Sunday 5 May 2019

RO - EN - Sun 05 May 2019 20:59:03 - 164938059

Traian Băsescu: Există un truc prin care Dăncilă poate fi invitată la Summitul de la Sibiu

Traian Băsescu a declarat că este un truc prin care Viorica Dăncilă ar putea fi invitată la lucrările Consiliului European la Summitul de la Sibiu, precizând că cei din Consiliu ar putea să cheme premierul român să prezinte rezultatele Preşedinţiei Consiliul UE.

Sun, 05 May 2019 20:19:19 GMT

Stevo Pendarovski conduce scrutinul prezidenţial din Macedonia de Nord -rezultate parţiale

Candidatul social-democratul Stevo Pendarovski se clasează pe primul loc în cadrul alegerilor prezidenţiale din Macedonia de Nord, în urma numărării a aproximativ 80% dintre voturi, a transmis Comisia Electorală din Macedonia de Nord, conform publicaţiei Ekathimerini.

Sun, 05 May 2019 20:00:59 GMT

Băsescu: Dacă ajung în PE voi cere Comisiei Europene să pună la dispoziţie raportul pe fraudele din statele membre

Traian Băsescu a declarat că, în cazul în care va ajunge eurodeputat, va cere ca Parlamentul European să solicite, spre dezbatere, Comisiei Europene un raport cu privire la fraudarea fondurilor bugetului UE de către statele membre, document care există din anul 2016, însă care a fost secretizat.

Sun, 05 May 2019 20:20:54 GMT

Vandalizarea cimitirului evreiesc din Huşi: Suspecţii principali, trei adolescenţi

Trei adolescenţi cu vârste de 15 şi 16 ani din oraşul Huşi, judeţul Vaslui, sunt cercetaţi pentru vandalizarea cimitirului evreiesc din localitate. IGPR anunţă însă că o parte din pietrele funerare au fost afectate cu ocazia tăierii unor copaci.

Sun, 05 May 2019 16:06:10 GMT

REZULTATE LOTO. LOTO 6 DIN 49, LOTO 6/49, duminică, 5 mai 2019. REPORT imens la LOTO

.

Sun, 05 May 2019 16:03:06 GMT

EXCLUSIV Dana Gîrbovan (UNJR), despre întrebările de la referendumul iniţiat de Iohannis: E ca în comunism, când cumpărai carne şi trebuia să iei şi o conservă de peşte

Preşedintele UNJR Dana Gîrbovan a criticat, într-un interviu acordat agenţiei MEDIAFAX, modul în care sunt formulate întrebările la referendumul din 26 mai, spunând că prin includerea mai multor probleme într-o singură întrebare se încalcă libertatea ca fiecare să îşi exprime distinct opinia.

Sun, 05 May 2019 17:31:00 GMT

WTA Madrid | Mihaela Buzărnescu, după calificarea în turul 2: Am arătat cât de mult contează psihicul şi gândirea pozitivă

Mihaela Buzărnescu (29 de ani) a făcut un meci foarte solid în primul tur la Madrid, iar după meci a ţinut să precizeze care a fost cheia succesului. Psihicul şi mentalitatea pozitivă au ajutat-o să joace la un nivel foarte înalt.

Sun, 05 May 2019 18:07:55 GMT

Cazul ucigaşului în serie din Cipru: Poliţiştii au găsit cadavrul unei victime a criminalului care a ucis o româncă şi fiica acesteia

Poliţia din Cipru a descoperit într-un lac un cadavru în descompunere despre care se crede că aparţine celei de-a cincea victimă a criminalului în serie care în ultimii aproape trei ani a ucis mai multe femei, inclusiv o româncă şi fiica acesteia, informează cotidianul The New York Times.

Sun, 05 May 2019 16:27:33 GMT

VIDEO Bărbat încătuşat, după ce s-a plimbat complet DEZBRĂCAT prin Râmnicu Vâlcea/ Caz similar în centrul unui oraş din Timiş

Un bărbat a fost încătuşat, duminică, după ce s-a plimbat complet dezbrăcat pe o stradă din Râmnicu Vâlcea. În momentul încătuşării, bărbatul a opus rezistenţă şi a lovit un poliţist. Un caz similar a fost semnalat în centrul oraşului Sânnicolau Mare din judeţul Timiş.

Sun, 05 May 2019 16:11:00 GMT

Atacuri la adresa PSD, lansate la Cluj, la primul miting electoral al Alianţei USR-PLUS | VIDEO

Liderii Alianţei 2020 USR PLUS au lansat, duminică, atacuri la adresa PSD în cadrul primului miting electoral desfăşurat la Cluj-Napoca. Liderul USR, Dan Barna, a spus că românilor li s-au promis autostrăzi şi spitale, fără ca promisiunile să fie onorate.

Sun, 05 May 2019 15:34:00 GMT

MONITORUL APĂRĂRII | Hans-Lothar Domröse: Statele Unite asigură apărarea nucleară pentru întreaga Alianţă Nord-Atlantică

Statele Unite au un rol extrem de important, fiind garantul nuclear pentru întreaga Alianţă Nord-Atlantică, a declarat Hans Lothar Domrose, fost şef al Comandamentului Întrunit al Forţelor NATO, cu ocazia Conferinţei Monitorului Apărării şi Securităţii (MAS), care s-a desfăşurat recent.

Sun, 05 May 2019 15:03:00 GMT

Miting PNL la Focşani. Rareş Bogdan: Tăriceanu vrea dezbatere despre droguri. Noi nu vrem dezbateri pe etnobotanice | VIDEO

Rareş Bogdan a declarat că liberalii nu vor dezbateri „pe păcănele” sau „pe etnobotanice”, referindu-se la afirmaţia lui Călin Popescu Tăriceanu care a spus că sunt necesare discuţii cu autorităţile statului şi ONG-uri pe tema combaterii consumului de stupefiante.

