Tuesday 7 May 2019

RO - EN - Tue 07 May 2019 17:22:14 - 47277621

Subiecte simple pentru elevii de clasa a II-a, care au susținut primul examen naţional din viaţa lor

Elevii de clasa a doua au avut astăzi primul examen naţional din viaţa lor. Stresul părinţilor s-a transmis şi copiilor. Rezultatele nu vor fi note sau punctaje, ci coduri, interpretate de învăţători. O problemă, spun cadrele didactice, care cer ca rezultatele să fie trecute în catalog, pentru ca elevii să înţeleagă la ce nivel se află.

Tue, 07 May 2019 19:39:07 +0200

Ioana, bătută și ameninţată cu moartea de fostul iubit: "Eram gravidă și mă lovea. Acum vrea copilul!"

Ioana Binişor a început o relaţie cu Nicolae pe vremea când ea avea 16 ani. După 11 luni de relaţie, aceasta a rămas însărcinată. Ioana spune că Nicolae a început să fie agresiv cu ea şi că a bătut-o chiar şi în timp ce era însărcinată.

Tue, 07 May 2019 18:19:08 +0200

Dan Cămârzan, milionarul acuzat că şi-a omorât bunica, făcea parte dintr-o sectă: "Lucrez pentru Dumnezeu"

Milionar în euro acuzat că şi-a omorât bunica. Dan Cămârzan, căci despre el este vorba, avea o avere de 29 milioane de euro şi era vestit pentru extravaganţele sale. În urmă cu circa 10 ani, era cunoscut drept "regele litoralului". Zbura cu elicopterul până mare şi făcea diverse excentricităţi. La un moment dat, a plătit chiar şi 15.000 de euro pe o sticlă de şampanie. Asta până când a aderat la o sectă, pare-se, şi-a schimbat înfăţişarea şi s-a transformat total.

Tue, 07 May 2019 17:41:54 +0200

Surpriză uriașă pentru Mihai Șora, la o săptămână după ce n-a reușit să se înscrie pe site-ul Tarom! Cum a fost așteptat în avion

La o săptămână de când filosoful Mihai Șora s-a plâns pe rețelele de socializare că nu se poate înregistra pe site-ul Tarom, din cauza vârstei pe care o are, acum, acesta a avut o surpriză. 

Tue, 07 May 2019 19:57:04 +0200

Fetiță de 13 ani, însărcinată în cinci luni, după ce a întreținut relații intime cu un vecin! Bunica ei a alertat Poliția 

Un caz revoltător a avut loc în comuna Negomir, județul Gorj, acolo unde un bărbat de 63 de ani este cercetat pentru că ar fi lăsat însărcinată o fetiță de 13 ani. 

Tue, 07 May 2019 18:18:21 +0200

Alertă în Franța! Patru persoane, luate ostatice de un bărbat, în apropiere de Toulouse

Un bărbat a luat patru persoane ostatice, marţi după-amiaza, într-un bar în care se fac pariuri sportive (PMU), în apropiere de Toulouse, au declarat Parchetul din oraş şi o sursă din cadrul poliţiei pentru AFP.

Tue, 07 May 2019 19:48:42 +0200

Adevărul despre datoriile lui Răzvan Ciobanu! Prietena lui din adolescență, noi declarații: ”Făcea trei rochii și le plătea!”

Moartea creatorului de modă Răzvan Ciobanu a stârnit numeroase controverse, mai ales în ceea ce privește datoriile pe care le-ar fi avut. Una dintre prietenele sale, însă, avocata Laura Vicol, a vorbit despre acestea. 

Tue, 07 May 2019 17:09:29 +0200

Mădălina îl acuză pe tatăl vitreg că la 14 ani a vrut să o violeze: "Mă pipăia noaptea şi a încercat să se culce cu mine!"

De la vârsta de 16 ani şi jumătate, Mădălina ar fi plecat în Cipru, să lucreze. Aceasta ar fi plecat fără consimţământul mamei. Elena, mama Mădălinei spune că fiica ei pleca des de acasă, fără voia ei şi atunci când pleca lăsa diferite bileţele. Mădălina ar fi fost un copil neascultător, rebel şi că la vârsta de 17 ani jumătate ar fi rămas gravidă, cu un necunoscut.

