Friday 26 April 2019

RO - EN - Fri 26 Apr 2019 22:28:32 - 418247657

Produsele de îngrijire pe care şi tu le foloseşti, dar care sunt complet inutile

Foloseşti scrub, loţiune tonică şi cremă de faţă zilnic? Te-ai păcălit singură până acum! Multe dintre aceste produse de înfrumuseţare pe care orice femeie le deţine sunt complet inutile. Pe lângă faptul că te fac să cheltuieşti sume uriaşe de bani, acestea nu aduc niciun beneficiu sănătăţii.

Joe Biden răspunde unor ironii ale lui Donald Trump pe tema vârstei sale şi se apără cu privire la gesturi faţă de femei

Democratul Joe Biden a respins vineri ironii ale lui Donald Trump cu privire la vârsta sa şi şi-a cerut scuze pentru faptul că a deranjat femei prin gesturi de-ale sale, în primul interviu al campaniei sale în vederea alegerilor prezidenţiale americane, relatează AFP .

Boloni şi Răzvan Marin, meci incendiar în Belgia: Încă un rezultat încântător pentru revelaţia sezonului

Răzvan Marin îşi joacă ultimele meciuri la Standard Liege, înainte de a ajunge la Ajax Amsterdam, în vară. Iar mijlocaşul de 22 de ani a mai produs o prestaţie solidă, vineri seară.

Oceanele conţin sute de mii de virusuri, multe dintre ele necunoscute

Oceanele conţin aproape 200.000 de populaţii de virusuri, multe dintre ele necunoscute, potrivit ultimei estimări a specialiştilor, scrie BBC.

VIDEO Cel puţin trei morţi şi 14 dispăruţi în urma unei explozii puternice într-o mină controlată de separatiştii proruşi din Ucraina

Trei mineri au murit, iar alţi 14 au fost daţi dispăruţi, vineri, în urma unei acumulări de gaze într-o mină de cărbune din estul separatist al Ucrainei, au anunţat serviciile locale de salvare, relatează AFP.

Pensiile speciale cresc ca Făt Frumos, unele şi cu 4.200 lei pe an. Cu cât s-au majorat în ultima lună

Pensiile speciale au crescut vertiginos în ultimul an, respectiv între perioada artie 2018 – martie 2019, unele dintre ele ajungând la o medie de 18.088 lei, de la 13.867 lei, de peste 15 ori mai mari decât pensia de rând.

Ţinute la modă în 2019. Ce se poartă în sezonul primăvară-vară

Ţinutele la modă în sezonul primăvară-vară 2019 sunt inspirate din moda anilor '90. Se poartă denimul prespălat, franjurii, rochiile plasă şi pliurile.

Scrisoare deschisă: George Maior cere desecretizarea integrală a audierilor din Comisia SRI. Ce spune despre acuzele de poliţie politică

Fostul director al SRI George Maior, acuzat de Comisia parlamentare pentru controlul SRI că ar fi vinovat de acţiuni de poliţie politică în perioada în care s-a aflat la şefia serviciului de informaţii, contestă, într-o scrisoare deschisă adresată membrilor Comisiei, concluziile prezentate de raportul dat publicităţii pe 18 aprilie 2019 şi cere desecretizarea integrală a audierilor.

Sinucidere la Parchetul General. Procurorul Ramona Bulcu s-a aruncat de la 20 de metri înălţime

Fostul purtător de cuvânt al Parchetului General, Ramona Bulcu, a murit vineri după ce s-a aruncat de la etajul 5 al instituţiei, de la o înălţime de circa 20 demetri. Decesul a fost pronunţat de Ambulanţa Bucureşti.

Horoscop de Paşte. Leii au parte de o nouă dragoste

Paştele aduce familia şi prietenii laolaltă. Este o perioadă liniştită, în care vă puteţi pune ordine în minte, dar şi să culegeţi roadele muncii voastre. Iată ce au pregătit astrele pentru fiecare zodie de Paşte.

