul a luat măsura drastică de a bloca rețelele de socializare, scrie BBC.

Business Club 23 aprilie 18 15

Business Club 23 aprilie 18 15

Cum să gătești o friptură de vită perfectă în 3 pași

Cum să gătești o friptură de vită perfectă în 3 pași

Asasinii jurnalistei Lyra McKee prezintă „scuze sincere” familiei și prietenilor

Gruparea disidentă republicană Noua IRA şi-a asumat responsabilitatea pentru asasinarea jurnalistei Lyra McKee, prezentând „scuze sincere” familiei sale şi prietenilor, scrie News.ro.

Misiune contracronometru. Cum a fost salvat bebelușul aruncat de propria mamă în hazna

Este anchetă în Galaţi după ce o femeie este bănuită că a încercat să-şi omoare pruncul, pe care l-ar fi aruncat în haznaua din fundul curţii. Bebeluşul a fost salvat în ultimul moment de pompieri şi poliţişti, dar este în stare foarte gravă la Spitalul de Pediatrie din Galaţi. Femeia are 9 copii în centre de plasament şi a mai pierdut unul, într-un incendiu.

Eugen Nicolicea: ”Am absolvit Dreptul cu nota 10 la Spiru Haret”

Eugen Nicolicea, propus ministru la Justiţie în locul lui Tudorel Toader, susţine că a terminat Facultatea de Drept la Spiru Haret, unde a primit nota 10 la examenul de licenţă.

In fata ta 24 martie - invitat Tudor Giurgiu

In fata ta 24 martie - invitat Tudor Giurgiu

Ilie Năstase, după ce a aruncat cafea pe un cort electoral al PMP: ”S-a nimerit să fie Băsescu”

Fostul tenisman Ilie Năstase, candidat UNPR la europarlamentare, a scris, marţi seară, pe Facebook, că s-a nimerit să fie un cort electoral al lui Traian Băsescu cel pe care a aruncat cafea, dar putea să fie al oricărui alt lider politic.

Mesajul unui procuror după modificarea Codurilor Penale: Infractorii îmi zâmbesc pe stradă

Procuroarea Antonia Diaconu a postat pe pagina ei de Facebook un mesaj după ce Camera Deputaților a adoptat proiectele pentru modificarea Codului penal și a Codului de procedură penală.

Jurnalul de Seara 22 aprilie 19 00

Jurnalul de Seara 22 aprilie 19 00

Prim-vicepreşedintele FPTR: 'De câte ori discutăm acolo, la minister, chiar pe legea turismului, ni se pune pumnul în gură'

Prim-vicepreşedintele Federaţiei Patronatelor din Turismul Românesc (FPTR), preşedinte al Asociaţiei Patronale Mamaia, Nicolae Bucovală, a declarat miercuri seară referitor la proiectul legii turismului adoptat de Guvern că specialiştii în domeniu nu sunt consultaţi de guvernanţi,
Citește mai departe...

PMB, în februarie: Să spui că Firea vrea să crească impozitele este „tendenţios”. Acum prezintă lista cu majorările

O serie de impozite şi taxe locale din Bucureşti vor fi majorate începând cu 2020, în expunerea de motive a proiectului pe această temă adoptat, marţi, de CGMB precizându-se că, potrivit Legii privind Codul fiscal, sumele respective se indexează anual, până pe 30 aprilie, în funcţie de rata inflaţiei pentru anul fiscal anterior.

La munte se schiază ca în plină iarnă. Stațiunile de pe Valea Prahovei, pline de turiști

Oricât de mult am invoca primăvara, la munte se schiază ca în sezonul alb. Drept urmare, staţiunile de pe Valea Prahovei au început să se umple de turişti.

Starurile din „Avengers: Endgame”, vedetele unei ceremonii în Los Angeles

Starurile din distribuţia filmului „Avengers: Endgame” şi-au lăsat amprentele şi semnăturile în ciment, într-o ceremonie desfăşurată la Chinese Theatre de la Hollywod.