Tue, 07 May 2019 18:56:24 +0200

Mireasa a văzut cum familia sa a dispărut brusc de la nuntă! Motivul a făcut-o să plângă de nervi

Se spune că nunta reprezintă cea mai importantă zi din viața unei femei. Totuși, o mireasă a trăit un adevărat șoc atunci când a văzut cum, chiar în timpul petrecerii, toată familia sa a dispărut, fără motiv! Explicația a șocat milioane de oameni!

Tue, 07 May 2019 14:59:28 +0200

Suntem în plină epidemie de rujeolă! Avertismentul Ministerului Sănătății adresat părinților

Suntem în plină epidemie de rujeolă! Este semnalul de alarmă tras astăzi de ministrul sănătăţii, Sorina Pintea, astăzi. Deși de mai bine de doi ani a fost declarată stare de epidemie, chiar săptamăna trecută un baiețel de 10 luni nevaccinat a murit din cauza rujeolei.

Tue, 07 May 2019 19:49:41 +0200

O nouă poziție face prăpăd printre tineri! Ce înseamnă dacă stai în W? Specialiștii trag un semnal de alarmă!

SOamenii din întreaga lume sunt în stare de alertă după ce experții au transmis un semnal de alarmă cât se poate de serios. Ce trebuie să faci dacă îți vezi pe cineva stând în șezut, cu picioarele flexate în lateral, ca în poza de mai sus? Experți din domeniul medical au studiat mai atent problema poziției „W” și au ajuns la concluzia că părinții trebuie să ia măsuri urgente, dacă nu vor să regrete mai târziu. Aceștia trebuie să urmărească atent comportamentul celui mic și să vadă dacă este vorba despre un lucru de moment sau despre un obicei ce trebuie imediat corectat. Studiile experților au scos la iveală faptul că acei copii care stau des în această poziție sunt sub riscul de a face dislocare de șold, pe lângă alte probleme precum slaba circulație a sângeului în zonă. Pe termen lung, poziția „W” poate să afecteze nu doar copiii, ci și adulții. Cei mici sunt mai expuși problemelor, fiindcă sunt încă în creștere. Medicii recomandă evitarea acestei poziții pentru a nu suprasolicita încheieturile și pentru a preveni astfel diferitele probleme de sănătate ce pot apărea.

Tue, 07 May 2019 11:59:18 +0200

5 criterii esenţiale de selecţie a halatelor medicale

Dacă lucrezi în domeniul medical, ştii cât de important este să beneficiezi de produse de bună calitate, care să te poată proteja de microbi sau infecţii. De aceea, toate spitalele şi cabinetele au nevoie de mănuşi chirurgicale, de papuci medicali sau de halate medicale de calitate, purtarea acestora fiind obligatorii pentru protecția muncii.

Tue, 07 May 2019 09:31:21 +0200

Două cadre didactice din Iași, surprinse în ipostaze indecente! Fotografiile desprise din filmele pentru adulți, distribuite de elevi pe internet

Două cadre didactice din Iași, o profesoară de matematică și o învățătoare, au ajuns în atenția superiorilor, după ce au fost surprinse în ipostaze indecente, imaginile interzise făcând deliciul elevilor pe rețelele de socializare. 

Tue, 07 May 2019 17:33:10 +0200

Prințul William și Kate Middleton, primele declarații după venirea pe lume a nepotului lor: ”Abia așteptăm să-l cunoaștem!”

Meghan Markle, fosta actriță americană cunoscută pentru rolul interpretat în ”Suits” și prințul Harry au devenit luni, 6 mai, părinții unui băiețel perfect sănătos, eveniment care i-a bucurat teribil pe Kate Middleton și pe fratele acestuia, prințul William. 

Tue, 07 May 2019 18:38:43 +0200

Un tânăr a câștigat la loterie, dar iubita l-a dat afară din casă! Motivul este incredibil

Un tânăr a reușit să câștige la loto un premiu de patru milioane de lire sterline, dar iubita l-a dat imediat afară din casă! Cum a fost posibil așa ceva și ce s-a întâmplat?

