Thursday 2 May 2019

RO - EN - Thu 02 May 2019 13:24:27 - 152943932

Măcel la ANAF! Mii de români trebuie să plătească

ANAF face prăpăd. Mii de români s-au trezit cu decizii de impunere. Sunt vizați cei care nu și-au plătit contribuția de asigurări sociale de sănătate.

Thu, 02 May 2019 15:14:11 +0300

Confidentul lui Răzvan Ciobanu, dezvăluiri incendiare dinaintea accidentului. Ce a găsit în apartamentul designerului: „Ușa era crăpată. Mirosea a hoit!”

Unul dintre cei mai buni prieteni ai lui Răzvan Ciobanu, Sorin Oprea, a vorbit cu designerul înainte de accidentul care i-a luat viața. De asemenea, după aflarea veștii tragice, acesta a mers la apartamentul creatorului de modă.

Thu, 02 May 2019 15:57:52 +0300

Mihai Caraman - Spionul cu care ar trebui să ne mîndrim. România lui Cristoiu

Prin intermediul lui Ionuț Cojocaru, istoric pe care-l apreciez și ca istoric al clipei, dacă mă gîndesc la acuitatea comentariilor publicate în fiecare marți, ca invitat, pe cristoiublog. ro, Florian Banu m-a rugat să-i scriu prefața la cartea sa Mihai Caraman – un spion român în meandrele Războiului Rece, dată spre tipărire editurii Corint. Am acceptat cu plăcere, deși altele erau preocupările mele la momentul rugăminții.

Thu, 02 May 2019 16:00:04 +0300

Ultima decizie a judecătorilor din Israel în cazul lui Gabriel Tamaș

După s-a aflat în custodia poliției din Israel mai bine de o lună, Gabriel Tamaș (35 de ani) a fost eliberat din arestul la domiciliu.

Thu, 02 May 2019 16:04:27 +0300

Drogurile consumate de Răzvan Ciobanu. O persoană cunoscută designerului a dezvăluit totul: „I s-au găsit urme de...”

Moderatorul emisiunii „Xtra Night Show”, Dan Capatos, a spus care sunt drogurile pe care Răzvan Ciobanu le-ar fi consumat înainte de a pleca din Mamaia spre Bucureti.

Thu, 02 May 2019 16:04:27 +0300

Liviu Dragnea și Viorica Dăncilă, OUT! Klaus Iohannis a pus la cale planul secret de eliminare a acestora

Klaus Iohannis a declanșat un război total pe scena politică. Planul secret al șefului statului prevede scoaterea din joc a lui Liviu Dragnea și a premierului Viorica Dăncilă. Totul se va întâmpla în mai puțin de o lună.

Thu, 02 May 2019 16:05:12 +0300

METEO. Cod portocaliu în zona TORNADEI. Meteorologii au transmis avertizarea

METEO. ANM a emis, joi, o atenționare cod portocaliu de vânt și grindină pentru județul Călărași, în aceeași zonă unde în urmă cu două zile s-a format o tornadă.

Thu, 02 May 2019 16:16:11 +0300

Sângele apă nu se face. Joacă fotbal în numele taților

Un tată fotbalist nu garantează băiatului o carieră de succes în „Sportul Rege”. Mulți foști mari jucători au visat să-și vadă fiii călcându-le pe urmă, însă puțini au izbutit. Mircea și Răzvan Lucescu, Gică și Ianis Hagi, Cesare și Paolo Maldini, Johan și Jordi Cruyff sunt câteva exemple care întăresc popularul dicton: „sângele apă nu se face”. În ultimii ani, în fotbalul italian s-au remarcat Giovanni Simeone și Federico Chiesa. Primul este băiatul lui Diego, actualul antrenor al lui Atletico Madrid, fost mare jucător la Inter Milano sau Lazio. Cel de-al doilea a avut un părinte celebru: Enrico, fost golgheter în Serie A. Un cuplu celebru în fotbalul românesc a fost și cel format de Culae și Ionuț Lupescu. Tatăl a jucat un deceniu la Rapid, fiul a crescut la Dinamo și s-a consacrat în Germania. Ambii au îmbrăcat tricoul echipei naționale. Încearcă să-și construiască un nume și George, băiatul fostului internațional Ionel Ganea, și Rivaldinho, jucător care a trăit lângă Rivaldo, fost campion mondial cu Brazilia. Ultimii doi jucători îmbracă tricoul formației FC Viitorul.

Thu, 02 May 2019 15:30:57 +0300

Un actor care îl joacă pe Iisus Hristos, folosit în campania electorală. Ce cuvinte obscene este pus actorul să spună și cine se află în spate. Video

Un utilizator anonim a postat pe rețelele de socializare un videoclip cu un actor care îl interpretează pe Iisus Hristos. Acesta este pus să îi îndemne pe români să iasă la vot și să le adreseze injurii celor din PSD.

Thu, 02 May 2019 15:38:56 +0300

Uniunea de la Bruxelles, mumă pentru refugiați, ciumă pentru cetățenii europeni? Merkel spune și acum că primirea imigranților „nu a fost o greșeală”! Oare ce ne mai așteaptă?

Suntem cetățeni europeni și avem drepturi... De fapt, ne-a mai rămas unul singur, dar foarte “important”- acela de a aplauda cu entuziasm politica „umanistă” pe care birocrații de la Bruxelles, politicienii progresiști și elitele globaliste au stabilit-o pentru noi.

Thu, 02 May 2019 16:11:33 +0300



Perfumery | Sheet Music | News from Arges | Hosting eCommerce

http://aePiot.ro | http://aePiot.com | http://allGraph.ro

Primarul din Mioveni, Ion Georgescu, a spus astăzi într-o conferinţă de presă a PSD Argeş că lucrările de construire a noului spital orăşenesc din Mioveni decurg conform planurilor de până acum, iar pe 20 septembrie se vor muta aici şi secţiile de la spitalul "Sf. Spiridon". Pentru finalizarea lucrărilor şi pentru investiţii este nevoie de 20 milioane de euro, bani pe care primarul a spus că administraţia locală i-ar putea accesa printr-un credit dacă nu va primi până în mai un răspuns favorabil din partea Ministerului Sănătăţii către care a făcut mai multe solicitări de finanţare pe diverse programe. În ceea ce priveşte angajările, Ion Georgescu a precizat că nu primăria se ocupă de acestea, ci Ministerul Sănătăţii. Cei interesaţi trebuie să urmărească ediţiile din iulie şi august ale revistei "Sănătatea" în care vor fi publicate anunţurile de angajare. - ( 05.04.2019 ) ION GEORGESCU, VEŞTI DESPRE NOUL SPITAL DIN MIOVENI | MIOVENI

Stiri aleatoare din arhiva: www.argesulvorbeste.ro

Camera Deputaţilor a votat pentru repatrierea rezervei de aur a României

Camera Deputaţilor, în calitate de for decizional, a adoptat astăzi proiectul de lege iniţiat de PSD pentru repatrierea integrală a rezervei de aur a României. Proiectul de lege a vizat modificarea şi completarea art. 30 din Legea nr...(Citește tot articolul)

Thu, 25 Apr 2019 00:00:00 +0300