Wednesday 1 May 2019

RO - EN - Wed 01 May 2019 11:59:18 - 464631995

INTERVIU| Nicolae Constantin Tănase, regizorul filmului „Cap şi Pajură": Florin Salam a înţeles că melodia lui are şi alt sens

Nicolae Constantin Tănase, regizorul peliculei „Cap şi Pajură”, a povestit cum a fost inspirat de ştirea despre moartea unui tânăr lovit în timp ce asculta a zecea oară piesa lui Florin Salam care dă titlul filmului şi a arătat cum a colaborat cu muzicianul într-un interviu pentru MEDIAFAX

Wed, 01 May 2019 08:27:49 GMT

Cod galben de vijelii în Capitală şi pe litoral de 1 mai

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis un nou cod galben de vânt valabil miercuri, 1 mai, între orele 10 şi 21.00. Codul vizează 18 judeţe din sudul, sud-estul şi sud-vestul ţării, inclusiv litoralul românesc. Totodată, hidrologii au emis, miercuri, o avertizare de cod portocaliu de inundaţii şi pe râuri din judeţele Cluj şi Sălaj, valabilă până miercuri la ora 16.00.

Wed, 01 May 2019 07:53:00 GMT

Circulaţie restricţionată în Braşov pe DN1: Şoferul unei maşini a lovit un autocar. O persoană a murit

Circulaţia este restricţionată, miercuri, în judeţul Braşov, pe DN1 spre Făgăraş, la kilometrul 196, după ce şoferul unei maşini a pierdut controlul direcţiei de mers din cauza oboselii, lovind un autocar ce circula regulamentar. În urma impactului, pasagera din maşină a murit.

Wed, 01 May 2019 08:11:40 GMT

Juan Guaido face apel la organizarea „celui mai mare protest” din istoria Venezuelei/ Liderul opoziţiei: Ştim că Maduro nu are susţinerea forţelor armate

Liderul opoziţiei venezuelene, Juan Guaido, a făcut miercuri apel la organizarea „celui mai mare protest” din istoria Venezuelei, la o zi după ce a cerut armatei să ajute la înlăturarea preşedintelui Nicolas Maduro, relatează site-ul agenţiei Reuters.

Wed, 01 May 2019 08:06:58 GMT

Parchetul Judecătoriei Constanţa oferă detalii despre BUNURILE luate de trecători din maşina lui Răzvan Ciobanu

Parchetul Judecătoriei Constanţa transmite, referitor la dosarul deschis ca urmare a morţii creatorului de modă Răzvan Ciobanu, că este posibil ca trecătorii să fi luate bucăţi de carosierie de la locul accidentului, dar ceea ce anchetatorii au lăsat în urmă nu era relevant pentru evoluţia anchetei.

Wed, 01 May 2019 11:47:12 GMT

Kelemen, apel către Dăncilă: Cerem premierului să oprească denigrarea memoriei soldaţilor maghiari

Liderul UDMR Kelemen Hunor i-a cerut premierului Viorica Dăncilă să oprească denigrarea memoriei soldaţilor maghiari şi să intervină pentru stoparea deciziei unei primării din judeţul Bacău de amplasare a mormintelor soldaţilor români într-un cimitir din Harghita, unde sunt îngropaţi soldaţi maghiari.

Wed, 01 May 2019 09:50:51 GMT

BREAKING Avion Wizz Air, întors de URGENŢĂ pe aeroportul Henri Coandă

.

Wed, 01 May 2019 10:06:00 GMT

EDIŢIE SPECIALĂ „Gândurile lui Cristoiu”, despre 1 mai şi presa înainte de 1989: Eu răspundeam de editorialele alea blestemate/ „Despre tovarăşa am scris, nu am avut cum să scap. Am scris plecând de la tovarăşa cu rolul femeii, ca acum cu Dăncilă”

Cum se sărbătorea Ziua Muncii înainte de 1989, ce mâncau românii, cum se făcea presă pe vremea lui Ceauşescu şi ce ar trebui să înveţe noua generaţie din trecut, sunt temele abordate de jurnalistul Ion Cristoiu într-o ediţie specială de 1 Mai.

Wed, 01 May 2019 09:57:03 GMT

Julian Assange, condamnat la închisoare/ Cât va sta în spatele gratiilor în Marea Britanie

Fondatorul WikiLeaks, Julian Assange, a fost condamnat miercuri la aproape un an de închisoare în Marea Britanie, după ce a fost găsit vinovat pentru încălcarea condiţiilor eliberarii sale pe cauţiune în 2012, relatează site-ul agenţiei Reuters.

Wed, 01 May 2019 11:02:21 GMT

Infrastructura CFR: Când vor ajunge trenurile să meargă mai repede decât în 1930?

Căile Ferate Române (CFR), odată considerate una dintre cele mai mari realizări ale statului, factorul cu cel mai mare impact asupra modernizării României după Marea Unire din 1918, se clasează acum, un secol mai târziu, în topul celor mai slabe sisteme feroviare din Europa.

Wed, 01 May 2019 08:03:00 GMT

Vicepreşedinte al Comisiei Europene: Polonia ar trebui să nu mai trateze UE ca pe o „maşină de produs bani”/ Katainen: Declanşarea articolului 7 nu a avut impact asupra Varşoviei

Polonia nu ar trebui să mai trateze Uniunea Europeană ca pe o „maşină de produs bani" şi să contribuie mai mult financiar pe viitor, a declarat miercuri vicepreşedintele Comisiei Europene, Jyrki Katainen, relatează site-ul agenţiei Reuters.