Florian Coldea va fi audiat de Secţia de Anchetă în dosarul lui Kovesi pe 16 mai

Fostul prim adjunct al Serviciului Român de Informaţii, Florian Coldea, urmează să fie audiat pe 16 mai de către procurorii Secţiei de anchetare a magistraţilor în dosarul privind extrădarea lui Nicolae Popa, au precizat, pentru MEDIAFAX, surse judiciare.

Iubitul Elenei Udrea, ieșire NERVOASĂ la adresa lui Ilie Năstase, în apărarea lui Traian Băsescu

Ieșire nervoasă a iubitului Elenei Udrea, după ce Ilie Năstase a fost filmat în timp ce arunca un pahar cu cafea pe un cort de campanie al PMP inscripționat cu chipul fostului președinte al României, Traian Băsescu.
Citește mai departe...

A dezgropat un schelet din cimitir şi a făcut supă din el. Cum a fost descoperit

Un bărbat din Canada este acuzat că a făcut supă de oase dintr-un cadavru dezgropat din cimitir.

Carmen Dan îi răspunde lui Mihai Tudose: Bădăran, oportunist și securist

Ministrul de Interne, Carmen Dan, i-a dat replica, marți dimineață, lui Mihai Tudose, după ce fostul premier a numit-o „mincinoasă, agresivă și incompetentă”.

Iohannis, la discuțiile cu raportorii Comisiei de la Veneția: PSD legiferează într-un mod defectuos, extrem de nociv. OUG-urile au creat noi vulnerabilități la adresa independenței sistemului judiciar

Președintele Klaus Iohannis a primit la Cotroceni o delegație a Comisiei de la Veneția pentru discuții despre efectele celor cinci Ordonanțe de Urgență adoptate de Guvernul PSD-ALDE în domeniul Justiției....

Meteo 25 aprilie 2019. Află dacă scăpăm de ploi

Meteo 25 aprilie 2019. Vremea se încălzește în aproape toată țara. Citește prognoza meteo pentru joi și află dacă scăpăm de ploi.

Concurs național de pian muzică Mundi, în perioada 8 - 9 iunie

Scoala de Muzica Boem Club (www.boemclub.ro) impreuna cu Casa Pianelor Boem & Bol (www.casapianelor.ro), organizeaza in perioada 8-9 Iunie Editia a V-a a Concursului National de Pian Musica Mundi.

Comisia de la Veneţia a discutat cu Iohannis despre Coduri. "PSD legiferează nociv"

Preşedintele Klaus Iohannis s-a întâlnit miercuri, la Palatul Cotroceni, cu delegaţia Comisiei de la Veneţia, discuţiile referindu-se la modificările la Codurile penale.

De azi, vacanţăăăă!

Elevii din învăţământul preuniversitar şi copiii de grădiniţă vor intra în vacanţa de primăvară de azi, după finalizarea cursurilor, urmând a se întoarce la ore pe 6 mai, potrivit calendarului aprobat de Minis...(Citește tot articolul)

Românii din Germania au învățat să păcălească statul. Cum ajung să încaseze ajutoare de mii de euro

Mulți români care au ajuns în Germania pentru o viață mai bună au învățat, într-un final, cum se poate profita de sistemul german de protecție socială

Incendiul de la Notre-Dame: Unii muncitori au încălcat interdicţia de a fuma pe şantier. Cum îi apără compania şi ce crede fostul arhitect şef al catedralei

Un reprezentant al companiei de construcţii Le Bras Frères, care monta eşafodajul în jurul fleşei Notre-Dame, a recunoscut miercuri faptul că unii dintre colegii săi au încălcat interdicţia de fuma pe şantier, însă a exclus orice legătură cu incendiul catedralei, relatează AFP.

In fata ta 11 noiembrie - invitat Adi Despot

In fata ta 11 noiembrie - invitat Adi Despot