Sunday 5 May 2019

RO - EN - Sun 05 May 2019 12:09:14 - 908022160

Lecţie de viaţă: Cum să ajungi la „Finish” atunci când ai 80 de ani sau ai picioarele amputate | VIDEO

Aproape 4.000 de persoane au participat, dumnică, la Crosul Veteranilor, organizat de Ministerul Apărării în jurul Parcului Herăstrău. Bătrâni de 80 de ani, dar şi militari care şi-au pierdut picioarele în teatrele de război, au oferit o lecţie de viaţă, ajungând printre primii la „Finish”.

Sun, 05 May 2019 11:04:13 GMT

Nava Şcoală „Mircea” a plecat în tradiţionalul marş internaţional de instrucţie, cu un echipaj de 179 de membri | VIDEO

Nava-Şcoală „Mircea” a plecat duminică, din portul Constanţa, în tradiţionalul marş internaţional de instrucţie, la bordul velierului aflându-se un echipaj de 179 de membri. După trei luni de pregătire a viitorilor marinari militari români şi străini, nava va reveni acasă.

Sun, 05 May 2019 08:02:11 GMT

Salvamontiştii îi avertizează pe turiştii din zonele montane să fie atenţi la vipere/ Începe sezonul de împerechere al acestei specii de şerpi

Turiştii din zonele montane sunt sfătuiţi să fie atenţi la vipere, cu atât mai mult cu cât pentru acestea începe perioada de împerechere. Salvamontiştii atrag atenţia că dacă o persoană este muşcată de viperă nu trebuie mişcată până când vin salvatorii.

Sun, 05 May 2019 09:47:24 GMT

Dăncilă, despre restructurare: Vom vedea la primul CEx cum vor evolua lucrurile/ Acum sunt importante alegerile europarlamentare

Viorica Dăncilă a declarat, întrebată dacă merge în continuare pe ideea remanierii guvernamentale, în condiţiile în care PSD ar vrea restructurarea, că rămâne de văzut cum vor evolua discuţiile în primul CEx. Premierul a precizat că importante acum sunt alegerile europarlamentare.

Sun, 05 May 2019 12:02:38 GMT

Tânărul care a huiduit-o pe Viorica Dăncilă, sâmbătă la Hunedoara, este membru al USR

Lucian Mara, tânărul care a huiduit-o pe Viorica Dăncilă, sâmbătă la Hunedoara, strigând "Ruşine!” şi „Doamna Dăncilă, cea mai docilă!”, este membru al organizaţiei USR Hunedoara. Acesta a declarat, pentru MEDIAFAX, că nu a fost amendat de către Jandarmerie, ci a primit doar un avertisment.

Sun, 05 May 2019 11:45:06 GMT

Vizită delicată a Papei Francisc în Bulgaria, pe fondul relaţiilor glaciale cu Biserica Bulgară | VIDEO

Papa Francisc efectuează duminică o vizită în Bulgaria, unde se va întâlni cu oficiali de la Sofia şi va vizita un centru de refugiaţi, însă vizita Suveranului Pontif este considerată drept una potenţial delicată în contextul relaţiilor glaciale între Biserica Ortodoxă Bulgară şi cea de la Roma.

Sun, 05 May 2019 09:09:00 GMT

George R.R. Martin a explicat în ce stadiu sunt proiectele care continuă „Game of Thrones”/ Se apropie finalul ultimului sezon al serialului

George R.R. Martin a explicat într-un text publicat pe propriul site în ce stadiu sunt proiectele care ar urma să continue ”Game of Thrones/ Urzeala tronurilor”.

Sun, 05 May 2019 09:30:41 GMT

Autorităţile sud-coreene oferă mai multe detalii despre testele balistice ale Phenianului: Coreea de Nord a testat „noi arme tactice ghidate”

Autorităţile militare de la Seul au comunicat că forţele regimului nord-coreean au testat "noi arme tactice ghidate" în cursul exerciţiilor de trageri de luptă desfăşurate sâmbătă în estul Coreei de Nord, informează agenţia The Associated Press.

Sun, 05 May 2019 11:27:00 GMT

Noi informaţii în cazul criminalului în serie din Cipru: Ucigaşul este suspectat acum şi de viol

Un militar cipriot în vârstă de 35 de ani, care a mărturisit că a ucis şapte femei şi fete, inclusiv două românce, este suspectat că ar mai fi violat şi o femeie de origine străină, a declarat un oficial din cadrul Poliţiei cipriote, informează agenţia The Associated Press.

Sun, 05 May 2019 10:07:58 GMT

Sindicaliştii din penitenciare îl acuză pe Toader: Este complice la recursul compensatoriu/ FSANP: Distanţarea lui de graţierea mascată, un act premeditat

Sindicaliştii din penitenciare reacţionează faţă de postarea fostului ministru al Justiţiei cu privire la condiţiile adoptării legii recursului compensatoriu. FSANP îi reproşează lui Tudorel Toader că a fost complice la adoptarea legii iar distanţarea sa de acum de efectele ei este una premeditată.

Sun, 05 May 2019 08:32:06 GMT

ALERTĂ METEO: Ploi torenţiale, descărcări electrice, vijelii şi căderi de grindină în toată ţara/ Cât de mult va scădea temperatura în Bucureşti

Meteorologii au emis duminică o informare prin care anunţă ploi torenţiale, descărcări electrice, vijelii şi căderi de grindină în toată ţara, până miercuri dimineaţă. Vremea se va răci, iar la munte va ninge şi va fi viscol.