Wed, 01 May 2019 07:35:00 GMT

Facebook anunţă schimbări majore, ca răspuns la criticile recente/ Instagram testează o nouă caracteristică - „numărul privat de like-uri”

Mark Zuckerberg, CEO-ul Facebook, a dezvăluit o serie de schimbări ce vor avea loc la nivelul platformelor sociale ale companiei, inclusiv Instagram şi Whatsapp, transmite BBC.

Wed, 01 May 2019 09:15:04 GMT

Aglomeraţie pe DN1, dinspre Braşov spre Ploieşti. Sunt zone unde se circulă cu 20 km/oră

Traficul s-a intensificat, miercuri, în zona montană, iar pe DN1, dinspre Braşov spre Ploieşti, se circulă în coloană, viteza de deplasare fiind în unele zone de 20-30 km/oră, anunţă Centrul Infotrafic.

Wed, 01 May 2019 08:51:56 GMT

Petre Daea, despre ploaia cu piatră de marţi: Sistemul antigrindină a acţionat cu 16 rachete, dar natura a fost mai puternică

Sistemul de rachetă antigrindină a acţionat marţi cu 16 rachete, dar formaţiunile noroase care au cauzat grindina se aflau la 11.000 de metri înălţime, iar rachetele sunt eficiente până la 8.000 de metri, a declarat miercuri Petre Daea, ministrul Agriculturii, la un post de televiziune.

Wed, 01 May 2019 10:35:51 GMT

MONITORUL APĂRĂRII | Interviu cu Hans Domröse: Alianţa Nord-Atlantică oferă securitate colectivă /Uniunea Europeană este o putere economică

Uniunea Europeană este o putere economică foarte importantă, dar nu una militară, NATO fiind singura organizaţie care oferă securitate colectivă a declarat, într-un interviu acordat MEDIAFAX şi Monitorului Apărării, Hans-Lothar Domröse, fost comandant al Comandamentului Întrunit al Forţelor NATO de la Brunssum.

Wed, 01 May 2019 09:23:59 GMT

Psiholog: Depresia asociată cu dependenţa de substanţe accentuează riscul de SUICID/ Răzvan Ciobanu ar fi suferit de această boală

Psihologul Keren Rosner a precizat că multe persoane depresive recurg la consumul de droguri ca o alinare a suferinţei, însă metoda este una pasageră, care lasă o stare degradată după ce îşi pierde efectul. Depresia asociată cu dependenţa de droguri accentuează riscul de suicid, spune specialistul.

Wed, 01 May 2019 11:19:00 GMT

Ediţia specială a emisiunii „Gândurile lui Cristoiu” va fi difuzată astăzi de la ora 13.00

Wed, 01 May 2019 07:46:00 GMT

Campanie antidrog pe litoral: Patronii de cluburi din Mamaia şi Vama Veche, chemaţi la „instrucţie”

Agenţia Antidrog Constanţa desfăşoară o acţiune de informare a tinerilor de pe litoral despre riscurile consumului de substanţe interzise, fiind instruiţi şi patronii de cluburi din Mamaia şi Vama Veche în privinţa acordării primului ajutor consumatorilor.

Wed, 01 May 2019 10:54:07 GMT

ALERTĂ METEO: Cod roşu de inundaţii în Timiş şi Caraş Severin/ Şuvoaiele au cuprins mai multe proprietăţi

Institutul Naţional de Hidrologie a emis cod roşu de inundaţii, valabil până la ora 18.00, pe râurile din bazinele hidrografice Bega – bazin superior aferent amonte S.H. Făget, Nădrag (afluent al râului Timiş), Bistra – curs inferior, judeţele: Caraş-Severin şi Timiş.

Wed, 01 May 2019 11:39:18 GMT

Crearea unei ARMATE EUROPENE, unul dintre testele importante ale alegerilor europarlamentare din 26 mai

Alegerile europarlamentare din luna mai, care se conturează drept o confruntare crucială între politicienii europeni eurofili şi cei eurosceptici, vor oferi o serie de semnale importante privind viitorul Uniunii Europene pe scena internaţională, inclusiv în planul securităţii.

Wed, 01 May 2019 09:00:55 GMT




Perfumery | Sheet Music | News from Arges | Hosting Industries

http://aePiot.ro | http://aePiot.com | http://allGraph.ro

Primarul din Mioveni, Ion Georgescu, a spus astăzi într-o conferinţă de presă a PSD Argeş că lucrările de construire a noului spital orăşenesc din Mioveni decurg conform planurilor de până acum, iar pe 20 septembrie se vor muta aici şi secţiile de la spitalul "Sf. Spiridon". Pentru finalizarea lucrărilor şi pentru investiţii este nevoie de 20 milioane de euro, bani pe care primarul a spus că administraţia locală i-ar putea accesa printr-un credit dacă nu va primi până în mai un răspuns favorabil din partea Ministerului Sănătăţii către care a făcut mai multe solicitări de finanţare pe diverse programe. În ceea ce priveşte angajările, Ion Georgescu a precizat că nu primăria se ocupă de acestea, ci Ministerul Sănătăţii. Cei interesaţi trebuie să urmărească ediţiile din iulie şi august ale revistei "Sănătatea" în care vor fi publicate anunţurile de angajare. - ( 05.04.2019 ) ION GEORGESCU, VEŞTI DESPRE NOUL SPITAL DIN MIOVENI | MIOVENI

Stiri aleatoare din arhiva: www.argesulvorbeste.ro

FC Argeş joacă în Trivale de Paşti

Până în Paşti şi în ziua de Paşti se vor desfăşura şi meciurile din cadrul etapei a 32-a din Liga a 2-a de fotbal. Echipele din Argeş au meciuri dificile: vineri, 26 aprilie, se va desfăşura partida Luceafărul Oradea - C...(Citește tot articolul)

Tue, 23 Apr 2019 00:00:00 +0300