VIDEO Modul cumplit în care au sfârşit victimele criminalului în serie din Cipru. Detaliile făcute publice de investigatori

Moarte cumplită pentru Livia Florentina Bunea şi fetiţa ei, Elena Natalia, ucise în Cipru de un criminal în serie. Presa locală a dezvăluit detalii cumplite din anchetă.

Firea, despre Dragnea: Nu putem şterge cu buretele tot ce s-a întâmplat, dar e important pentru Bucureşti să reînnodăm dialogul instituţional

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a declarat, vineri, la Antena 3, că nu se poate şterge cu buretele tot ce s-a întâmplat în ultimele luni în relaţia dintre ea şi liderul PSD, Liviu Dragnea, dar că este important pentru Bucureşti să reînnoade dialogul instituţional.

Un constructor în vârstă de 50 de ani, moment neaşteptat la Românii au talent

Ioan Rus a fost o prezenţă inedită pe scena show-ului „Românii au talent“ şi a reuşit să-i surprindă pe spectatori cu vocea sa.

INTERVIU-EVENIMENT Ce spune Viorica Dăncilă despre Dragnea, Iohannis, Tudorel Toader şi Vâlcov. Ce explicaţie are pentru gafele de exprimare

Într-un interviu pentru Adevărul, premierul Viorica Dăncilă explică ce s-a schimbat în relaţia cu Liviu Dragnea, cum decurge coabitarea cu preşedintele Klaus Iohannis şi cu ce impresie a rămas despre Tudorel Toader. Alte întrebări la care a răspunsul premierul: Câtă importanţă are Darius Vâlcov în Guvern? De ce gafează atât de des? Candidează la alegerile prezidenţiale?

Se lucrează la noile protocoale ale morţii organizate: oroarea absolută se conturează la orizont

Războaiele de mâine se vor desfăşura după noi reguli, noi tipuri de angajament, noi legislaţii,  consecinţă logică a erodării continue a vechiului cod de legi care formalizau regulile în general observate pentru comportamentul militarilor în caz de război, atât faţă de forţele armate inamice, cât şi faţă de populaţia civilă, scrie jurnalistul Cristian Unteanu pe blogul său de pe adevarul.ro.

SRI prezintă cinci scenarii de influenţare a alegerilor prin intermediul internetului

Serviciul Român de Informaţii a prezentat, în premieră, scenarii cu privire la posibile tentative de a influenţa rezultatele alegerilor europarlamentare şi prezidenţiale prin intermediul internetului.

Guvernul lansează programul „Investim în copii, investim în viitor”. Când pot fi depuse cererile de finanţare

Comisia Naţională de Strategie şi Prognoză anunţă deschiderea sesiunii 2019 pentru depunerea Formularelor de cerere de acord pentru finanţare în baza Hotărârii nr.239/2019 pentru instituirea unei scheme de ajutor de minimis privind programul guvernamental „gROwth - Investim în copii, investim în viitor”, începând cu data de 2 mai 2019, ora 10.00.

Un poliţist de 32 de ani a murit într-un accident de motocicletă în Argeş, pe drumul dintre Piteşti şi Câmpulung Muscel FOTO VIDEO

Un poliţist în vârstă de 32 de ani a murit, iar alte trei persoane au ajuns la spital, în urma unui accident care a avut loc vineri, pe DN 73, în judeţul Argeş, în care a fost implicată motocicleta condusă de poliţstul aflat în timpul liber şi un autoturism aflat în coloană, care a virat brusc la stânga.

Ce a păţit un român care n-a reuşit să finalizeze în 10 minute partida de sex cu o prostituată. „A apărut un bărbat solid cu barbă care i-a strigat să stea pe loc“

În luna mai, la Judecătoria Piteşti va începe un proces mai puţin obişnuit, în care un proxenet este judecat pentru tâlhărie calificată.