Tue, 07 May 2019 13:58:41 +0200

Ţară, ţară, vrem ostaşi! Armata Română caută militari pentru trupele speciale

Ţară, ţară, vrem ostaşi! Armata română caută militari pentru trupele speciale. Ei vor pleca pe front în misiuni dintre cele mai riscante şi, de multe ori, secrete. După luni de antrenament, cei care termină stagiul de pregătire vor salva familii aflate sub asediul teroriştilor în Afganistan şi Irak sau vor lupta cu inamicii pe mare.

Tue, 07 May 2019 19:52:03 +0200

Doamnele Chițoi merg sâmbăta la club: " Am gătit urzici cu mămăligă, ca să le schimbe sângele chefilor!"

Doamna Vasilica Chițoi, împreună cu verișoara ei, Ana, și vecina Mariana Zaharia au venit la "Chefi la Cuțite - Familii la Cuțite" să-i cucerească pe jurati cu un preparat românesc.

Tue, 07 May 2019 20:11:27 +0200

Cruzime fără margini! Motivul pentru care un tânăr de 25 de ani și-a înecat pisica în baia proprie

Un tânăr în vârstă de 25 de ani a dat dovadă de o cruzime fără margini. Mai exact, acesta și-a înecat pisica într-un moment de furie extremă, chiar în timp ce încerca să o spele în baia din locuința sa. 

Tue, 07 May 2019 19:18:18 +0200

CONCURS! Răspunde la întrebare și câștigă o tigaie Regis Stone Copper Griddle Pan, exact ca cea folosită în emisiunea Chefi la cuțite

Sezonul special Chefi la cuțite, dedicat familiilor, a revenit în forță cu noi povești savuroase de viață, cu rețete incredibile și mai ales, cu un super concurs ce îți poate aduce un premiu perfect pentru bucătăria! Tot ce ai de făcut este să răspunzi la întrebarea săptămânii!

Tue, 07 May 2019 20:10:55 +0200

Cea mai friguroasă zi de 7 mai din ultimii 60 de ani. Temperaturi de februarie în România

După grindină, furtuni şi ploi, peste România a venit iarna cu zăpadă şi temperaturi de februarie. A fost cea mai friguroasă zi de 7 mai, din ultimii 60 de ani. A nins viscolit la munte, ca în toiul iernii, iar în Moldova şi Transilvania inundaţiile au făcut prăpăd.

Tue, 07 May 2019 19:18:56 +0200


Perfumery | Sheet Music | News from Arges | Hosting Partners

http://aePiot.ro | http://aePiot.com | http://allGraph.ro

Primarul din Mioveni, Ion Georgescu, a spus astăzi într-o conferinţă de presă a PSD Argeş că lucrările de construire a noului spital orăşenesc din Mioveni decurg conform planurilor de până acum, iar pe 20 septembrie se vor muta aici şi secţiile de la spitalul "Sf. Spiridon". Pentru finalizarea lucrărilor şi pentru investiţii este nevoie de 20 milioane de euro, bani pe care primarul a spus că administraţia locală i-ar putea accesa printr-un credit dacă nu va primi până în mai un răspuns favorabil din partea Ministerului Sănătăţii către care a făcut mai multe solicitări de finanţare pe diverse programe. În ceea ce priveşte angajările, Ion Georgescu a precizat că nu primăria se ocupă de acestea, ci Ministerul Sănătăţii. Cei interesaţi trebuie să urmărească ediţiile din iulie şi august ale revistei "Sănătatea" în care vor fi publicate anunţurile de angajare. - ( 05.04.2019 ) ION GEORGESCU, VEŞTI DESPRE NOUL SPITAL DIN MIOVENI | MIOVENI

Stiri aleatoare din arhiva: www.argesulvorbeste.ro

Camera Deputaţilor a votat pentru repatrierea rezervei de aur a României

Camera Deputaţilor, în calitate de for decizional, a adoptat astăzi proiectul de lege iniţiat de PSD pentru repatrierea integrală a rezervei de aur a României. Proiectul de lege a vizat modificarea şi completarea art. 30 din Legea nr...(Citește tot articolul)

Thu, 25 Apr 2019 00:00:00 +0300