Sun, 05 May 2019 09:25:33 GMT

Şoferul mort sâmbătă seară într-un accident cumplit pe Centura Capitalei era PILOT de curse/ Bărbatul nu purta centura de siguranţă

Persoana decedată sâmbătă seară într-un accident produs pe Centura Capitalei era un fervent participant la curse şi raliuri, Ciprian Tofan, poreclit Cipos, căruia prietenii i-au deplâns moartea duminică pe Facebook.

Sun, 05 May 2019 08:47:00 GMT

Tesla a luat o DECIZIE RADICALĂ. Asta sigur va mări CONTURILE companiei!

.

Sun, 05 May 2019 08:23:00 GMT

PSD, ALDE şi UNPR nu organizează astăzi mitinguri la Focşani, unde PNL îşi lansează candidaţii la europarlamentare

PSD, ALDE şi UNPR nu organizează duminică mitinguri electorale la Focşani, acolo unde are loc o acţiune electorală a PNL. În timp ce PSD spune că a renunţat la miting pentru a nu exista interpretări, UNPR a anunţat că nici nu a intenţionat să organizeze vreo acţiune.

Sun, 05 May 2019 10:37:00 GMT

Facebook, LOVITURĂ DEVASTATOARE pentru influencerii de pe Instagram. Ce decizie financiară a luat compania

.

Sun, 05 May 2019 10:42:00 GMT

Ecaterina Andronescu nu a ajuns la un eveniment din cauza traficului dintre Suceava şi Bucureşti

Ministrul Educaţiei, Ecaterina Andronescu, nu a mai ajuns la un eveniment din Bucureşti, programat de minister, din cauza traficului dintre Suceava, unde a fost sâmbătă, şi Bucureşti. O spune chiar consilierul său, Radu Szekely, într-o postare video pe Facebook.

Sun, 05 May 2019 09:57:00 GMT

Kovesi, Onea şi Iacob, judecaţi disciplinar de procurorii din CSM la sesizarea Inspecţiei Judiciare/ Ce acuzaţii i se aduc fostei şefe DNA

Secţia pentru procurori în materie disciplinară din CSM îi judecă miercuri pe procurorii Laura Codruţa Kovesi, Lucian Onea şi Marius Iacob în trei dosare în care sesizarea aparţine Inspecţiei Judiciare. Pentru fosta şefă a DNA, Inspecţia a sesizat CSM în două dosare, din care unul alături de Iacob.

Sun, 05 May 2019 07:24:16 GMT

Ministrul Sănătăţii, indignat de situaţia din Spitalul de Urgenţă Cluj: Lipsă de organizare şi mizerie | FOTO

Imaginea pe care o văd pacienţii când intră în Spitalulul Clinic Judeţean de Urgenţă Cluj este dezolantă, iar lipsa de organizare şi mizeria din curtea spitalului nu e o carte de vizită demnă să dea încredere celor care vin aici, scrie ministrul Sănătăţii, Sorina Pintea.

Sun, 05 May 2019 10:55:36 GMT

Purtătorul de cuvânt al PNL: „Mama minciunilor” Olguţa Vasilescu să răspundă pentru harabura cu transferul contribuţiilor

Purtătorul de cuvânt al PNL Ionel Dancă a afirmat că datele privind execuţia bugetară pe primul trimestru arată că transferul contribuţiilor sociale este un experiment al PSD care a eşuat, precizând că „mama minciunilor” Olguţa Vasilescu trebuie să răspundă pentru această „harababură”.

Sun, 05 May 2019 07:42:08 GMT

Comisia SRI vs. George Maior. Va avea raportul Maior soarta celui pe interceptările în masă?

.

Sun, 05 May 2019 11:14:00 GMT

http://aePiot.ro | http://aePiot.com | http://allGraph.ro

Primarul din Mioveni, Ion Georgescu, a spus astăzi într-o conferinţă de presă a PSD Argeş că lucrările de construire a noului spital orăşenesc din Mioveni decurg conform planurilor de până acum, iar pe 20 septembrie se vor muta aici şi secţiile de la spitalul "Sf. Spiridon". Pentru finalizarea lucrărilor şi pentru investiţii este nevoie de 20 milioane de euro, bani pe care primarul a spus că administraţia locală i-ar putea accesa printr-un credit dacă nu va primi până în mai un răspuns favorabil din partea Ministerului Sănătăţii către care a făcut mai multe solicitări de finanţare pe diverse programe. În ceea ce priveşte angajările, Ion Georgescu a precizat că nu primăria se ocupă de acestea, ci Ministerul Sănătăţii. Cei interesaţi trebuie să urmărească ediţiile din iulie şi august ale revistei "Sănătatea" în care vor fi publicate anunţurile de angajare. - ( 05.04.2019 ) ION GEORGESCU, VEŞTI DESPRE NOUL SPITAL DIN MIOVENI | MIOVENI

Stiri aleatoare din arhiva: www.argesulvorbeste.ro

FC Argeş joacă în Trivale de Paşti

Până în Paşti şi în ziua de Paşti se vor desfăşura şi meciurile din cadrul etapei a 32-a din Liga a 2-a de fotbal. Echipele din Argeş au meciuri dificile: vineri, 26 aprilie, se va desfăşura partida Luceafărul Oradea - C...(Citește tot articolul)

Tue, 23 Apr 2019 00:00:00 +0300