Timişoara va avea tramvaie noi. Ce companii au depus oferte la licitaţie

Primăria Timişoara a lansat licitaţia pentru achiziţia a 16 tramvaie, contract estimat la 40 de milioane de euro, fără TVA, până în prezent trei companii din trei state arătându-se interesate de proiect. câştigătorul likcitaţiei va fi anunţat în maximum o lună.

Singurul portavion al Indiei, de fabricaţie sovietică, a luat foc. O persoană a murit în incendiu

Un incendiu a avut loc vineri la bordul singurului portavion al Indiei, INS Vikramaditya, de fabricaţie sovietică, şi a provocat moartea unei persoane, anunţă un comunicat al Marinei indiene.

Reacţia firmei unde lucrează şoferul care a bătut o femeie cu mopul. Ce măsuri a luat împotriva agresorului

În cursul zilei de vineri, 26 aprilie, femeia în vârstă de 25 de ani s-a prezentat la Poliţie şi a făcut plângere penală împotriva agresorului.

Horia Georgescu, fost şef al ANI, reacţie la scrisoarea deschisă a lui George Maior: fostul şef al intelligence-ului românesc minte grosolan

Horia Georgescu, fost preşedinte al Agenţiei Naţionale de Integritate (ANI), a reacţionat vineri noapte la scrisoarea deschisă transmisă de fostul director SRI George Maior, pe care îl acuză că „minte grosolan, disperat şi lipsit de orice inteligenţă“. Maior spune, în scrisoarea transmisă vineri după-amiază, că nu s-a întâlnit niciodată, în timpul mandatului, în privat cu Horia Georgescu, aşa cum reiese din raportul Comisiei SRI.

SUA se retrag din tratatul privind comerţul cu armament convenţional, anunţă Trump la o adunare NRA

Donald Trump a anunţat vineri că Statele Unite nu vor ratifica Tratatul privind comerţul cu armament, semnat în 2013 de către predecesorul său Barack Obama, relatează Reuters.

Verdict în cazul Butina: Găsită vinovată de spionaj şi condamnată la închisoare în ancheta privind amestecul rus în alegerile prezidenţiale din 2016 din SUA

Maria Butina, care a pledat vinovată la acuzaţia că este agentă rusă, a fost condamnată vineri la 18 luni de închisoare de către un tribunal de la Washington, după ce s-a infiltrat în aparatul politic american prin legături cu NRA, puternicul lobyy american al armelor, relatează AFP.

Cine a finanţat pliantele false USR-PLUS răspândite în Cluj de şeful tineretului PNL. „E vorba de o acţiune de cel puţin două săptămâni. Au avut nevoie de bani”

Identitatea bărbatului filmat în timp ce distribuia în Cluj pliante false cu USR-PLUS a fost făcută publică pe internet. Este vorba despre liderul organizaţiei de tineret a PNL Cluj. Şefii filialei PNL Cluj susţin că ar fi vorba despre o acţiune izolată care nu reprezintă partidul.

VIDEO Momentul schimbului de cadouri între Putin şi Kim. Ce semnificaţie au darurile lor

Conform tradiţiei, preşedintele rus Vladimir Putin şi liderul nord-coreean Kim Jong-un au făcut un schimb de cadouri în marja primului lor summit bilateral.

Adjunctul asistentului Secretarului de Stat al SUA pentru afaceri europene: Administraţia Trump percepe Europa Centrală şi de Est ca o regiune vitală faţă de care ne simţim responsabili

Interviu cu Matthew Boyse (foto), adjunctul asistentului Secretarului de Stat american pentru afaceri europene şi euroasiatice, realizat de Ion M. Ioniţă şi Octavian Manea.

O mamă şi fiul ei minor, găsiţi morţi într-o grotă din Tenerife. Un băiat de cinci ani a scăpat cu viaţă din mâinile criminalului

O dramă s-a produs în cursul acestei săptămâni în Tenerife, celebra insulă paradisiacă din Oceanul Atlantic. La indiciile unui micuţ de cinci ani, poliţia a găsit două cadavre într-o grotă, unul aparţinând unei femei de 39 de ani şi celălalt unui băiat de 10 ani. Un suspect a fost arestat în legătură cu această dublă crimă.