Sun, 05 May 2019 15:37:00 GMT

PNL propune ca ANL să devină Autoritatea care să supravegheze respectarea normelor de protecţie a consumatorului în imobiliare

Doi deputaţii PNL au depus o iniţiativă la Senat care prevede cerinţe "fundamentale" aplicabile dezvoltatorilor imobiliari, astfel încât Agenţia Naţională pentru Locuinţe (ANL) să devină Autoritatea care să supravegheze la respectarea normelor protecţiei consumatorului în proiectele imobiliare.

Sun, 05 May 2019 14:37:00 GMT

Aterizare ÎN FLĂCĂRI la Moscova: Un incendiu a izbucnit la bordul unei aeronave/ Cel puţin 13 morţi şi şase răniţi/ IMAGINI ŞOCANTE

.

Sun, 05 May 2019 16:33:00 GMT

Vicepreşedintele ALDE, către Rareş Bogdan: Violenţa ta verbală arată ori că tu eşti pe etnobotanice, ori că nu stai atât de bine în sondaje pe cât te lauzi

Vicepreşedintele ALDE Andrei Gerea l-a întrebat pe Rareş Bogdan, printr-o postare pe Facebook, de ce este atât de deranjat că ALDE vrea o dezbatere despre problema drogurilor în România, precizând că violenţa verbală a acestuia indică faptul că „e pe etnobotanice” sau că poate PNL nu stă atât de bine în sondaje precum spune.

Sun, 05 May 2019 18:31:00 GMT

Tragedie în Capitală: O adolescentă în vârstă de 16 ani a murit după ce ar fi căzut de la etaj

O adolescentă în vârstă de 16 ani din Capitală a murit, duminică seară, după ce ar fi căzut de la etajul doi al unui imobil, informează reprezentanţii ISU Bucureşti-Ilfov. Poliţiştii au deschis un dosar de moarte suspectă.

Sun, 05 May 2019 19:37:00 GMT

Andronescu, despre fenomenele meteo anunţate: Există posibilitatea ca unele şcoli să fie închise. Să punem copiii sub risc e inacceptabil

Ministrul Educaţiei, Ecaterina Andronescu, a declarat că există posibilitatea ca, în următoarele zile, unele şcoli să fie închise din cauza fenomenelor meteorologice nefavorabile anunţate, subliniind că decizia este a autorităţilor locale şi a directorilor unităţilor de învăţământ.

Sun, 05 May 2019 18:22:00 GMT

Ecaterina Andronescu, despre neinvitarea premierului la Summit: Nu e aşa o nenorocire dacă participă şi doamna prim-ministru

Ecaterina Andronescu a declarat că nu i se pare „aşa o nenorocire” dacă premierul participă la Summitul UE de la Sibiu, precizând că atunci când a avut loc la Ateneul Român evenimentul care a marcat preluarea Preşedinţiei Consiliului UE de către România, preşedintele Klaus Iohannis a fost invitat.

Sun, 05 May 2019 18:16:00 GMT

Fâşia Gaza: Lider militar de rang înalt al organizaţiei Hamas, ucis în urma unui atac aerian israelian | VIDEO

Autorităţile din Israel au anunţat că un lider militar al organizaţiei islamiste Hamas a fost ucis duminică în urma unui atac chirurgical în Fâşia Gaza, prima operaţiune de acest fel după războiul din 2014, în contextul escaladării bruşte a conflictului dintre cele două părţi.

Sun, 05 May 2019 15:17:58 GMT

WTA Madrid | Simona Halep şi Mihaela Buzărnescu s-au calificat în turul 2 al turneului/ Primele reacţii ale româncelor

Simona Halep (3 WTA) a câştigat fără probleme meciul din primul tur din cadrul turneului de la Madrid. A trecut în două seturi de Margarita Gasparyan (Rusia; 65 WTA), scor 6-0; 6-4.

Sun, 05 May 2019 14:54:00 GMT


http://aePiot.ro | http://aePiot.com | http://allGraph.ro

Primarul din Mioveni, Ion Georgescu, a spus astăzi într-o conferinţă de presă a PSD Argeş că lucrările de construire a noului spital orăşenesc din Mioveni decurg conform planurilor de până acum, iar pe 20 septembrie se vor muta aici şi secţiile de la spitalul "Sf. Spiridon". Pentru finalizarea lucrărilor şi pentru investiţii este nevoie de 20 milioane de euro, bani pe care primarul a spus că administraţia locală i-ar putea accesa printr-un credit dacă nu va primi până în mai un răspuns favorabil din partea Ministerului Sănătăţii către care a făcut mai multe solicitări de finanţare pe diverse programe. În ceea ce priveşte angajările, Ion Georgescu a precizat că nu primăria se ocupă de acestea, ci Ministerul Sănătăţii. Cei interesaţi trebuie să urmărească ediţiile din iulie şi august ale revistei "Sănătatea" în care vor fi publicate anunţurile de angajare. - ( 05.04.2019 ) ION GEORGESCU, VEŞTI DESPRE NOUL SPITAL DIN MIOVENI | MIOVENI

Stiri aleatoare din arhiva: www.argesulvorbeste.ro

Autorizații de plantare - defrișare eliberate în primul trimestru al anului 2019

În conformitate cu prevederile Legii Pomiculturii nr. 348/2003R, Direcția pentru Agricultură Județeană Argeș a eliberat în primul trimestru al acestui an, 37 autorizații de defrişare plantații de pomi şi arbuşti fructiferi, 27 a...(Citește tot articolul)

Mon, 22 Apr 2019 00:00:00 +0300