Remus Borza explică de ce a votat modificarea Codurilor penale: Avem încă reminiscenţe de stat totalitar, poliţienesc

Deputatul independent Remus Borza explică într-un articol publicat pe blog de ce a votat în favoarea modificărilor codurilor penale, susţinând că multe prevederi sunt reminiscenţele unui stat totalitar. În plus acesta îi critică pe deputaţii liberali, despre care susţine că au cel mai mult de câştigat de pe urma acestor modificări.

Rareş Bogdan, reacţie în scandalul pliantelor false despre USR-PLUS: Nu-mi reproşaţi mie metode cu care nu sunt de acord

Candidatul PNL la europarlamentare Rareş Bogdan a reacţionat vineri pe Facebook după ce doi tineri liberali au fost prinşi că distribuiau pliante false despre USR-PLUS. Rareş Bogdan a afirmat că îşi cere scuze pentru „nesăbuiţa” liberalilor şi a subliniat că vinovaţii au fost excluşi din partid.

Halep a pierdut locul 2 mondial: Simona plăteşte scump retragerea de la Stuttgart. Cine a depăşit-o şi cum arată clasamentul

Simona Halep a jucat aproape 6 ore pentru România la Fed Cup şi, epuizată fizic şi mental, a fost nevoită să renunţe la „Porsche Tennis Grand Prix“.

Primarul Timişoarei: Noua maternitate pe care o construieşte primăria prinde contur

Primăria Timişoara va construi o maternitate nouă cu zece săli de naştere, clădirea urmând a fi ridicată pe 15.000 metri pătraţi de teren. Studiul de fezabilitate al noii clădiri a maternităţii va fi discutat în curând în consiliul local, iar odată ca acesta va fi adoptat, se va porni la elaborarea proiectului tehnic, urmând ca apoi să fie lansată licitaţia pentru execuţie.

Club Feroviar: Bilanţul „realizărilor” miniştrilor din Transporturi în ultimii 29 de ani. Cine a dat şi cine a luat

O amplă analiză efectuată de Club Feroviar arată că, de la Revoluţie încoace, nu mai puţin de 30 de politicieni s-au perindat la şefia Ministerului Transporturilor, unii dintre ei fiind reactivaţi de mai multe ori după ce şi-au pierdut portofoliul.

Diavolul stă în detalii: Fiscul american recunoaşte „Biserica lui Satan“

Templul satanic, una din organizaţiile satanice din Statele Unite, a anunţat pe site-ul său că a fost recunoscută ca biserică de către IRS (Fiscul american), marcând astfel, potrivit templului, „prima dată în istorie când o organizaţie satanică este recunoscută drept biserică de către guvernul federal al SUA“.

FOTO Cine este Vladimir Potanin, cel mai bogat om din Rusia, prieten la cataramă cu preşedintele Putin

În mod oficial, Vladimir Potanin este cel mai bogat om din Rusia, cu o avere estimată la 22 de miliarde de dolari, potrivit Business Insider.

Trump răspunde acuzaţiilor că a plătit două milioane de dolari lui Kim Jong-un pentru eliberarea unui student american

Donald Trump a dat asigurări vineri că Statele Unite nu au plătit bani Coreei de Nord pentru a obţine eliberarea studentului american Otto Warmbier, încarcerat timp de 17 luni într-o închisoare nord-coreeană, relatează Reuters.

Ludovic Orban avertizează că PSD încearcă să-l reducă la tăcere pe Iohannis printr-un OUG de modificare a legii referendumului

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a anunţat vineri că PSD intenţionează să-i interzică preşedintelui Klaus Iohannis să se mai pronunţe asupra referendumului public de pe 26 mai, printr-o ordonanţă de urgenţă care să modifice legea referendumului.

Fetiţa care a cântat cu Jessie J a cucerit şi juriul Românii au talent: „Ai o voce mare pentru un copil de 10 ani“

Adalia, fetiţa de 10 ani care în 2018 a cântat alături de artista britanică Jessie J la Electric Castle, a impresionat şi pe scena show-ului „Românii au talent“.

Cine este Ramona Bulcu, procurorul care s-a sinucis aruncându-se de la etajul 5 al Parchetului General

Procurorul Ramona Bulcu, în vârstă de 53 de ani, absolvise Facultatea de Drept a Universităţii Bucureşti în anul 1995 iar, după ce a activat 7 ani ca procuror în secţiile de Judiciar Civil, s-a ocupat de relaţiile cu presa ale Parchetului General.

Preşedintele Autorităţii Electorale Permanente: Klaus Iohannis poate promova referendumul

Preşedintele Autorităţii Electorale Centrale (AEP) a explicat că preşedintele Klaus Iohannis poate participa la campania pentru referendum, după ce liderul PNL a anunţat că PSD intenţionează să modifice legea referendumului printr-o ordonanţă de urgenţă.

Pentagonul a încheiat colaborarea veche de 59 de ani cu un grup ultrasecret de consultanţi

Recent, Departamentul Apărării al SUA a încheiat colaborarea cu grupul ultrasecret JASON şi Departamentul de Energie, care este responsabil şi de armele nucleare americane, şi-a exprimat interesul în a-l angaja, potrivit National Public Radio.

Primăriile şi universităţile pot depune ​proiecte de dezvoltare pentru finanţare

Comisia Naţională de Strategie şi Prognoză anunţă deschiderea sesiunii 2019 pentru depunerea Formularelor de solicitare pentru finanţare din Fondul de Dezvoltare şi Investiţii, începând cu 2 mai 2019, ora 10.00.

Liverpool, devastatoare în Anglia: S-a schimbat liderul în Premier League după un meci în care a „plouat“ cu goluri

Echipa lui Jurgen Klopp „tremură“ pentru primul titlu după 29 de ani şi, vineri, şi-a distrus adversara din Premier League. Din păcate pentru „cormorani“, City continuă să fie favorită la locul 1.

UDMR, criticat de Partidul Popular Maghiar din Transilvania pentru votul la Codurile Penale: „O ruşine pentru întreaga comunitate maghiară”

UDMR a fost criticat de Partidul Popular Maghiar din Transilvania (PPMT) pentru că a luat partea PSD-ALDE şi a votat pozitiv miercuri în Camera Deputaţilor la modificarea Codurilor Penale.

Fiica lui Iosif Rotariu, condamnată la 4 ani de închisoare cu executare. Avocat: „Nu înţeleg cum pot trimite după gratii o tânără de 34 de ani, bolnavă de diabet“

Judecătoria Timişişoara a decis, joi, condamnarea Rominei Rotariu la patru ani şi patru luni de închisoare cu executare. Avocata familiei Rotariu consideră decizia ca fiind una exagerată.

Un troleibuz a intrat într-o staţie de pe Bulevardul Negruzzi

O tânără de 27 de ani a avut de suferit după ce un troleibuz de pe ruta numărul 4 a intrat într-o staţie de pe bulevardul Negruzzi din Chişinău. Femeia a fost transportată la Institutul de Medicină Urgentă pentru îngrijiri medicale.

Soţia unui cunoscut preot român a fost găsită spânzurată în Săptămâna Mare. Avea 37 de ani şi devenise recent mamă

O tragedie fără margini s-a petrecut în familia unui cunoscut preot. Soţia lui a fost găsită moartă, în gospodărie, chiar în Săptămâna Mare. Femeia, tânără, îşi văzuse recent visul de a avea un copil, după mulţi ani de aşteptare.

VIDEO Femeie cu bebeluş în braţe, bătută cu bestialitate în autogară. Una dintre lovituri îl nimereşte pe copil

Ignorând urletele disperate ale femeii, dar şi copilul pe care aceasta îl poartă în braţe, agresorul îi aplică femeii mai multe lovituri până când coada mopului se rupe.

http://aePiot.ro | http://aePiot.com | http://allGraph.ro